Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Enter Shikari

Următoarele evenimente cu Enter Shikari

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Enter Shikari

Enter Shikari - The Sights

Enter Shikari - The Sights

Enter Shikari continuă promovarea celui de-al 5-lea album de studio cu piesa ”The Sights”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Kristian Young, ce a colaborat anterior și cu Rebecca Ferguson.

Videoclip Enter Shikari Rabble Rouser

Enter Shikari - Rabble Rouser

Enter Shikari sunt cu un pas mai aproape de lansarea noului album, prin debutul single-ului "Rabble Rouser". Piesa a primit un videoclip şi în buna tradiţie a trupei are tente şi teme SF acest material vizual.

Videoclip Enter Shikari Live Outside

Enter Shikari - Live Outside

Dacă aţi auzit de serialul "Black Mirror", cu siguranţă o să vă placă noul videoclip Enter Shikari, "Live Outside". Asta pentru că e pe bază de Big Brother, o societate obsedată de tehnologie şi lipită de căşti de realitate virtuală.

Single Enter Shikari Supercharge

Ascultă noua piesă Enter Shikari, "Supercharge", colaborare cu Big Narstie - AUDIO

La doar 2 ani după excelentul album "The Mindsweep", băieţii de la Enter Shikari revin cu piesa "Supercharge". Melodia este o colaborare cu rapperul Big Narstie şi precede o perioadă ocupată pentru trupă, care e gata de un turneu în această vară.

Electric Castle Festival 2016

Primii artiști confirmați la Electric Castle Festival 2016

Electric Castle Festival 2016 va fi o nouă ediție ce va miza pe diversitate. Lista primilor artiști confirmați îi cuprinde pe RUSKO, Paul Kalkbrenner, Enter Shikari, Dub Pistols, Urma, Alternosfera și un artist proaspăt ajuns pe radio, Macanache.

White Walls cânta alături de Enter Shikari și Hacktivist în Colectiv

Formația constănțeană de dynamic progressive metal White Walls va cânta pe 5 octombrie alături de Enter Shikari și Hacktivist. Concertul va avea loc în club Colectiv.

Concertul Enter Shikari se mută în Club Colectiv

Concertul Enter Shikari, care va avea loc pe 5 octombrie, se va muta în Club Colectiv din București. Află mai jos ultimele detalii și prețul biletelor.

Enter Shikari - There's A Price On Your Head

Enter Shikari - There's A Price On Your Head

Enter Shikari a lansat un videoclip de tip animație pentru piesa ”There's A Price On Your Head”. Single-ul este extras de pe albumul “The Mindsweep”, ce va fi promovat și la București în luna octombrie.

Britanicii de la Hacktivist sunt invitați să deschidă concertul Enter Shikari de la București

Enter Shikari vor concerta la Arenele Romane pe 5 octombrie, iar în deschiderea show-ului îi veți putea asculta pe britanicii de la Hacktivist, o trupă din zona rap-metal.

Enter Shikari concertează la București în octombrie 2015

Formația britanică Enter Shikari va susține un nou concert la București pe 5 octombrie 2015. La 2 ani de la primul show în România, desfășurat în cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013, trupa revine în țara noastră pentru a promova albumul ”The Mindsweep”. Concertul va avea loc la Arenele Romane, primele 200 de bilete având un preț promoțional.

Enter Shikari

Enter Shikari a lansat clipul "Rat Race" - VIDEOCLIP

Enter Shikari a lansat un nou videoclip, intitulat "Rat Race". Single-ul va fi disponibil în rețeaua iTunes si mai conține melodia "Radiate" (Shikari Sound System Remix).

Interviu cu Enter Shikari la B'Estfest2013

Enter Shikari preferă berea românească - VIDEO

Urmărește video interviul cu Enter Shikari de la BESTFEST 2013. Membrii trupei britanice au discutat cu reporterul InfoMusic despre următorul album, berea românească, Africa de Sud, cenzură și vacanţa petrecută de chitaristul Rory Clewlow în România.

Poze cu Enter Shikari la BESTFEST 2013

Enter Shikari a concertat la BESTFEST în cea de-a treia zi de festival. Urmărește galeria de poze cu Enter Shikari, live pe scena Ciuc din BESTFEST Park. Galerie foto Enter Shikari la BESTFEST... Continuare »

Enter Shikari

Enter Shikari a lansat "Radiate" - LYRIC VIDEO

Enter Shikari, care va concerta la B'estFest 2013, a lansat un lyric video pentru noua piesa intitulată "Radiate". B'estFest va avea loc în perioada 5 - 7 iulie în comuna Tunari.

Enter Shikari

Enter Shikari a lansat clipul "The Paddington Frisk" - VIDEOCLIP

Enter Shikari, care va concerta la B'estFest Summer Camp 2013 a lansat videoclipul "The Paddington Frisk". Acesta a ieșit pe piață azi sub forma unui single digital.

Enter Shikari

Enter Shikari va concerta la B'ESTFEST Summer Camp 2013

B'ESTFEST Summer Camp aduce o noua premiera pe scena festivalului, de aceasta data fiind vorba de Enter Shikari, celebra trupa de post-hardcore de origine britanica. B’ESTFEST va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

CLOSE
CLOSE