Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Diana Krall

Următoarele evenimente cu Diana Krall

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Diana Krall

Diana Krall, jazz-ul anilor '20 și emoție dezbrăcată până la esență

Recenzia concertului Diana Krall de la Sala Palatului, susținut pe data de 30 iunie 2013. Citește impresiile de la concert și vezi galeria de poze.

Diana Krall în concert la Sala Palatului pe 30 iunie 2013

Poze cu Diana Krall în concert la Sala Palatului pe 30 iunie 2013

Pe 30 iunie 2013 Diana Krall a revenit la București pentru a-și promova albumul "Glad Rag Doll", lansat în octombrie 2012. Concertul a avut loc la Sala Palatului, cântăreața fiind... Continuare »

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 28 - 30 iunie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 28 - 30 iunie 2013 în Bucuresti și în țară.

Diana Krall

Câștigătorul invitației duble la concertul Diana Krall

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Diana Krall, de pe 30 iunie de la Sala Palatului. Vezi dacă ai avut noroc

Diana Krall - Glad Rag Doll

Diana Krall revine în concert în iunie la Sala Palatului - VIDEO

Cântăreața Diana Krall revine pe 30 iunie la Sala Palatului din București cu un concert de promovare al celui mai nou album, Glad Rag Doll. Vezi detalii despre bilete.

Paul McCartney

Urmărește o filmare de pe viitorul DVD Paul McCartney

Paul McCartney va lansa pe 13 noiembrie DVD-ul Live Kisses care contine inregistrarea concertului sustinut in studioul Capitol din Los Angeles. Clipul piesei My Valentine, extras de pe acest DVD poate fi urmărit mai jos.

diana-krall

Diana Krall lansează un nou album

Diana Krall, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica internațională, lanseaza un nou album pe 1 octombrie. Intitulat Glad Rag Doll discul contine melodii compuse in mare parte intre ani 1920 - 1930.

CLOSE
CLOSE