Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Cobzality

Următoarele evenimente cu Cobzality

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cobzality

Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița au lansat videoclipul "Steaua din vis"

Piesa "Steaua din vis" pregătită de Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița pentru Eurovision beneficiază de un videoclip oficial. Deși melodia nu s-a calificat în finala Selecției Naționale, colaborarea este promovată în continuare, clipul fiind lansat chiar de Dragobete.

Sondaj: Voteaza piesa Romaniei la Eurovision 2014

Sondaj Eurovision 2014: Ascultă și votează piesa care vrei să reprezinte România

O nouă ediție Eurovision strânge sub aceeași umbrelă cântăreți și compozitori cu spirit competitiv și dorința de a aduce în România primul trofeu. De la artiști cu experiență precum Mihai Trăistariu, Paula Seling și Ovi, la artiști ”fragezi” precum Ștefan Stan și Cezar Dometi, fiecare mizează pe sensibilizarea publicului printr-o piesă bună, de impact. Ascultă melodiile înscrise până acum și votează-ți favorita.

Eurovision 2014: Matilda Pascal Cojocărița și Cobzality - "Steaua din vis"

Matilda Pascal Cojocărița este prima interpretă de muzică populară din România care își propune să urce pe scena Eurovision. Evenimentul i se datorează trupei Cobzality, care i-au propus o colaborare pentru piesa "Steaua din vis". Ascultă melodia în articol.

CLOSE
CLOSE