Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Dragonforce

Următoarele evenimente cu Dragonforce

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dragonforce

Skid Row

Skid Row lucrează la un nou album cu fostul vocal Dragonforce

Skid Row, trupa americană de heavy metal cu 31 de ani de activitate în spate a anunţat că lucrează la un album nou, având în componenţă şi o figură nouă. E vorba despre ZP Theart, fost vocal Dragonforce, care a părăsit trupa în 2010. El a cântat şi cu formaţiile Tank şi I am I.

Peninsula 2013

Emir Kusturica, DragonForce şi Rotfront cântă la Festivalul Peninsula 2013

Emir Kusturica, DragonForce şi Rotfront vor concerta la ediția din acest an a Festivalului Peninsula 2013 ce va organiza la Cluj-Napoca. Locația în care va avea loc este Valea Gârbăului iar perioada de desfășurare a festivalului este 18 - 21 iulie.

DragonForce a lansat piesa Fallen World

Britanicii de la DragonForce au tras puţin draperia de pe albumul pe care-l aşteaptă în luna aprilie şi prezintă fanilor piesa Fallen World. DragonForce nu ar fi DragonForce fără cor... Continuare »

Dragonforce lansează The Power Within în aprilie

Anul Dragonului se arată bun şi pentru cei de la Dragonforce. Potrivit site-ului oficial,  britanicii au dezvăluit detalii despre albumul The Power Within. Noul material discografic conţine 10 piese,  este... Continuare »

CLOSE
CLOSE