Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Cuantune

Cuantune este un proiect de nu-jazz lansat în primăvara lui 2010. Membrii Mario Cruxfader și Elisabeta sunt și compozitorii trupei. Albumul de debut “I Jazz Wanna Be With You” a venit trei ani mai târziu, pe 1 mai 2013. Respectând nota autentică a jazzului modern, Cuantune combină beaturile create de Mario Cruxfader cu vocea deosebită a vocalistei Elisabeta Campău, la care se adaugă ingredientele muzicale condimentate de pianul lui Alexandru Coty și de contrabasul lui Andreas Aron. Cuantune a concertat de-a lungul timpului în deschiderea unor trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas și Jamie Woon.

Următoarele evenimente cu Cuantune

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cuantune

Cuantune - Patima

Cuantune - Patima

Proiectul Nu-Jazz Cuantune lansează un nou videoclip despre o poveste de dragoste bolnavicioasă și întunecată, numit "Patima". Vezi mai jos ce au mai pus la cale Mario Cruxfader și Elizabeth.

CUANTUNE - More than this

CUANTUNE - More than this

CUANTUNE a lansat videoclipul noului single ”More than this”. Piesa este extrasă de pe EP-ul “Reflections”, programat pentru lansare anul acesta.

Cuantune - Separate Path

Cuantune - Separate paths

Cuantune a lansat videoclipul noului single ”Separate Paths”. Melodia este compusă de Elisabeta Campau și Mario Cruxfader, regia clipului fiind semnată de Mario Firtescu.

Cuantune - My Way

Cuantune - My Way

Cuantune a lansat videoclipul noului single "My Way". Piesa, cu un titlu ce ne trimite la hitul lui Frank Sinatra, are un mesaj similar celui transmis de legendarul artist.

Cuantune - ”Turui” (secvență videoclip)

Cuantune a lansat un nou videoclip, "Turui"

Cuantune a lansat videoclipul noului single "Turui". Piesa este compusă de Mario F. Cruxfader, pentru partea de chitară trupa colaborând cu Cristi Dumitrașcu.

Elizabeth, solista trupei Cuantune

Cuantune a lansat un nou videoclip, "Doar noi"

Cuantune a lansat un nou videoclip, single-ul promovat fiind "Doar noi". Piesa are un sound "alunecos", versurile vorbind despre iubire.

B-side: Ana Băncescu, Andreas Aron şi Tudor D Popescu

B-side: O formaţie nou apărută în peisajul românesc

B-side este o trupă nou apărută în industria muzicală, care va susţine concertul de debut în această formulă pe data de 26 septembrie în locaţia Tête à Tête din zona parcului Herăstrău.

Cuantune a lansat "Dreamer" - VIDEOCLIP

Cuantune a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa "Dreamer". Melodia marchează începuturile muzicale ale formației, aceasta fiind piesa pe care Elizabeth i-a cântat-o lui Mario în ziua în care s-au cunoscut.

Cuantune a lansat un nou single, "My Favorite" - LYRIC VIDEO

Cuantune a lansat un nou single, intitulat "My Favorite". Piesa este extrasă de pe albumul de debut al trupei, "I Jazz Wanna Be With You", lansat anul acesta pe 10 mai.

Cuantune - Album de debut

Cuantune a lansat albumul de debut pe iTunes - AUDIO

Cuantune lansează albumul de debut pe 10 mai în Godot Café-Teatru. Află colaborările incluse pe “I Jazz Wanna Be with You”, material aflat deja pe iTunes.

Elizabeth, Mario F. Cruxfader si Andreas Aron - CUANTUNE

Cuantune lansează albumul de debut pe 10 mai - VIDEO

Cuantune va lansa pe 10 Mai primul album din carieră numit "I jazz wanna be with you", concertul tematic având loc după ora 22:00 în Godot Café-Teatru.

Cuantune

Cuantune a lansat noul single Broke - AUDIO

Ascultă noul single Broke lansat de trupa Cuantune. Piesa a fost cântată în Godot Cafe-Teatru pe data de 6 ianuarie 2013.

Cuantune

Addiction de la Cuantune - VIDEOCLIP

Cuantune a lansat clipul piesei Addiction. Acesta este cel de-al treilea videoclip al trupei, după cele realizate pentru piesele This Time și Tonight, si poate fi vizionat pe infomusic.ro.

cuantune - tonight, videoclip nou

Cuantune - Tonight (videoclip)

Cuantune a lansat clipul piesei Tonight, melodie compusă de Elizabeth și Cruxfader, în parteneriat cu Michael Acker (bas) şi Alexandru Olteanu (pian). Până acum formația a mai lansat single-ul This... Continuare »

Cuantune sursa Facebook

Cuantune - Tonight, piesă nouă (audio)

Cuantune începe anul în forţă cu single-ul Tonight şi cu un concurs pentru fani. Tonight a fost compusă de cei doi membri Cuantune, în parteneriat cu Michael Acker (bas) şi... Continuare »

Cuantune, Electric Fence și Aeon Blank, concert umanitar la Coyote Cafe!

Electric Fence, Changing Skins, Tips, Aeon Blank, Cuantune, Vivi, Magnus Granholt şi Tom Andreassen vor concerta joi, 17 noiembrie 2011 la Coyote Cafe în scop umanitar. Biletul de intrare costă... Continuare »

Elizabeth şi Mario F. Cruxfader - Cuantune

CLIPUL ZILEI: Cuantune - This Time

Cuantune a lansat videoclipul piesei This Time. Acest singe reprezintă un nou pas în cariera trupei şi o surpriză mult aşteptată de fanii Cuantune din întreaga ţară. Vobind despre noul... Continuare »

Cuantune- This Time, piesă nouă (audio)

Cuantune a revenit cu piesa "This Time", o melodie lejeră, de vară, ce poate cu ușurință să apăra în playlistul pentru plajă. This Time, cel de-al doile single marca Cuantune... Continuare »

K-lu mixeaza la B'Estfest 2011

Dj-ii români mixează la B'Estfest!

Confirmări peste confirmări în tabăra B'Estfest. După ce Caspa, Nero și NAPT– au acceptat să mixeze în programul festivalului, e rândul DJ-ilor români să completeze lista, astfel în cele trei... Continuare »

Noi nume românești în line-up-ul B'Estfest 2011

Noi confirmări de pe plan local au venit în line-up-ul B’Estfest: ROA, Electric Brother, CTC, The Mono Jacks, Madame Hooligan și Cuantune se alătură trupelor autohtone deja confirmate la ediția... Continuare »

Nouvelle Vague la București pe 22 noiembrie 2010

Nouvelle Vague la București: 3000 de spectatori electrizați [FOTO]

Prezenți pentru a treia oară în Romania, trupa Nouvelle Vague a electrizat publicul Sălii Palatului pe 22 noiembrie. Show-ul deschis de trupa Cuantune, cel mai nou proiect muzical creat de... Continuare »

Cuantune deschide show-ul Nouvelle Vague

Spectacolul Nouvelle Vague din toamna aceasta va debuta cu recitalul trupei Cuantune, un proiect muzical nou din România.  Membrii Nouvelle Vague au vrut să vadă live un concert de fresh... Continuare »

CLOSE
CLOSE