Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Def Leppard

Următoarele evenimente cu Def Leppard

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Def Leppard

Def Leppard

Def Leppard - Pour Some Sugar On Me

Def Leppard marchează prima colecție de hituri a trupei, "Volume One", lansând un video cu versuri pentru piesa ”Pour Some Sugar On Me”, una dintre cele mai cunoscute și populare melodii ale formației.

Def Leppard - Man Enough

Def Leppard a lansat videoclipul piesei „Man Enough” care a urcat în top 10 Classic Rock. Noul videoclip este disponibil în articol.

KISS pleacă într-un turneu aniversar de 40 de ani

KISS și Def Leppard pornesc în turneu

Cele două formații rock legendare își unesc forțele pentru un turneu comun în această vară. KISS și Def Leppard au anunțat nu mai puțin de 42 de concerte care vor avea loc însă doar în America de Nord. Promoterul turneului este Live Nation.

Def Leppard lansează un nou DVD, "Viva! Hysteria"

Def Leppard va lansa pe 21 octombrie un nou DVD intitulat "Viva! Hysteria". Acesta a fost înregistrat la începutul acestui an în Las Vegas când trupa a interpretat integral albumul "Hysteria", considerat cel mai de succes disc al trupei.

Bret Michaels a compus piesa Get Your Ride On (VIDEO)

Get Your Ride On, spune Bret Michaels, care şi-a pus semnătura pe melodia oficială Monster Energy AMA Supercross Season. Mare amator de motociclete, Bret Michales şi-a pus talentul muzical la... Continuare »

Def Leppard

Def Leppard înregistrează un nou album în 2012?

Chitaristul de la Def Leppard, Vivian Campbell a dezvăluit că trupa își dorește să lucreze la un nou album anul viitor. În cadrul unui interviu pe care artistul l-a acordat... Continuare »

CLOSE
CLOSE