Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

CRBL

Următoarele evenimente cu CRBL

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre CRBL

Videoclip CRBL Fitza

C.R.B.L. - Fitza

C.R.B.L. a lansat un nou single, numit "Fitza", care primeşte şi un videoclip proaspăt. O melodie foarte dansabilă cu influenţe orientale şi un refren foarte catchy, această piesă ne duce cu gândul la hiturile grupului SIMPLU. Cu o coregrafie amplă şi cu foarte mulţi dansatori de vârste mici, clipul a avut nevoie de multe ore de pregătire.

CRBL

CRBL readuce pe aceeași scenă trupa SIMPLU în cadrul concertului Bloc Party

Pe 21 noiembrie, CRBL va susține un concert inedit la Sala Palatului, în cadrul căruia trupa SIMPLU se va reuni pentru un ultim show împreună. Denumit Bloc Party, spectacolul va include momente coregrafice impresionante și mulți invitați surpriză.

CRBL - Eu feat Isaia

CRBL feat. Isaia - EU

CRBL a lansat piesa ”EU” în colaborare cu Isaia. Melodia este însoțită de un videoclip filmat în Spania și România.

CRBL feat NCFAL Band - Ne cerem tara inapoi

CRBL feat. NCFAL Band - Ne cerem ţara înapoi

CRBL păstrează tradiţia de 1 Decembrie şi lansează alături de NCFAL Band, piesa "Ne cerem ţara înapoi", prin care îi îndeamnă pe români să se maturizeze.

CRBL feat. Anlora - Plange sufletul meu

CRBL feat. Anlora - Plânge sufletul meu

CRBL a lansat alături de Anlora o piesă personală, care vorbește despre puterea iubirii. Intitulată ”Plânge sufletul meu”, melodia vine însoțită de un videoclip realizat de Black Film.

Top 10: Cele mai difuzate piese românești

Cele mai difuzate piese și videoclipuri românești (2011 - 2015) - TOP 10 Media Forest

Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV, a dat publicității topurile celor mai difuzate piese și videoclipuri românești din perioada ianuarie 2011 - iunie 2015. În clasamente se regăsesc melodii și clipuri lansate de Holograf, Vama, Vunk, Elena Gheorghe.

Lyric Video: CRBL – Acuma am, acuma n-am

CRBL - Acuma am, acuma n-am

De ziua lui, CRBL lansează un nou single, intitulat "Acuma am, acuma n-am". Piesa este însoțită de un lyric video hazliu.

CRBL - Din studio

CRBL - Din studio

CRBL ne aduce direct ”Din studio” un nou single, însoțit de videoclip. În rime bine legate, titluri și frânturi de versuri din piese ce s-au auzit pe radio capătă o nouă semnificație.

Florin Ristei a oferit cea mai bună transformare în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva! de pe 15 noiembrie

Florin Ristei câștigă în fața Ronei Hartner la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Lora, Jorge, Rona Hartner, Maria Buză, Florin Ristei, Pepe, CRBL și Anda Adam au oferit o nouă serie de transformări sâmbătă seară la "Te cunosc de undeva!". Cea de-a zecea emisiune din sezonul al șaselea - All Stars - a fost câștigată de Florin Ristei cu rolul lui Cezar Ouatu. Urmărește transformările în înregistrările video din articol.

JORGE feat CRBL - Nu ne potrivim

Jorge feat. CRBL - Nu ne potrivim

Jorge a lansat în colaborare cu CRBL videoclipul noului single ”Nu ne potrivim”. Mesajul piesei aduce în prim-plan neplăcerile care intervin în relațiile multora dintre noi, când ajungem să ne confruntăm cu tabieturile și fixațiile partenerului de viață.

Pavel Stratan feat. CRBL - Toți avem

Pavel Stratan feat. CRBL - Toți avem

"Toți avem" accent moldovenesc când bem, ne spun Pavel Stratan și CRBL într-un nou videoclip asezonat cu dansatoare care mai de care mai provocatoare. Umorul, accentul și rimele se împletesc fără a se împletici, în final mesajul fiind unul descifrabil.

CLOSE
CLOSE