Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Dekadens

Următoarele evenimente cu Dekadens

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dekadens

Dekadens - Small Town Boy (Bronski Beat cover)

Dekadens - Small Town Boy (Bronski Beat cover)

Dekadens a suflat ”praful disco” de pe hitul Bronski Beat, ”Small Town Boy”, dându-i piesei un aer dark. În ton cu noul vibe al compoziției, videoclipul coverului duce melodia în zona Nymphomaniac a lui Lars von Trier.

Dekadens - The Ocean

Dekadens – The Ocean

Dekadens a lansat videoclipul noului single ”The Ocean”. Povestea piesei, sugerată minimalist prin versuri, are drept temă centrală conștientizarea faptului că totul are un final, implacabil, de neevitat.

DEKADENS: Janin Pasniciuc, Andreea Verde, Augustin Nicolae

"Dekadens In Wonderland" - Alice s-a trezit, iepurii bipolari cântă - VIDEO INTERVIU

"Ați auzit vreodată un iepure cântând? Ascultați albumul nostru și-o să-l auziți", ne-a îndemnat Augustin Nicolae, concluzionând în avans prezentarea noului disc Dekadens. De pe aceeași canapea, Andreea Verde și Janin Pasniciuc, personaje principale în aceeași poveste acustică, ne-au vorbit despre o ședință foto cu peripeții, iepuri bipolari, esența acusticului și defectele care nu îi îndepărtează, ci din contră, îi apropie pe membrii trupei. Detalii pe larg în interviul acordat redactorului InfoMusic, Alexandra Necula.

Dekadens in Wonderland

Dekadens lansează "Dekadens in Wonderland", primul album acustic al trupei

Dekadens lansează pe 15 martie, la Clubul Țăranului, primul album acustic al trupei - "Dekadens in Wonderland", un album făcut exclusiv din live-uri, la care s-au adăugat câteva surprize.

Dekadens

Dekadens deschide concertul Will And The People din Silver Church

Pe 21 noiembrie britanicii de la Will And The People ne invită să petrecem pe ritmuri de powerpop, rock’n'roll, reggae şi swing. În deschidere, publicul va avea parte de un moment muzical din partea trupei Dekadens.

Dekadens la Guerrilive

Dekadens a lansat "Violets constelation". Trupa lucrează la 2 albume - VIDEOCLIP

Dekadens a dezvăluit recent că se lucrează la realizarea a două noi albume, unul acustic și unul electric. Trupa a lansat și un clip, pentru piesa "Violets constelation", ce poate fi urmărit în articol.

Dekadens concertează la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban la Energiea continuă luni, 13 mai, de la 6 la 7 seara, cu trupa Dekadens.

Trupa Dekadens

Dekadens va concerta unplugged la MTV România

Trupa de indie-punk Dekadens va susține un concert unplugged la MTV România duminică, 9 decembrie 2012, începând de la 22.00. Formația a selectat cele mai bune piese, reorchestrâdu-le pentru a suna cât mai bine la rece.

Antarctica

Antarctica, Grimus și Dekadens cântă la B'Estfest 2012

Antarctica, Grimus și Dekadens vor concerta la ediţia din acest an a Festivalului B'Estfest. Anul acesta organizatorii au oferit publicului posibilitatea să-şi aleagă prin aplicația de Facebook Votează-ţi artistul, trupele... Continuare »

CLOSE
CLOSE