Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Dalma Kovacs

Următoarele evenimente cu Dalma Kovacs

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Dalma Kovacs

Flashmob Laura Stoica 2013

Flashmob Laura Stoica, un omagiu adus de artiștii români - VIDEO

Artiștii români alături de aproximativ 200 de persoane au susținut un flasmob în memoria artistei Laura Stoica. Vezi înregistrarea emoționantă a momentului.

Vocea României - Etapa live-urilor - partea a treia

O nouă etapă live a emisiunii-concurs Vocea României a readus față în față echipele antrenorilor Horia Brenciu și Smiley. Află cum au decurs prestațiile serii și dacă favoriții tăi au rămas în concurs.

Vocea României - Etapa live-urilor - prima parte

Etapa live-urilor de la Vocea României a dat startul voturilor publicului, debutând cu câte 3 prestații din cadrul fiecărei echipe. Află dacă favoriții tăi au rămas în competiție.

Loredana si Cristi Minculescu

Confruntările pentru Vocea României - partea a 2-a

Etapa confruntărilor de la Vocea României a continuat cu o serie nouă de dueluri. Lista concurenților care vor rămâne în concurs poate fi consultată mai jos.

Dalma Kovacs la Vocea Romaniei

De la Eurovision și Divertis la Vocea României: Dalma Kovacs - VIDEO

Dalma Kovacs cântă din 2001. De la Vocea României și-a propus obținerea recunoașterii muzicale și a interpretat piesa A night like this, a cântăreței de jazz Caro Emerald. Prestația Dalmei poate fi urmărită pe infomusic.ro.

Concert Dalma in TRIBUTE

Concert-tribut Whitney Houston cu Dalma în Club Tribute

Mare iubitoare a muzicii regretatei Whitney Houston, Dalma va susține un concert-tribut în Club Tribute în seara de 29 februarie, începând cu ora 22. Solista va fi acompaniată de Marius Pop (chitară), Ovidiu „Cico”Cristian (tobe), Szabolcs... Continuare »

CLOSE
CLOSE