BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Cobzality

Următoarele evenimente cu Cobzality

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cobzality

Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița au lansat videoclipul "Steaua din vis"

Piesa "Steaua din vis" pregătită de Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița pentru Eurovision beneficiază de un videoclip oficial. Deși melodia nu s-a calificat în finala Selecției Naționale, colaborarea este promovată în continuare, clipul fiind lansat chiar de Dragobete.

Sondaj: Voteaza piesa Romaniei la Eurovision 2014

Sondaj Eurovision 2014: Ascultă și votează piesa care vrei să reprezinte România

O nouă ediție Eurovision strânge sub aceeași umbrelă cântăreți și compozitori cu spirit competitiv și dorința de a aduce în România primul trofeu. De la artiști cu experiență precum Mihai Trăistariu, Paula Seling și Ovi, la artiști ”fragezi” precum Ștefan Stan și Cezar Dometi, fiecare mizează pe sensibilizarea publicului printr-o piesă bună, de impact. Ascultă melodiile înscrise până acum și votează-ți favorita.

Eurovision 2014: Matilda Pascal Cojocărița și Cobzality - "Steaua din vis"

Matilda Pascal Cojocărița este prima interpretă de muzică populară din România care își propune să urce pe scena Eurovision. Evenimentul i se datorează trupei Cobzality, care i-au propus o colaborare pentru piesa "Steaua din vis". Ascultă melodia în articol.

CLOSE
CLOSE