Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Danko Jones

Următoarele evenimente cu Danko Jones

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Danko Jones

Danko Jones

Just A Beautiful Day - noul clip Danko Jones - VIDEOCLIP

Formatia canadiana Danko Jones a lansat videoclipul piesei Just A Beautiful Day pe care il puteti urmari mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album intitulat Rock And Roll Is Black And Blue.

Coperta Album Lou Reed & Metallica

Fanii Metallica consideră albumul Lulu un eșec total!

Lulu, albumul colaborare dintre Metallica şi Lou Reed a fost lansat pe 31 octombrie 2011, după o lungă perioadă de promovare intensă. De la lansarea site-ului loureedmetallica.com, special pentru acest... Continuare »

Danko Jones

Danko Jones își vinde colecția de albume Metallica!

Se pare că albumul Lulu nu este prea bine primit în industria muzicală. Canadianul Danko Jones a postat câteva mesaje pe Twitter în care nu doar că blama proiectul celor... Continuare »

Danko Jones, live la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Dub FX, N.O.H.A. şi Danko Jones la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Dub FX şi N.O.H.A. revin la Tuborg Green Fest Peninsula 2011, după ce anul trecut au făcut senzație pe scenă, iar Danko Jones marchează a doua vizită în România, după... Continuare »

CLOSE
CLOSE