Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

David Gilmour

Următoarele evenimente cu David Gilmour

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre David Gilmour

David Gilmour - Run Like Hell (Live at Pompeii 2016)

David Gilmour - Run Like Hell (Live at Pompeii 2016)

David Gilmour dezvăluie un nou fragment muzical din filmul-concert ”Live at Pompeii 2016”. În acest clip, muzicianul interpretează o piesă din repertoriul Pink Floyd - ”Run Like Hell”.

David Gilmour - One Of These Days (Live at Pompeii 2016)

David Gilmour - One Of These Days (Live at Pompeii 2016)

Înainte de premiera filmului-concert ”Live at Pompeii 2016”, programată pe 13 septembrie, David Gilmour dezvăluie un nou fragment muzical. În acest clip, muzicianul interpretează o piesă din repertoriul Pink Floyd - ”One Of These Days”.

David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)

David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)

Pentru a incita curiozitatea fanilor, David Gilmour a lansat un fragment din filmul-concert "Live At Pompeii". Înregistrarea îl surprinde pe Gilmour interpretând piesa "Rattle That Lock", single ce denumeşte ultimul său album solo.

David Gilmour, Live at Pompeii

David Gilmour este "Live at Pompeii" într-un film ce surprinde concertele din 2016 - TRAILER

În iulie 2016, David Gilmour s-a întors în Pompeii, la 45 de ani de la emblematicul concert Pink Floyd. Cele două noi evenimente susţinute în fostul oraș roman au fost înregistrate şi ulterior editate de către regizorul Gavin Elder. A apărut, astfel, un nou film "Live at Pompeii", ce va fi difuzat în peste 2000 de săli de cinema din întreaga lume.

Benedict Cumberbatch & David Gilmour

David Gilmour și Benedict Cumberbatch au cântat "Comfortably Numb" la Royal Albert Hall - VIDEO

David Gilmour a oferit fanilor Pink Floyd un moment live surpriză. Cu prilejul recentului concert de la Royal Albert Hall, chitaristul l-a invitat pe scenă pe actorul britanic Benedict Cumberbatch pentru a interpreta împreună piesa "Comfortably Numb". Vocea actorului s-a potrivit neașteptat de bine pe strofele interpretate de Roger Waters, prestația sa reușind să surprindă și chiar să impresioneze publicul.

David Gilmour

David Gilmour - "One Of These Days", live pentru prima oară în 22 de ani - VIDEO

David Gilmour a interpretat live, pentru prima oară în 22 de ani, piesa "One Of These Days", din repertoriul Pink Floyd. Înregistrarea cu acest moment notabil a circulat o perioadă pe internet, fiind retrasă, însă, în baza legii drepturilor de autor. Recent, clipul a redevenit disponibil, de această dată în formă oficială, pe canalul de YouTube al lui David Gilmour.

David Gilmour, live@Jimmy Kimmel

David Gilmour, live la Jimmy Kimmel - VIDEO

David Gilmour a fost invitatul special al lui Jimmy Kimmel în cadrul emisiunii pe care comediantul o prezintă. Cu acest prilej, muzicianul a interpretat "Wish You Were Here", o piesă din repertoriul Pink Floyd, și "Rattle That Lock", de pe ultimul său album solo.

David Gilmour va cânta din nou în Pompeii, la 45 de ani de la emblematicul concert Pink Floyd

David Gilmour va susține vara aceasta două show-uri în Pompeii, fostul oraș roman în care a fost filmat în urmă cu 45 de ani cel mai inedit concert Pink Floyd. Cele două evenimente au fost confirmate de ministrul italian al culturii, Dario Franceschini.

David Gilmour - In Any Tongue

David Gilmour - In Any Tongue

David Gilmour a lansat videoclipul noului single ”In Any Tongue”. Vizualul a fost realizat în colaborare cu tânărul regizor și animator Danny Madden.

David Gilmour

David Gilmour anunță noi concerte în Europa în 2016 - DATE TURNEU

După concertele sold-out din 2015, David Gilmour anunță un nou turneu în 2016. Muzicianul va susține anul acesta o nouă serie de concerte în Europa, biletele urmând a fi puse în vânzare pe 5 februarie.

David Gilmour - Faces Of Stone

David Gilmour - Faces Of Stone

David Gilmour a lansat videoclipul noului single ”Faces Of Stone”. Conform chitaristului, piesa vorbește despre sfârșitul unei vieți și începutul alteia.

David Gilmour - The Girl In The Yellow Dress

David Gilmour - The Girl In The Yellow Dress

David Gilmour a lansat un videoclip de tip animație pentru piesa ”The Girl In The Yellow Dress”. Noul single, ce are un sound jazz, a fost compus de chitarist împreună cu soția sa, Polly Samson.

David Gilmour - Today

David Gilmour - Today

David Gilmour a lansat un videoclip live pentru piesa ”Today”. Vizualul a fost filmat la The Brighton Centre din UK înaintea primului concert din cadrul turneului "Rattle That Lock 2015-16".

David Gilmour

Ascultă o nouă piesă David Gilmour de pe albumul "Rattle That Lock" - AUDIO

Înainte de lansarea albumului "Rattle That Lock", programată pentru 18 septembrie, David Gilmour incită curiozitatea și nerăbdarea fanilor lansând o nouă piesă. Melodia se numește ”Today” și este compusă din fragmente instrumentale mai vechi ale lui Gilmour.

David Gilmour

David Gilmour a realizat un cover după o baladă Beatles - AUDIO

David Gilmour a înregistrat un cover după o piesă din repertoriul The Beatles, "Here, There and Everywhere". Noua versiune a melodiei compuse de Paul McCartney conține un solo de chitară marca Gilmour.

David Gilmour - Rattle That Lock

David Gilmour - Rattle That Lock

David Gilmour a lansat un videoclip de tip animație pentru noul single ”Rattle That Lock”. Vizualul a fost realizat de Alasdair & Jock de la Trunk Animation, sub conducerea creativă a lui Aubrey Powell de la Hipgnosis, echipa de design care a colaborat cu Pink Floyd pentru albumele ”The Dark Side of the Moon”, ”Meddle”, ”Atom Heart Mother”, ”Obscured by Clouds”, ”Wish You Were Here”, ”Animals”.

AUDIO: Ascultă noua piesă David Gilmour, "Rattle That Lock", de pe albumul solo așteptat în septembrie

David Gilmour va lansa cel de-al 4-lea album solo pe 18 septembrie 2015. Discul se numește "Rattle That Lock" și conține 10 piese produse de fostul membru Pink Floyd împreună cu Phil Manzanera. În articol puteți asculta piesa ce dă titlul noului material.

David Gilmour

Turneul "de om bătrân" al lui David Gilmour începe în 2015 în Europa - LISTĂ CONCERTE

David Gilmour a anunțat datele primelor concerte programate în 2015. Turneul "de om bătrân", așa cum l-a numit muzicianul, va începe pe 12 septembrie, în Croația, momentan fiind anunțate 8 concerte. Biletele vor fi puse în vânzare mâine, 6 martie, o zi ce marchează un moment important din viața muzicianului: David Gilmour împlinește vârsta de 69 de ani.

David Gilmour - Then & Now

David Gilmour retrăiește amintiri într-un interviu acordat BBC6 Music - AUDIO

La 68 de ani, David Gilmour pare să nu-și fi pierdut nicio frântură din entuziasmul cu care și-a început cariera muzicală. Alături de Tom Robinson de la BBC6 Music, vetaranul chitarist și-a reamintit cu plăcere de perioada de început a activității sale în Pink Floyd, pe când ”muzica era mesajul”, precum și de momentele frumoase din cariera lui solo. Declarațiile unui David Gilmour meditativ și nostalgic în interviul audio din articol.

CLOSE
CLOSE