Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Crowd Control

Proiectul bucureștean de electro-fusion Crowd Control a lansat până acum trei EP-uri: "Game Over", "Select Start" și "Loading Please", prin labelul Dubkraft / False Flag Operation – primul album românesc no.1 în iTunes Alternative Releases. Membrii trupei sunt: Andrei Bucureci aka Intimidatah (vocals, spoken-word), Răzvan Gabar aka Răzvanescu (sintetizatoare, pian) și Coshmelin (tobe și percuție). În cadrul concertelor, acestora li se alătură basistul Narcis Axinte. Cu fiecare live, Crowd Control lansează publicul într-o călătorie deosebită, la granița subțire dintre manifest social, indietronica, 8-bit music și dub.

Următoarele evenimente cu Crowd Control

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Crowd Control

Secvență din clipul oficial Paradox lansat de Crowd Control alături de Rodion G.A.

Crowd Control & Rodion G.A. - Paradox

Trupa Crowd Control a lansat primul clip de pe mixtape-ul Loud Blood Youth, colaborarea cu Rodion G.A - Paradox, întâlnirea a două lumi, trecutul muzicii electronice românești cu noul val de indie-electro.

Crowd Control - Airbow

Crowd Control - Airbow

Crowd Control, o trupă tânără din underground-ul indie românesc, a lansat un nou videoclip - ”Airbow”. Piesa promovată este extrasă de pe EP-ul ”Loading Please…”, apărut pe piață în decembrie 2014.

CLOSE
CLOSE