Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Cristina Bălan

Următoarele evenimente cu Cristina Bălan

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cristina Bălan

Cristina Bălan

Cristina Bălan - Issues (cover Julia Michaels)

Cristina Bălan a înregistrat live un cover al hitului lansat de Julia Michaels, ”Issues”. Noua versiune a cunoscutei melodii este lansată în cadrul poiectului ULive Session.

Cristina Balan - Sertar cu amintiri

Cristina Bălan - Sertar cu amintiri

Cristina Bălan, câștigătoarea trofeului Vocea României în 2015, a lansat videoclipul noului single ”Sertar cu amintiri”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Șerban Cazan, Pop Marius și Popescu Vlad.

Poze concert Damian & Brothers la Sala Palatului - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Damian & Brothers de pe 31 martie 2017. Printre artiștii care au urcat pe scena Sălii Palatului alături de Damian și orchestra lui, s-au numărat: Smiley, Grasu XXL, Lora, Alina Eremia, Cristina Bălan, Delia, Loredana, Connect-R, Nicole Cherry, Feli, Cristina Bălan, Cornel Ilie.

Cristina Balan - Unbreakable

Cristina Bălan - Unbreakable

Cristina Bălan, câștigătoarea ultimului sezon al concursului Vocea României, a lansat videoclipul noului single ”Unbreakable”. Piesa este compusă de artistă în colaborare cu Vanotek și Anastasia Sandu.

Vunk va cânta în Hard Rock Cafe împreună cu Ovidiu Anton, Florena și Cristina Bălan

Vunk a anunțat invitații speciali pe care îi va avea alături în concertul din Hard Rock Cafe de pe 22 martie. Trupa va cânta împreună cu Ovidiu Anton, câștigătorul Eurovision România 2016, Florena, finalistă în cadrul aceluiași concurs, și Cristina Bălan, Vocea României 2015.

Cristina Bălan a câștigat Vocea României 2015

Cristina Bălan este Vocea României 2015: "Nu sunt o victimă. Și nu sunt nici erou"

Pe 18 decembrie, Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, a fost desemnată Vocea României 2015. Cea de-a doua poziție în ierarhia finalei a fost ocupată de Tomi Weissbuch, din echipa lui Moga, ultimii clasați fiind concureții lui Smiley. Ca și în celelalte sezoane, câștigătorul a fost ales de către public, clasamentul fiind stabilit în urma centralizării voturilor înregistrate prin apel și sms.

CLOSE
CLOSE