Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

David Duchovny

Următoarele evenimente cu David Duchovny

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre David Duchovny

David Duchovny la Sala Radio, un actor grăbit....să facă muzică

A lansat cel de-al doilea album și a demarat un turneu european „Every Third Thought Tour”, motiv pentru care a făcut o escală în România, la Sala Radio, unde și-a întâlnit prietenii care l-au urmărit în serialele ce l-au consacrat. Acum a reușit să-i salute pe note, să le strângă mâinile și să le mulțumească de primirea și gândurile bune. Bine ai venit, David Duchovny.

Poze concert David Duchovny la Sala Radio pe 10 februarie 2019

Evenimentul a fost deschis de Keenan O'Meara, chitaristul din band-ul lui Duchovny. Concertul lui David Duchovny a făcut parte din turneul european "Every Third Thought Tour”.

Lyric Video David Duchovny Stranger in the Sacred Heart

David Duchovny - Stranger in the Sacred Heart

David Duchovny spune povestea eternului trubadur pe noua sa piesă, "Stranger in the Sacred Heart". Piesa primeşte un videoclip cu versuri, dar şi cu secvenţe din turneul artistului. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

David Duchovny

100 de fani se pot întâlni față în față cu David Duchovny, actorul din X-Files

David Duchovny, actorul cunoscut pentru rolurile din "X-Files" şi "Californication", va concerta anul viitor pentru prima oară în România. Pe 10 februarie 2019, acesta va promova la București noul său album, ”Every Third Thought”, cu acest prilej, 100 de fani având ocazia de a se întâlni cu David față în față.

David Duchovny, muzician cu trupa Weather

Actorul David Duchovny (Mulder din "X-Files") concertează la București cu trupa sa rock - BILETE

Actorul David Duchovny, cunoscut drept agentul Fox Mulder din "X-Files" şi în anii 2000 ca Hank Moody din serialul "Californication" a devenit muzician cu acte în regulă în ultimii ani. A debutat în 2015 cu albumul "Hell or Highwater", iar acum e gata să îşi aducă marca proprie de "dad rock" în Europa, cu opriri inclusiv în Ungaria şi România. Aflați mai multe despre concertul lui David Duchovny cu trupa sa rock la Sala Palatului în 2019.

David Duchovny

David Duchovny - "Let It Rain (Acoustic)" - AUDIO

Cu doar câteva zile rămase până la data lansării albumului său de debut, "Hell Or Highwater", David Duchovny dezvăluie o nouă piesă, intitulată "Let It Rain (Acoustic)". Conform actorului, versurile fac referire la efectele pozitive ale experiențelor neplăcute prin care trecem uneori.

David Duchovny

David Duchovny a lansat "Positively Madison Avenue", o piesă inspirată de Bob Dylan - AUDIO

Carismaticul actor din serialele ”Californication” și ”The X-Files”, David Duchovny, a lansat piesa "Positively Madison Avenue", inspirată de muzica lui Bob Dylan și dezgustul față de comercialismul excesiv promovat prin canalele media. Melodia este inclusă pe albumul de debut "Hell Or Highwater", ce va fi lansat pe piață pe 12 mai 2015.

David Duchovny

Primul single David Duchovny - "Hell Or Highwater" - AUDIO

"Hell Or Highwater", piesa care dă titlul primului album al actorului David Duchovny, a apărut online la scurtă vreme de la punerea sa în vânzare pe iTunes. Single-ul poate fi ascultat în articol.

David Duchovny

David Duchovny lansează un album cu muzică rock, "Hell or Highwater" - TEASER

Carismaticul actor din serialele ”Californication” și ”The X-Files”, David Duchovny, va lansa în mai 2015 primul său album de studio. Intituat "Hell or Highwater", discul include 12 piese compuse de Duchovny și înregistrate împreună cu un grup de muzicieni cunoscuți sub numele Weather.

CLOSE
CLOSE