Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
The Red Guard Choir
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Dire Straits Legacy

Dire Straits Legacy Dire Straits Legacy este susținut de trei muzicieni care au luat parte la înregistrarea ultimului album - "On Every Street" - și susținerea ultimului turneu Dire Straits. Discul lansat pe 10 septembrie 1991 cuprinde hiturile "Calling Elvis" și "Heavy Fuel". Principalele nume Dire Straits Legacy sunt:

  • Phil Palmer - chitară & voce. Phil a intrat în formația Dire Straits în 1990, a participat la înregistrările ultimului disc și a mers în ultimul turneu. Totodată, el face parte din trupa lui  Eric Claptop, alături de Alan și Steve Ferrone.

  • Alan Clark - clape. Alan a venit în trupa în 1980, la trei ani de la înființare. Chiar dacă nu a fost membru fondator, a fost primul și principalul clăpar al formației. Alături de Mark Knopfler, Alan a fost co-producător al albumului "On Every Street".

  • Danny Cummings - percuție & voce. Danny a participat deopotrivă la înregistrări, cât și la turneul de promovare a albumului "On Every Street". El a fost și toboșarul lui Mark Knopfler și a mai colaborat cu Tina Turner, George Michael și Bryan Adams.

  • Mel Collins - saxofon. Mel a participat la turneul Dire Straits între 1982-1983 și a cântat pe albumul live "Alchemy". El este membru și în King Crimson. Solo-ul de saxofon de pe "Private Dancer" (hitul Tinei Turner) îi aparține.

Următoarele evenimente cu Dire Straits Legacy


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Dire Straits Legacy

Dire Straits Legacy

Moștenirea Dire Straits în România: 55 de fani se vor putea întâlni cu membrii originali ai trupei

Pe 15 octombrie 2018, Sala Palatului va găzdui show-ul “The Dire Straits Legacy”. Membrii originali Dire Straits - Alan Clark, Phil Palmer, Danny Cummings și Mel Collins vor interpreta celebrele hituri: “Sultans of Swing”, “Money for Nothing”, “Romeo and Juliet” și multe altele. Organizatorul pregătește 55 de pachete Meet & Greet pentru fanii din România.

CLOSE
CLOSE