Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Delain

Următoarele evenimente cu Delain

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Delain

Delain - The Glory and the Scum - Lyric Video

Delain a lansat un lyric video pentru piesa „The Glory and the Scum”, extrasă de pe viitorul album, „Moonbathers”.

Delain lansează un album nou în august

După EP-ul lansat în luna februarie a acestui an, „Lunar Prelude”, trupa olandeză de simfonic metal, Delain, vine cu un al cincilea album de studio, „Moonbathers”, disponibil de pe 26 august 2016. Detaliile despre noul material și tracklist-ul sunt disponibile în articol.

Delain - Suckerpunch

Trupa olandeză de metal simfonic, Delain, a lansat videoclipul piesei „Suckerpunch” extrasă de pe albumul „Lunar Prelude”. Piesa vorbește despre bătăliile cu demonii din interiorul nostru și cum trebuie să nu ne lăsăm doborâți de ei.

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

DELAIN și BATTLE BEAST vor cânta la București alături de SABATON

Trupa olandeză DELAIN și finlandezii de la BATTLE BEAST vor urca pe scenă alături de SABATON, în cadrul concertului de la la Bucuresti de pe 27 ianuarie. Alte două nume locale, ce vor fi anunțate în curand, vor completa afișul evenimentului din Turbohalle.

Charlotte Wessels in concert Delain la ARTmania Festival 2012

Delain in concert la ARTmania Festival 2012

Trupa de gothic rock si metal simfonic DELAIN a participat anul acesta la festivalul ARTmania de la Sibiu. Olandezii au cântat sâmbătă pe 11 august în Piața Mare din oraș. Vă... Continuare »

Delain

Delain - Get The Devil Out Of Me, piesă nouă (audio)

Delain a postat pe internet piesa Get The Devil Out Of Me, inclusă pe We Are The Others, viitorul album de studio al trupei programat să apară pe piaţă pe... Continuare »

Trupa Epica

Concert Epica la Festivalul ARTmania 2012

Epica va concerta pe 10 august în cadrul Festivalului ARTmania, desfășurat în perioada 6 – 12 august 2012 la Sibiu. Astfel, fanii români vor avea ocazia să asculte live piesele... Continuare »

Delain

Delain și Trail of Tears vor concerta la ARTmania 2012!

Trupele Delain şi Trail of Tears sunt primele confirmări ale Festivalului ARTmania 2012. Festivalul ARTmania 2012 va avea loc în perioada 6–12 august şi va oferi iubitorilor de artă un... Continuare »

CLOSE
CLOSE