Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Dido

Dido Dido este una dintre cele mai apreciate artiste britanice. Albumul ei de debut, ”No Angel”, a fost lansat în 1999 și s-a vândut în peste 21 de milioane de copii la nivel internațional. La fel de bine primit a fost și următorul disc, ”Life for Rent”, acesta fiind certificat cu platină de șapte ori. Albumul a inclus hiturile "White Flag" și "Life for Rent". Dido are în palmares și o nominalizare la Oscar, pentru piesa "If I Rise", de pe coloana sonoră a filmului ”127 Hours”.

Dido va lansa albumul "Still On My Mind" pe 8 martie 2019. Va urma un turneu în Europa și America. Primul concert este programat să aibă loc pe 5 mai 2019, în Praga.

Următoarele evenimente cu Dido

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dido

Dido - Friends

Dido - Friends

După un turneu în Europa încheiat în iunie, Dido lansează un videoclip nou, ce promovează piesa "Friends". Melodia se regăsește pe albumul "Still On My Mind", ce a încheiat o pauză discografică de 6 ani.

Dido - Take You Home

Dido - Take You Home

Dido continuă promovarea albumului "Still On My Mind" cu un videoclip de tip jurnal pentru "Take You Home". Pentru acest clip, artista britanică a colaborat cu regizorul și reputatul fotograf John Rankin Waddell, al cărui portofoliu include fotografii cu modele precum Kate Moss și Heidi Klum.

Dido - Mad Love

Dido - Mad Love (Acustic)

Dido ne vorbește despre o iubire nebunească, lăsând ecoul vocii ei să aprofundeze mesajul din versuri. ”Mad Love” este ultima piesă dezvăluită, acum disponibilă și în versiune acustică, live.

Dido - Give You Up

Dido - Give You Up

Dido a reușit să renunțe la o iubire ce-i făcea rău și ne împărtășește și nouă această experiență din viața sa. Noul single se numește ”Give You Up” și este acompaniat de un videoclip regizat de Sophie Muller, ce a lucrat anterior cu Björk, Beyoncé, Radiohead și Blur.

Dido - Give You Up (Acoustic)

Dido - Give You Up (Acustic)

Dido continuă promovarea albumului "Still On My Mind" lansând un video pentru o versiune acustică a piesei "Give You Up". Melodia are un vibe ce amintește de hituri mai vechi din repertoriul ei, precum "Don't Leave Home" și "Life For Rent".

Dido

Ascultă noul single Dido, "Hurricanes", de pe viitorul album, "Still On My Mind" - AUDIO

Dido a revenit cu "Hurricanes", primul ei single după o pauză de 5 ani. Artista britanică va lansa anul viitor și un nou album de studio, "Still On My Mind", ce va fi urmat de un turneu extins.

Dido

Dido a lansat "End of Night" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Dido, realizat pentru piesa "End of Night". Single-ul este al treilea extras după "No Freedom" și "Let Us Move On" și a fost compus de Dido împreună cu Greg Kurstin.

Dido - No Freedom (secventa clip)

Dido a lansat "No Freedom" - VIDEOCLIP

Dido a lansat videoclipul piesei "No Freedom". Single-ul este extras de pe noul album "Girl Who Got Away" ce a avut lansarea oficială chiar astăzi, 4 martie 2013.

Dido a lansat single-ul "No Freedom" - LYRIC VIDEO

Dido a lansat cel de-al 2-lea single de pe albumul "Girl Who Got Away". Piesa se numește "No Freedom" și va fi single-ul care va promova noul material discografic al artistei. Următiți pe InfoMusic un lyric video realizat pentru această piesă.

Dido a lansat single-ul Let Us Move On - AUDIO

Dido a lansat o nouă piesă, intitulată Let Us Move On. Single-ul, cântat în duet cu rapper-ul Kendrick Lamar, este extras de pe albumul Girl Who Got Away ce va apărea pe piață în martie 2013. Noul single poate fi ascultat pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE