Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Editors

Următoarele evenimente cu Editors

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Editors

Editors a urcat pe Youtube un concert live pentru cei aflați în izolare - VIDEO

Cei de la Editors s-au gândit la fanii care nu mai pot participa la activități muzicale în această perioadă de izolare și le-au făcut o surpriză.

Solistul The Cure, Robert Smith

“Pictures of The Cure” aduse în fața publicului din Piața Constituției

The Cure a venit pentru prima dată în țara noastră cu un concert ce a avut loc pe 22 iulie, fiind prezentat de Rock the City. Britanicii au fost acompaniați, în deschidere, de trupele Editors, God is An Astronaut, dar și de românii de la Coma și Days of Confusion.

The Cure

Consultă programului concertului The Cure de la București - REGULI ACCES

Pentru prima oară în România, The Cure va concerta pe 22 iulie, în Piața Constituției. God is An Astronaut și Editors se alătură concertului The Cure. Pe scenă vor mai urca, în deschidere, Coma și Days of Confusion. Află programul complet al evenimentului.

Editors cântă alături de The Cure la Rock The City 2019

Editors, formație cu personalitate aparte pe scena muzicală internațională, se alătură pe 22 iulie legendarilor de la The Cure, proaspăt introduși în Rock and Roll Hall of Fame. În deschidere va cânta trupa Firma, alături de irlandezii anterior confirmați de la God Is An Astronaut.

Editors - Cold

Editors - Cold

Tom Smith de la Editors ne vorbește despre răceala pe care i-o transmite cea pe care nu o poate avea. ”Cold” se numește noul single al trupei, ce vine împreună cu un videoclip filmat în Islanda.

Editors - Hallelujah (So Low)

Editors - Hallelujah (So Low)

Editors a lansat videoclipul piesei ”Hallelujah (So Low)”, ”cea mai rock melodie” înregistrată până acum, conform solistului Tom Smith. Single-ul se regăsește pe albumul ”Violence”, așteptat pe piață în luna martie.

Editors - Magazine

Editors - Magazine

Editors începe promovarea unui nou album cu un videoclip intrigant, pentru piesa ”Magazine”. Vizualul este realizat de vechiul prieten și colaborator al formației, Rahi Rezvani.

Poze concert Editors la Summer Well 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Editors de la Summer Well 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Trupa a fost headlinerul celei de-a doua seri, pe 13 august 2017.

Editors - All The Kings

Editors - All The Kings

Editors a lansat videoclipul noului single ”All The Kings”. Vizualul este regizat de Rahi Rezvani.

EDITORS și BIFFY CLYRO, headlineri la Spellground Festival

Editors și Biffy Clyro, headlineri la Spellground. Festivalul se mută de la Capidava, la mare

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro. Festivalul se desfășoară între 12 și 14 august.

Editors - Ocean Of Night

Editors - Ocean Of Night

Editors a lansat videoclipul noului single ”Ocean Of Night”. Vizualul prezintă formația concertând la Olympia Theatre din Dublin.

Editors - Life Is A Fear

Editors - Life Is A Fear

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”Life Is A Fear”. Vizualul marchează o nouă colaborare cu regizorul și fotograful Rahi Rezvani, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare ale formației, ”No Harm” și ”Marching Orders”.

Editors - Marching Orders

Editors - Marching Orders

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”Marching Orders”. Vizualul marchează o nouă colaborare cu regizorul și fotograful Rahi Rezvani, cel care s-a ocupat și de clipul anterior al formației, ”No Harm”.

Editors - No Harm

Editors - No Harm

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”No Harm”. Vizualul marchează prima colaborare a formației cu regizorul Rahi Rezvani.

Editors - "Sugar" single artwork

Single nou Editors - "Sugar" - AUDIO

Cei de la Editors au anunțat că noul single extras de pe albumul "The Weight of Your Love" va fi "Sugar". Single-ul va fi lansat oficial pe 24 martie, până atunci îl puteți asculta pe InfoMusic.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Editors a lansat clipul "Honesty" - VIDEOCLIP

După apariția clipului "Formaldehyde", formația britanică Editors revine cu un nou video extras de pe albumul "The Wight Of Your Love". Videoclipul poartă numele "Honesty" și ne dezvălui viața de noapte a Londrei prezentată chiar de solistul Tom Smith.

Secvență clip Editors - "Formaldehyde"

Editors - "Formaldehyde", un clip cu strigoi și cowboy - VIDEOCLIP

Trupa Editors a lucrat cu regizorul Ben Wheatley pentru clipul noului single, "Formaldehyde". Povestea videoclipului este captivantă, având mister, iubire și acțiune în Vestul Sălbatic. Single-ul va fi lansat oficial în toamnă.

Editors

Formaţia Editors a lansat un nou clip la piesa "The Weight" - VIDEO

Trupa Editors revine cu un nou videoclip la melodia "The Weight". Aceasta face parte de pe noul album al formaţiei. Urmăreşte clipul pe InfoMusic.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors a interpretat o piesă nouă - "Honesty" - VIDEO

Invitată în studioul radioului 3VOOR12 (Olanda), trupa Editors a interpretat acustic o piesă nouă - "Honesty". Vezi înregistrarea prestației.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors revine cu un nou clip - "A Ton Of Love" - VIDEO

Editors lansează pe 1 iulie albumul "The Weight Of Your Love", iar acesta beneficiază de un clip la primul single intitulat "A Ton Of Love".

VIP LIKES: Editors recomandă The Japanese Popstars (Video)

Având în vedere că în luna iunie Tom Smith de la Editors a realizat o colaborare cu trupa The Japanese Popstars,care s-a materializat în piesa ”Joshua”, Editors recomandă fanilor pe... Continuare »

CLOSE
CLOSE