Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Dave Lombardo

Dave Lombado este unul dintre cei mai agresivi și inovatori toboșari de heavy metal, cu precădere thrash metal și death metal, publicația Drummer World numindu-l "the godfather of double bass". A cântat pe 7 discuri Slayer, inclusiv pe popularele "Reign in Blood" (1986) și "Christ Illusion" (2006). Ultima oară când a părăsit formația a fost în 2013, după o scurtă pauză în 1987 provocată de problemele financiare și una mai lungă între 1993 și 2002, când a dorit să fie alături de primul său copil, renunțând la turneu. În 1993 a înființat trupa Grip Inc.

Următoarele evenimente cu Dave Lombardo

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dave Lombardo

Slayer - Credit Foto Mark Seliger

Dave Lombardo despre noul EP Slayer

Toboșarul Dave Lombardo a dat detalii despre viitorul EP Slayer ce urmează să apară pe piață în cea de-a doua jumătate a acestui an. Până atunci însă, fanii români au ocazia să-i vadă live pe rockeri într-un concert la București.

CLOSE
CLOSE