Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Courtney Love

Următoarele evenimente cu Courtney Love

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Courtney Love

Videoclip Marilyn Manson Tattooed in Reverse

Marilyn Manson - Tattooed In Reverse

Regele controverselor a revenit! Marilyn Manson a lansat videoclipul piesei "Tattooed in Reverse", în care are o scurtă apariţie şi celebra Courtney Love. Shock rockerul şi vedeta formaţiei HOLE postaseră un teaser legat de acest clip cu câteva zile în urmă. Vă invităm să urmăriţi noul clip mai jos.

Courtney Love

Courtney Love - "You Know My Name" - VIDEOCLIP

După 4 ani de absență muzicală, Courtney Love a revenit cu un nou single. "You Know My Name", este o piesă punk rock accentuată de riff-urile de chitară și ținută în frâu de un ritm pe alocuri pop.

Courtney Love

Courtney Love a lansat un nou single, "Wedding Day" - AUDIO

Courtney Love a dezvăluit un nou single intitulat "Wedding Day". Piesa va putea fi achiziționată împreună cu melodia "You Know My Name" începând cu data de 4 mai.

Courtney Love

Courtney Love - "You Know My Name" - AUDIO

După 4 ani de hibernare pe plan muzical, Courtney Love a revenit cu un nou single. "You Know My Name" este o piesă punk rock accentuată de riff-urile de chitară și ținută în frâu de un ritm pe alocuri pop. Evident, vocea răgușită și nervoasă a lui Courtney nu putea lipsi nici ea. Noul single va putea fi achiziționat începând cu data de 4 mai.

Moartea lui Kurt Cobain, reanalizată în "Soaked In Bleach" - TRAILER

Chiar dacă au trecut 20 de ani de la moartea solistului Nirvana, subiectul este în continuare exploatat. Un nou documentar în regia lui Benjamin Statler pune din nou sub lupă documente din dosarele oficiale ale investigației, înregistrări audio și mărturii ale experților. Concluziile acestei reexaminări conduc la ideea unei crime și nu a unei sinucideri. Trailerul "Soaked In Bleach" poate fi urmărit în articol.

Nirvana

Se pregătește un documentar despre Kurt Cobain pentru 2014

Courtney Love lucrează cu regizorul Brett Morgen la un documentar despre viața lui Kurt Cobain, ce va fi lansat în 2014.

Nirvana

Muzica trupei Nirvana va apărea într-un musical pe Broadway?

Se pare că Courtney Love vrea să ducă muzica celebrei trupe Nirvana pe scenele din Broadway. Planurile au fost dezvăluite de către managerul său Sam Lufti, într-un cadrul mai puțin obișnuit și anume la tribunal.

Kurt Cobain-Courtney Love-Frances Bean

Duet nelansat Kurt Cobain și Courtney Love - VEZI VIDEO

Kurt Cobain, fostul solist Nirvana a realizat împreună cu soţia sa, Courtney Love (Hole), un duet ce nu a mai fost ascultat până acum. Melodia se numeşte Stinking Of You... Continuare »

Courtney Love Bazzar cover

Courtney Love, goală în reviste!

Courtney Love a fost în permanenţă o prezență excentrică în lumea muzicii. Lipsa totală de prejudecăţi şi inhibiţii a determinat-o să-şi expună trupul dezgolit ori de câte ori a avut... Continuare »

Annie Lennox (Eurythmics)

Cum s-au schimbat vedetele rock! (Galerie foto)

Numeroase vedete rock din anii 60, 70, sau 80 au reușit să-si păstreze popularitatea chiar și în prezent, câștigând prin muzica lor fani din noile generații, care vin cu mare... Continuare »

CLOSE
CLOSE