Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Editors

Următoarele evenimente cu Editors


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Editors

Editors cântă alături de The Cure la Rock The City 2019

Editors, formație cu personalitate aparte pe scena muzicală internațională, se alătură pe 22 iulie legendarilor de la The Cure, proaspăt introduși în Rock and Roll Hall of Fame. În deschidere va cânta trupa Firma, alături de irlandezii anterior confirmați de la God Is An Astronaut.

Editors - Cold

Editors - Cold

Tom Smith de la Editors ne vorbește despre răceala pe care i-o transmite cea pe care nu o poate avea. ”Cold” se numește noul single al trupei, ce vine împreună cu un videoclip filmat în Islanda.

Editors - Hallelujah (So Low)

Editors - Hallelujah (So Low)

Editors a lansat videoclipul piesei ”Hallelujah (So Low)”, ”cea mai rock melodie” înregistrată până acum, conform solistului Tom Smith. Single-ul se regăsește pe albumul ”Violence”, așteptat pe piață în luna martie.

Editors - Magazine

Editors - Magazine

Editors începe promovarea unui nou album cu un videoclip intrigant, pentru piesa ”Magazine”. Vizualul este realizat de vechiul prieten și colaborator al formației, Rahi Rezvani.

Poze concert Editors la Summer Well 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Editors de la Summer Well 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Trupa a fost headlinerul celei de-a doua seri, pe 13 august 2017.

Editors - All The Kings

Editors - All The Kings

Editors a lansat videoclipul noului single ”All The Kings”. Vizualul este regizat de Rahi Rezvani.

EDITORS și BIFFY CLYRO, headlineri la Spellground Festival

Editors și Biffy Clyro, headlineri la Spellground. Festivalul se mută de la Capidava, la mare

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro. Festivalul se desfășoară între 12 și 14 august.

Editors - Ocean Of Night

Editors - Ocean Of Night

Editors a lansat videoclipul noului single ”Ocean Of Night”. Vizualul prezintă formația concertând la Olympia Theatre din Dublin.

Editors - Life Is A Fear

Editors - Life Is A Fear

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”Life Is A Fear”. Vizualul marchează o nouă colaborare cu regizorul și fotograful Rahi Rezvani, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare ale formației, ”No Harm” și ”Marching Orders”.

Editors - Marching Orders

Editors - Marching Orders

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”Marching Orders”. Vizualul marchează o nouă colaborare cu regizorul și fotograful Rahi Rezvani, cel care s-a ocupat și de clipul anterior al formației, ”No Harm”.

Editors - No Harm

Editors - No Harm

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”No Harm”. Vizualul marchează prima colaborare a formației cu regizorul Rahi Rezvani.

Editors - "Sugar" single artwork

Single nou Editors - "Sugar" - AUDIO

Cei de la Editors au anunțat că noul single extras de pe albumul "The Weight of Your Love" va fi "Sugar". Single-ul va fi lansat oficial pe 24 martie, până atunci îl puteți asculta pe InfoMusic.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Editors a lansat clipul "Honesty" - VIDEOCLIP

După apariția clipului "Formaldehyde", formația britanică Editors revine cu un nou video extras de pe albumul "The Wight Of Your Love". Videoclipul poartă numele "Honesty" și ne dezvălui viața de noapte a Londrei prezentată chiar de solistul Tom Smith.

Secvență clip Editors - "Formaldehyde"

Editors - "Formaldehyde", un clip cu strigoi și cowboy - VIDEOCLIP

Trupa Editors a lucrat cu regizorul Ben Wheatley pentru clipul noului single, "Formaldehyde". Povestea videoclipului este captivantă, având mister, iubire și acțiune în Vestul Sălbatic. Single-ul va fi lansat oficial în toamnă.

Editors

Formaţia Editors a lansat un nou clip la piesa "The Weight" - VIDEO

Trupa Editors revine cu un nou videoclip la melodia "The Weight". Aceasta face parte de pe noul album al formaţiei. Urmăreşte clipul pe InfoMusic.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors a interpretat o piesă nouă - "Honesty" - VIDEO

Invitată în studioul radioului 3VOOR12 (Olanda), trupa Editors a interpretat acustic o piesă nouă - "Honesty". Vezi înregistrarea prestației.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors revine cu un nou clip - "A Ton Of Love" - VIDEO

Editors lansează pe 1 iulie albumul "The Weight Of Your Love", iar acesta beneficiază de un clip la primul single intitulat "A Ton Of Love".

VIP LIKES: Editors recomandă The Japanese Popstars (Video)

Având în vedere că în luna iunie Tom Smith de la Editors a realizat o colaborare cu trupa The Japanese Popstars,care s-a materializat în piesa ”Joshua”, Editors recomandă fanilor pe... Continuare »

CLOSE
CLOSE