Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Duff McKagan

Următoarele evenimente cu Duff McKagan

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Duff McKagan

Single Duff McKagan Tenderness

Basistul Guns N' Roses, Duff McKagan a lansat piesa "Tenderness" - AUDIO

Basistul Guns N' Roses, Duff McKagan a lansat un nou single solo, "Tenderness". Acesta este primul track extras de pe un viitor LP al artistului legendar. Vă invităm să ascultaţi piesa în cadrul articolului.

Johnny Depp alături de colegiii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry

Doi membri Guns N’ Roses, alături de The Hollywood Vampires în concertul de la București

Doi muzicieni emblematici se alătură lui Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry în cadrul concertului The Hollywood Vampires din București. Este vorba despre basistul Duff McKagan și toboșarul Matt Sorum, cunoscuți pentru apartenența la legendara trupă Guns N’Roses. Evenimentul va avea loc pe 6 iunie în parcarea C de la Romexpo.

Sebastian Bach a lansat videoclipul "Temptation"

După o pauză de 3 ani, fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, revine în atenția fanilor cu un nou material solo. Discul poartă numele "Give 'Em Hell" și va fi lansat pe 22 aprilie la casa de discuri Frontiers Records. Primul extras pe single care beneficiaza de un videoclip este "Temptation" și poat fi urmărit pe InfoMusic.

Basistul Duff McKagan alături de Guns N' Roses în Buenos Aires pe 6 aprilie2014

Basistul Duff McKagan, din nou pe scenă cu Guns N’ Roses - VIDEO

Basistul Duff McKagan, membru fondator al formației Guns N' Roses, s-a alăturat din nou trupei părăsite în 1993 cu prilejul turneului din America de Sud. Urmăriți înregistrări din concertul de la Buenos Aires de pe 6 aprilie.

Sebastian Bach lansează noul album, "Give 'Em Hell", în luna martie

Solistul Sebastian Bach va lansa în luna martie un nou album solo intitulat "Give 'Em Hell". Discul îi are ca invitați pe Duff McKagan, John 5, Steve Stevens, Devin Bronson și Bobby Jarzombek.

Coperta album Janes Addiction - The Great Escape Artist

Jane’s Addiction amână lansarea noului album!

Cei de la Jane’s Addiction au amânat data de lansare a noului disc, intitulat ”The Great Escape Artist”. Inițial, cel de-al patrulea material discografic al trupei trebuia să apară pe... Continuare »

duff mckagan

Duff McKagan spune povestea sa cu Guns N’ Roses

Fostul basist al trupei Guns N’ Roses, Duff McKagan a început să lucreze la o carte autobiografică. Potrivit declarațiilor făcute de artist pentru cei de la Billboard, cartea va include... Continuare »

CLOSE
CLOSE