Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Dire Straits Legacy

Dire Straits Legacy Dire Straits Legacy este susținut de trei muzicieni care au luat parte la înregistrarea ultimului album - "On Every Street" - și susținerea ultimului turneu Dire Straits. Discul lansat pe 10 septembrie 1991 cuprinde hiturile "Calling Elvis" și "Heavy Fuel". Principalele nume Dire Straits Legacy sunt:

  • Phil Palmer - chitară & voce. Phil a intrat în formația Dire Straits în 1990, a participat la înregistrările ultimului disc și a mers în ultimul turneu. Totodată, el face parte din trupa lui  Eric Claptop, alături de Alan și Steve Ferrone.

  • Alan Clark - clape. Alan a venit în trupa în 1980, la trei ani de la înființare. Chiar dacă nu a fost membru fondator, a fost primul și principalul clăpar al formației. Alături de Mark Knopfler, Alan a fost co-producător al albumului "On Every Street".

  • Danny Cummings - percuție & voce. Danny a participat deopotrivă la înregistrări, cât și la turneul de promovare a albumului "On Every Street". El a fost și toboșarul lui Mark Knopfler și a mai colaborat cu Tina Turner, George Michael și Bryan Adams.

  • Mel Collins - saxofon. Mel a participat la turneul Dire Straits între 1982-1983 și a cântat pe albumul live "Alchemy". El este membru și în King Crimson. Solo-ul de saxofon de pe "Private Dancer" (hitul Tinei Turner) îi aparține.

Următoarele evenimente cu Dire Straits Legacy

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dire Straits Legacy

Dire Straits Legacy

Concertul The Dire Straits Legacy s-a anulat

Concertul The Dire Straits Legacy, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 1 decembrie în Berăria H, a fost anulat. Biletele pot fi returnate începând cu data de 3 decembrie.

Dire Straits Legacy

Moștenirea Dire Straits în România: 55 de fani se vor putea întâlni cu membrii originali ai trupei

Pe 15 octombrie 2018, Sala Palatului va găzdui show-ul “The Dire Straits Legacy”. Membrii originali Dire Straits - Alan Clark, Phil Palmer, Danny Cummings și Mel Collins vor interpreta celebrele hituri: “Sultans of Swing”, “Money for Nothing”, “Romeo and Juliet” și multe altele. Organizatorul pregătește 55 de pachete Meet & Greet pentru fanii din România.

CLOSE
CLOSE