Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Delia Opran

Următoarele evenimente cu Delia Opran

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Delia Opran

Delia/Antarctica

Antarctica și raku au lansat clipul "Singurătate Urbană" - VIDEOCLIP

Antarctica și raku au colaborat pentru o piesă numită "Singurătate Urbană", iar videoclipul acesteia poate fi vizionat pe InfoMusic.

Antarctica - Interviu InfoMusic

Antarctica și Aeon Blank vor concerta la MȚR pe 30 noiembrie

Antarctica și Aeon Blank vor cânta împreună pe scena Clubul Țăranului din București pe data de 30 noiembrie, cu începere de la ora 21:30. Cele 2 trupe ai colaborat recent la single-ul "A Perfect Day To Fly". Cu ocazia cântării din MȚR, melodia va putea fi ascultată live pentru prima dată.

Secventa din clipul Antarctica - IYHSHON

Antarctica a lansat clipul “IYHSHON” - VIDEOCLIP

Trupa Antarctica a lansat videoclipul melodiei “IYHSHON” (acronimul Is Your Heart So Hard Or Nonexistent) în urma unui concert susținut pe 5 octombrie la Clubul Ţăranului. Cel de-al doilea clip din cariera formației poate fi urmărit pe InfoMusic.

Antarctica - Interviu InfoMusic

Destinele unor artiști s-au unit în Antarctica - VIDEO INTERVIU

Antarctica este un proiect într-o continuă metamorfoză. InfoMusic s-a întâlnit cu toată gașca și a vorbit despre noul videoclip, viitorul album la care trupa a început să lucreze, despre cum s-au intalnit, hobby-uri și multe altele.

CLOSE
CLOSE