Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

CRBL

Următoarele evenimente cu CRBL

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre CRBL

Ruby, Jojo, CRBL și Șerban Copoț participă la Asia Express - Lista vedetelor din al doilea sezon

Noul sezon al emisiunii Asia Express va fi filmat în Sri Lanka și India. Mai multe detalii despre vedetele care vor participa la reality show puteți afla din articol.

Andra

Artiștii care vor concerta la Hit Revelion 2018

Primăria Capitalei și ARCUB vor organiza cea mai mare petrecere de revelion din Capitală. Hit Revelion 2018 va avea loc în Piața George Enescu pe 31 decembrie începând de la ora 19:00.

Videoclip CRBL Fitza

C.R.B.L. - Fitza

C.R.B.L. a lansat un nou single, numit "Fitza", care primeşte şi un videoclip proaspăt. O melodie foarte dansabilă cu influenţe orientale şi un refren foarte catchy, această piesă ne duce cu gândul la hiturile grupului SIMPLU. Cu o coregrafie amplă şi cu foarte mulţi dansatori de vârste mici, clipul a avut nevoie de multe ore de pregătire.

CRBL

CRBL readuce pe aceeași scenă trupa SIMPLU în cadrul concertului Bloc Party

Pe 21 noiembrie, CRBL va susține un concert inedit la Sala Palatului, în cadrul căruia trupa SIMPLU se va reuni pentru un ultim show împreună. Denumit Bloc Party, spectacolul va include momente coregrafice impresionante și mulți invitați surpriză.

CRBL - Eu feat Isaia

CRBL feat. Isaia - EU

CRBL a lansat piesa ”EU” în colaborare cu Isaia. Melodia este însoțită de un videoclip filmat în Spania și România.

CRBL feat NCFAL Band - Ne cerem tara inapoi

CRBL feat. NCFAL Band - Ne cerem ţara înapoi

CRBL păstrează tradiţia de 1 Decembrie şi lansează alături de NCFAL Band, piesa "Ne cerem ţara înapoi", prin care îi îndeamnă pe români să se maturizeze.

CRBL feat. Anlora - Plange sufletul meu

CRBL feat. Anlora - Plânge sufletul meu

CRBL a lansat alături de Anlora o piesă personală, care vorbește despre puterea iubirii. Intitulată ”Plânge sufletul meu”, melodia vine însoțită de un videoclip realizat de Black Film.

Top 10: Cele mai difuzate piese românești

Cele mai difuzate piese și videoclipuri românești (2011 - 2015) - TOP 10 Media Forest

Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV, a dat publicității topurile celor mai difuzate piese și videoclipuri românești din perioada ianuarie 2011 - iunie 2015. În clasamente se regăsesc melodii și clipuri lansate de Holograf, Vama, Vunk, Elena Gheorghe.

Lyric Video: CRBL – Acuma am, acuma n-am

CRBL - Acuma am, acuma n-am

De ziua lui, CRBL lansează un nou single, intitulat "Acuma am, acuma n-am". Piesa este însoțită de un lyric video hazliu.

CRBL - Din studio

CRBL - Din studio

CRBL ne aduce direct ”Din studio” un nou single, însoțit de videoclip. În rime bine legate, titluri și frânturi de versuri din piese ce s-au auzit pe radio capătă o nouă semnificație.

Florin Ristei a oferit cea mai bună transformare în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva! de pe 15 noiembrie

Florin Ristei câștigă în fața Ronei Hartner la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Lora, Jorge, Rona Hartner, Maria Buză, Florin Ristei, Pepe, CRBL și Anda Adam au oferit o nouă serie de transformări sâmbătă seară la "Te cunosc de undeva!". Cea de-a zecea emisiune din sezonul al șaselea - All Stars - a fost câștigată de Florin Ristei cu rolul lui Cezar Ouatu. Urmărește transformările în înregistrările video din articol.

JORGE feat CRBL - Nu ne potrivim

Jorge feat. CRBL - Nu ne potrivim

Jorge a lansat în colaborare cu CRBL videoclipul noului single ”Nu ne potrivim”. Mesajul piesei aduce în prim-plan neplăcerile care intervin în relațiile multora dintre noi, când ajungem să ne confruntăm cu tabieturile și fixațiile partenerului de viață.

Pavel Stratan feat. CRBL - Toți avem

Pavel Stratan feat. CRBL - Toți avem

"Toți avem" accent moldovenesc când bem, ne spun Pavel Stratan și CRBL într-un nou videoclip asezonat cu dansatoare care mai de care mai provocatoare. Umorul, accentul și rimele se împletesc fără a se împletici, în final mesajul fiind unul descifrabil.

CLOSE
CLOSE