Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

David Bisbal

Următoarele evenimente cu David Bisbal

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre David Bisbal

Andra feat. David Bisbal - Without You

Andra feat. David Bisbal - Without You

Andra a colaborat cu artistul spaniol David Bisbal pentru noul single ”Without You”. Piesa este acompaniată de un videoclip filmat în România și regizat de Alex Ceaușu.

David Bisbal - Corazón Que Miente

David Bisbal - Corazon Que Miente

Artistul spaniol David Bisbal a lansat videoclipul noului single ”Corazon Que Miente”. Melodia a fost înregistrată special pentru coloana sonoră a serialului argentinian ”Los Ricos no piden permiso”.

David Bisbal - Me Enamoré De Ti

David Bisbal - Me Enamoré De Ti

Artistul spaniol David Bisbal a lansat videoclipul noului single ”Me Enamoré De Ti”. Melodia a fost înregistrată special pentru coloana sonoră a serialului argentinian ”Los Ricos no piden permiso”.

Concert David Bisbal la Sala Palatului din București pe 18 martie 2015

David Bisbal la Sala Palatului - Energie și pasiune latină

Spaniolul David Bisbal a revenit pentru a treia oară la noi în țară și a încălzit atmosfera miercuri seara, la București, în urma concertului incendiar pe care l-a susținut la Sala Palatului.

Concert David Bisbal la Sala Palatului din București pe 18 martie 2015

Poze concert David Bisbal la București 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul lui David Bisbal de la Sala Palatului din București pe 18 martie 2015. Concertul a făcut parte din turneul international ”Tu y Yo”, promovând cel mai recent material discografic al cântărețului. David Bisbal și-a respectat astfel promisiunea revenirii în România, făcută în urmă cu doi ani tot la Sala Palatului.

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

David Bisbal oferă, prin concurs, o invitație și un Meet & Greet Pass la concertul de la București

David Bisbal îi invită pe fanii din România la dans. Cei mai talentați vor avea șansa de a-l întâlni la concertul la Sala Palatului, artistul oferind în cadrul unui concurs de coregrafii o invitație și un Meet & Greet Pass.

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

David Bisbal revine la București în martie 2015

David Bisbal va susține un nou concert la București pe 18 martie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului și face parte din turneul internațional "Tu y Yo".

David Bisbal / Inna

Vocea României 2014: David Bisbal și Inna vor cânta în finala de pe 19 decembrie

Finala Vocea României 2014 va avea parte de o serie de momente live speciale. David Bisbal, ce a concertat pentru prima oară în România în 2012, va reveni la București pentru a cânta în finala concursului de pe 19 decembrie. În cadrul show-ului va urca pe scenă și Inna, ce marchează astfel a doua prezență în finala acestei emisiuni, după cea din 2012.

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

David Bisbal, energie latino la București - VEZI FOTO

Aflat pentru a doua oară în România, David Bisbal a susţinut ieri seară (22 aprilie) la Sala Palatului un concert plin de pasiune şi energie latino pentru un public potrivit.... Continuare »

Concert David Bisbal, Sala Palatului, 22 aprilie 2012

David Bisbal a concertat pentru a doua oară în România, duminică, 22 aprilie 2012. Urmăriți fotografii de la Sala Palatului unde publicul a primit un val de energie. În deschidere... Continuare »

Dragoș Chircu deschide concertul lui David Bisbal la București

David Bisbal revine la București pe 22 aprilie pentru a susține un concert la Sala Palatului. În dschiderea acestui eveniment va concerta Dragoș Chircu, idolul muzicii latino-pop. Împreună cu formația sa... Continuare »

DAVID BISBAL la Sala Palatului

David Bisbal concertează la Sala Palatului

David Bisbal revine la București pentru un concert pe 22 aprilie 2012 la Sala Palatului. Artistul spaniol, alături de trupa sa de instrumentişti, pregăteşte pentru fanii români un show live,... Continuare »

CLOSE
CLOSE