Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Editors

Următoarele evenimente cu Editors

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Editors

Poze concert Editors la Summer Well 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Editors de la Summer Well 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Trupa a fost headlinerul celei de-a doua seri, pe 13 august 2017.

Editors - All The Kings

Editors - All The Kings

Editors a lansat videoclipul noului single ”All The Kings”. Vizualul este regizat de Rahi Rezvani.

EDITORS și BIFFY CLYRO, headlineri la Spellground Festival

Editors și Biffy Clyro, headlineri la Spellground. Festivalul se mută de la Capidava, la mare

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro. Festivalul se desfășoară între 12 și 14 august.

Editors - Ocean Of Night

Editors - Ocean Of Night

Editors a lansat videoclipul noului single ”Ocean Of Night”. Vizualul prezintă formația concertând la Olympia Theatre din Dublin.

Editors - Life Is A Fear

Editors - Life Is A Fear

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”Life Is A Fear”. Vizualul marchează o nouă colaborare cu regizorul și fotograful Rahi Rezvani, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare ale formației, ”No Harm” și ”Marching Orders”.

Editors - Marching Orders

Editors - Marching Orders

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”Marching Orders”. Vizualul marchează o nouă colaborare cu regizorul și fotograful Rahi Rezvani, cel care s-a ocupat și de clipul anterior al formației, ”No Harm”.

Editors - No Harm

Editors - No Harm

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”No Harm”. Vizualul marchează prima colaborare a formației cu regizorul Rahi Rezvani.

Editors - "Sugar" single artwork

Single nou Editors - "Sugar" - AUDIO

Cei de la Editors au anunțat că noul single extras de pe albumul "The Weight of Your Love" va fi "Sugar". Single-ul va fi lansat oficial pe 24 martie, până atunci îl puteți asculta pe InfoMusic.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Editors a lansat clipul "Honesty" - VIDEOCLIP

După apariția clipului "Formaldehyde", formația britanică Editors revine cu un nou video extras de pe albumul "The Wight Of Your Love". Videoclipul poartă numele "Honesty" și ne dezvălui viața de noapte a Londrei prezentată chiar de solistul Tom Smith.

Secvență clip Editors - "Formaldehyde"

Editors - "Formaldehyde", un clip cu strigoi și cowboy - VIDEOCLIP

Trupa Editors a lucrat cu regizorul Ben Wheatley pentru clipul noului single, "Formaldehyde". Povestea videoclipului este captivantă, având mister, iubire și acțiune în Vestul Sălbatic. Single-ul va fi lansat oficial în toamnă.

Editors

Formaţia Editors a lansat un nou clip la piesa "The Weight" - VIDEO

Trupa Editors revine cu un nou videoclip la melodia "The Weight". Aceasta face parte de pe noul album al formaţiei. Urmăreşte clipul pe InfoMusic.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors a interpretat o piesă nouă - "Honesty" - VIDEO

Invitată în studioul radioului 3VOOR12 (Olanda), trupa Editors a interpretat acustic o piesă nouă - "Honesty". Vezi înregistrarea prestației.

Trupa Editors, în frunte cu liderul Tom Smith

Trupa Editors revine cu un nou clip - "A Ton Of Love" - VIDEO

Editors lansează pe 1 iulie albumul "The Weight Of Your Love", iar acesta beneficiază de un clip la primul single intitulat "A Ton Of Love".

VIP LIKES: Editors recomandă The Japanese Popstars (Video)

Având în vedere că în luna iunie Tom Smith de la Editors a realizat o colaborare cu trupa The Japanese Popstars,care s-a materializat în piesa ”Joshua”, Editors recomandă fanilor pe... Continuare »

CLOSE
CLOSE