Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Dave Mustaine

Următoarele evenimente cu Dave Mustaine

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dave Mustaine

Dave Mustaine

Dave Mustaine explică de ce a evitat temele politice pe noul album Megadeth

Deși are opinii politice, Dave Mustaine preferă să nu și le exprime în muzică. Veteranul rocker a explicat în cadrul unui interviu de ce consideră că nu e potrivit să abordezi astfel de teme.

Slash ar putea colabora cu Dave Mustaine: "Iubesc stilul lui de a face riff-uri"

Slash i-a făcut o mulțime de complimente lui Dave Mustaine, mărturisind într-un interviu că i-ar face plăcere să colaboreze cu el. Cei doi au mai cântat împreună în anii de glorie ai rock-ului și metal-ului, având câteva sesiuni de jamming în perioada lansării EP-ului ”Live ?!*@ Like a Suicide”.

Dave Mustaine

Dave Mustaine contestă puterea de decizie a lui Lars Ulrich cu privire la viitorul concertelor Big Four

Dave Mustaine a făcut o nouă serie de declaraţii controversate, atacând Metallica, sau mai bine zis pe toboşarul său, Lars Ulrich. De această dată e vorba despre viitorul concertelor Big Four şi faptul că Lars Ulrich are putere de decizie prea mare.

Poze concert Megadeth la București pe 13 iulie 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Megadeth la Arenele Romane din București pe 13 iulie 2016.

Dave Mustaine

Ascultă noua piesă Megadeth, "Fatal Illusion" - AUDIO

Megadeth a dezvăluit prima piesă de pe noul album al formației. Intitulată "Fatal Illusion", melodia este prefața unui disc clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”.

Dave Mustaine

Dave Mustaine, "jignit și încântat în același timp" de aprecierile casei de discuri

Noul album Megadeth, așteptat pe piață anul acesta, a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”. Declarația, deși este una măgulitoare, l-a deranjat într-o oarecare măsură pe Dave Mustaine.

Concertul Megadeth de la Arenele Romane de pe 22 mai 2013

Megadeth a revenit la București cu un nou concert, de această dată la Arenele Romane din parcul Carol. Prin evenimentul de pe 22 mai 2013, trupa lui Dave Mustaine a... Continuare »

Dave Mustaine intervievat de InfoMusic.ro înaintea debutului turneului Super Collider la Bucuresti

Dave Mustaine a început turneul Megadeth la București, oferind un interviu exclusiv InfoMusic

Urmărește video interviul InfoMusic cu Dave Mustaine (Megadeth) cu doar câteva minute înainte de a debuta turneul Super Collider cu un concert la Bucuresti.

MEGADETH în cea de-a treia zi de OST Fest 2012

Megadeth revine în concert la București

Megadeth revine la București cu un concert ce va avea loc pe 22 mai la Arenele Romane. Vezi preturile biletelor și informații despre setlist-ul Megadeth.

Megadeth se apropie de finalizarea noului album

Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth, a anunțat că trupa a terminat de înregistrat 10 piese pentru viitorul disc iar ultimele două melodii vor fi inregistrate zilele acestea. Cel de-al 14-lea album este programat spre lansare în această primăvară.

Megadeth înregistrează un nou album

După rezilierea contractului cu Roadrunner Records, Megadeth a început lucru la cel de-al 14-lea album care este programat spre lansare la începutul anului viitor. Discul este produs de Johnny K (John Karkazis), care a realizat și ultimul album TH1RT3EN.

Filmari Videclip Megadeth - Public Enemy No. 1 (credit foto Stephanie Cabral)

Maimuțele fac legea în noul clip Megadeth

Megadeth a lansat un nou videoclip pentru single-ul ”Public Enemy No. 1”, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul, ce aduce aminte de atmosfera western-urilor vechi, a fost filmat... Continuare »

Megadeth

Megadeth lansează al 13-lea album

Cei de la Megadeth au anunțat lansare celui de-al 13-lea material discografic. Noul album se intitulează ”TH1RT3EN” și este primul disc înregistrat de când s-a întors în trupă basistul Dave... Continuare »

CLOSE
CLOSE