Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Elliphant

Următoarele evenimente cu Elliphant

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Elliphant

Videoclip Tove Lo Charli XCX Icona Pop Elliphant Bitches

Tove Lo - bitches ft. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA

Este sezonul colaborărilor Girl Power se pare, iar Tove Lo a reunit alte 4 artiste pentru imnul fetelor puternice "bitches". Artista suedeză a făcut teasing pentru acest release în ultima săptămână şi acum putem asculta piesa realizată în colaborare cu Charli XCX şi Icona Pop. Primeşte un videoclip ce poate fi vizionat mai jos.

Elliphant - Where Is Home ft. Twin Shadow

Elliphant a lansat videoclipul noului single ”Where Is Home”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Living Life Golden”, lansat în martie.

Elliphant - Step Down

Elliphant - Step Down

Elliphant a lansat videoclipul noului single ”Step down”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Living Life Golden”, așteptat pe piață în luna martie.

Elliphant - North Star (Bloody Christmas)

Elliphant - North Star (Bloody Christmas)

Elliphant a lansat videoclipul noului single de sezon ”North Star” (Bloody Christmas). Melodia pare a fi dedicată celor care își vor petrece Crăciunul cu mai puțin fast și într-un stil nu tocmai tradițional.

Elliphant - Purple Light

Elliphant - Purple Light (feat. Doja Cat)

Elliphant a lansat videoclipul noului single ”Purple Light” (feat. Doja Cat). Piesa este extrasă de pe EP-ul ”One More”, lansat în octombrie 2014.

Interviu video cu Elliphant (Ellinor Olovsdotter)

Interviu video cu Elliphant (Ellinor Olovsdotter) despre succesul în muzică, dezvoltarea personală și relația cu natura

Urmărește interviul video cu Elliphant (Ellinor Olovsdotter) despre muzica sa, experiența în India și relația cu natura. Cântăreața suedeză a concertat în premieră la București pe 25 ianuarie 2014.

Elliphant

Program și reguli acces pentru concertul Elliphant de la București

Sâmbătă, 25 ianuarie, va avea loc prima ediție Deck Sounds care îi are ca invitați pe RotoPerCutoR, YellLow și Elliphant, care este cap de afiș. Află programul și regulile de acces la eveniment.

Elliphant

RotoPerCutoR și YellLow, alături de Elliphant la primul party Deck

RotoPerCutoR și YellLow sunt numele autohtone ce i se vor alătura lui Elliphant pe afișul primei ediții Deck Sounds. Party-ul ce va avea loc pe 25 ianuarie, în Atelierul de Producție, face parte dintr-o serie de evenimente programate pentru 2014 în cadrul acestei noi platforme muzicale care își propune să aducă în fața publicului român cât mai mulți artiști internaționali ai „noului val”.

CLOSE
CLOSE