Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Elena Gheorghe

Următoarele evenimente cu Elena Gheorghe

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Elena Gheorghe

DJ Project feat. Elena - Duminica

DJ Project & Elena Gheorghe - Duminica

DJ Project a colaborat cu Elena Gheorghe pentru noul single “Duminica”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

Elena - Body Song

Elena - Body Song

Elena Gheorghe a lansat videoclipul noului single ”Body Song”. Piesa este compusă de Laurențiu Duță și Ovidiu Bistriceanu.

Elena Gheorghe, Lora și Sore vin la FestiGal

FestiGal, unul dintre cele mai tari spectacole din toamna aceasta, și-a mărit echipa de artiști, iar acum Elena Gheorghe, Sore și Lora vor urca pe aceeași scenă cu Smiley, Feli și SHOT. Evenimentul va cuprinde elemente de muzică, dans, teatru și circ și va avea loc la Sala Polivalentă, în zilele de 1 și 2 decembrie.

Elena - Perna mea

Elena - Perna mea (SuperFriends Ep.2)

"Perna mea" este noul single Elena, ce vine acompaniat de un videoclip remake al filmului cult "Dirty Dancing".

Elena Gheorghe - Lăcrămioară

Elena Gheorghe dă startul seriei de producții Superfriends și lansează un videoclip pentru piesa „Lăcrămioară”, care ne trimite înapoi în timp, la începutul anilor '90.

Elena - Antidot

Elena - Antidot

Elena Gheorghe a lansat videoclipul noului single "Antidot". Piesa este compusă de Laurențiu Duță și Adi Colceru, vizualul fiind regizat de Dan Petcan.

Naguale feat. Elena - Cutremur (Graphic Video) by KAZIBO

Naguale feat. Elena - Cutremur (Graphic Video)

Naguale a colaborat cu Elena Gheorghe pentru noul single ”Cutremur”. Piesa este compusă și produsă de Kazibo Music și beneficiază de un videoclip grafic.

Kaira Feat Elena - Mirror

Kaira feat Elena - Mirror

Kaira și Elena Gheorghe vorbesc în noul lor single ”Mirror” despre aventura și cultura selfie-ului, care ne-a cucerit pe toți. Vă invităm să urmăriți mai jos videoclipul plin de culoare al celor două artiste.

TOP 10 - Melodii de Crăciun interpretate de artiști români

Vă invităm să ascultați cele mai frumoase piese de Crăciun interpretate de artiști precum Inna, Horia Brenciu, Loredana și mulți alții. Lăsați magia sărbătorilor să vă încălzească sufletele cu o serie de cântece de sezon.

Bere Gratis feat. Elena - Iarna ne-a surprins indragostiti

Bere Gratis și Elena Gheorghe - Iarna ne-a surprins îndrăgostiți

Bere Gratis marchează prima colaborare cu Elena Gheorghe lansând piesa ”Iarna ne-a surprins îndrăgostiți”. Melodia a fost compusă de Robert Anghelescu și Mihai Georgescu și vine însoțită de un videoclip regizat de Richard și Claudiu Stan.

Elena Gheorghe - Acasa la noi

Elena Gheorghe - Acasă la noi

Elena Gheorghe ne transmite un mesaj emoţionant în noul său videoclip pentru piesa "Acasă la noi". Urmăreşte mai jos clipul regizat de Florin Botea, în care artista apare în cadre de poveste.

Elena - Autograf

Elena Gheorghe - Autograf

Elena Gheorghe trăiește o iubire ca-n basme în noul videoclip ”Autograf”. Artista intră pe rând în pielea unor personaje din povești extrem de îndrăgite: Scufița Roșie, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Jasmine (din Aladin), Ariel (Mica Sirenă).

Delia la MMA 2015

Delia a stabilit un nou record la Media Music Awards 2015 - CÂȘTIGĂTORI / POZE

Delia a dominat gala Media Music Awards 2015 de la Sibiu, câștigând un număr record de premii. Artista a primit nu mai puțin de 7 trofee de cristal. În articol puteți consulta lista completă a câștigătorilor MMA 2015.

Most Wanted Artist by ASUS Fans la Media Music Awards - Votează

Votează artiștii tăi pe preferați, nominalizați la categoria „Most Wanted Artist by ASUS fans" în cadrul Media Music Awards 2015. Află mai jos cine a fost nominalizat, votează prin Facebook și vino pe 3 septembrie să îi asculți pe toți în Piața Mare din Sibiu.

CLOSE
CLOSE