Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Dubioza Kolektiv

Următoarele evenimente cu Dubioza Kolektiv


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Dubioza Kolektiv

Cea de-a patra ediție AWAKE Festival este anulată

Organizatorii AWAKE Festival au decis să anuleze cea de-a patra ediţie a evenimentului. Aceasta era programată între 14 şi 16 august 2020, pe domeniul Teleki din Gorneşti, Mureş, cu un line-up ce propunea ca headlineri artişti precum JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Viţa de Vie "În Corzi", Asian Dub Foundation, Dimension sau Camo & Krooked.

Ce trupe poți asculta gratis la Creative Fest 2019 - Vezi programul concertelor

Creative Fest, festivalul de artă și cultură urbană, revine în 2019 cu o nouă ediție ce va avea loc la Romexpo în perioada 26-28 iulie. Află ce trupe vor urca pe scenă și care este programul complet.

Dubioza kolektiv "Rijaliti"

Dubioza kolektiv - Rijaliti

Trupa bosniacă de hip-hop, reggae, dub și folclor balcanic Dubioza Kolektiv a lansat un nou videoclip - ”Rijaliti” (în traducere: ”Rescrie”). Piesa este extrasă de pe cel mai recent album al formației, ”Pjesmice za djecu i odrasle” (în traducere: ”Cântece pentru copii și adulți”).

London Grammar

London Grammar concertează la Electric Castle 2018 - LISTĂ CONFIRMĂRI

Englezii de la London Grammar vor susține anul viitor primul concert în România. Trupa a fost confirmată la Electric Castle 2018, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice , Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

Revolution Festival 2017

Revolution Festival 2017 - Programul complet al evenimentului

Revolution Festival își va deschide anul acesta porțile în perioada 1 - 3 iunie. Pe întreaga durată a evenimentului, Muzeul Satului Bănățean din Timișoara se va transforma într-o platformă a muzicii și a artei, dedicată tuturor celor care iubesc aventurile și distracția. Programul complet al evenimentului poate fi consultat în articol.

Matisyahu, Dubioza Kolektiv, UNKLE Sounds și Acid Pauli la Blaj aLive 2015

Confirmări Blaj aLive 2015: Matisyahu, Dubioza Kolektiv, UNKLE Sounds și Acid Pauli

Șase noi proiecte muzicale se alătură artiștilor deja confirmați pentru 5 și 6 iunie 2015, la Blaj aLive: Matisyahu, Dubioza Kolektiv, UNKLE Sounds, Acid Pauli, Let The Machines Do The Work și Guess Who. Programul complex de festival de pe Câmpia Libertății va include și showcase-uri de inovație și tehnologie, ateliere fun și educative, și va oferi două scene principale: Freedom Stage și Electronica.

Padina Fest 2013 cu Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Luna Amară și Al Jawala

Dubioza Kolektiv, Alternosfera și Urma cântă la Padina Fest 2013

Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Al Jawala și Urma vor fi headlineri la Padina Fest 2013. Vezi ce alte trupe vor mai canta la festival și ce activități mai pregătesc organizatorii.

Dubioza Kolektiv a lansat clipul piesei "U.S.A." - VIDEOCLIP

Trupa bosniacă Dubioza Kolektiv a lansat videoclipul melodiei U.S.A. Materialul este un montaj de înregistrări live cu piesa de pe albumul Wild Wild East.

Dubioza Kolektiv revine în România cu un concert în Silver Church

Dubioza Kolektiv revine în România cu un concert în Silver Church pe 27 martie. Show-ul face parte din seara "Balkan Party", iar în deschidere vor cânta cei de la Madame... Continuare »

Dubioza Kolektiv la Stufstock 2012

Cum au fost primele concerte la Stufstock 2012 - Dubioza Kolektiv, un alt fel de balcanizare

Află cum au fost primele concerte de la Stufstock 2012 - Dubioza Kolektiv, un alt fel de balcanizare.

Concert Dubioza Kolektiv, Silver Church, ianuarie 2012

Dubioza Kolektiv îndeamnă fanii să vină la Stufstock echipați cu energie pozitivă – INTERVIU

Dubioza Kolektiv este nerăbdătoare să se întoarcă în România, într-o zi de vară la Stufstok 2012 în Vama Veche.

Dub Incorporation concerteaza la Stufstock 2012

Dub Incorporation la Stufstock 2012

Dub Incorporation este cel mai nou nume anunţat în line-up-ul ediţiei din acest an a Festivalului Stufstock, desfăşurat în perioada 23-29 iulie la Vama Veche.

Stufstock 2012

The Subways și Dubioza Kolektiv concertează la Stufstock 2012

Festivalul Stufstock 2012 va avea loc în perioada 23-29 iulie pe plaja din Vama Veche. Ediţia cu numărul 10 a evenimentului îi are pe afiş până acum pe The Subways... Continuare »

Dubioza Kolektiv Vedran Mujagic

Video-Interviu Vedran Mujagić, Dubioza Kolektiv: Am vrea să cântăm cu Zdob și Zdub

InfoMusic a stat de vorbă cu basistul de la Dubioza Kolektiv, Vedran Mujagić, cu doar câteva ore înainte de concertul pe care trupa l-a susținut în Silver Church pe 25... Continuare »

Mesajul Dubioza Kolektiv pentru fanii români! (video)

Fromația Dubioza Kolektiv va cânta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church. Cei șase bosniaci cântă hip-hop, amestecat cu reggae, dub, rock şi folclor... Continuare »

Dubioza Kolektiv la Bucuresti in 2012

Concert Dubioza Kolektiv la Bucureşti!

Bosniacii de la Dubioza Kolektiv vor concerta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church. Promovând un stil muzical original, o combinaţie de hip-hop, reggae,... Continuare »

CLOSE
CLOSE