Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Cirque du Soleil

Cirque du Soleil Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 160 de milioane de spectatori din mai multe de 400 de oraşe din aproape 60 de ţări de pe toate continentele s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil.

După ce ne-a prezentat spectacolul Saltimbanco în februarie 2012, Alegría în septembrie 2014 și Quidam în ianuarie 2015, Cirque du Soleil va reveni la București în mai 2017 cu show-ul Varekai.

Următoarele evenimente cu Cirque du Soleil

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cirque du Soleil

Cirque du Soleil îşi declară insolvenţa, are zero încasări de la debutul pandemiei

Compania de spectacole Cirque du Soleil trece prin momente foarte dificile, după ce şi-a declarat insolvenţa şi a solicitat ajutor pentru a preveni falimentul. Motivul este faptul că acest grup canadian a fost nevoit să îşi anuleze toate reprezentaţiile din ultimele luni din cauza pandemiei Covid-19. Avem detalii în articol.

Cirque du Soleil – Artă și bufonerie, între cer și pământ

Faimoasa companie de circ Cirque du Soleil s-a aflat din nou la București, unde a oferit pentru public nu mai puțin de șapte reprezentații ale spectacolului Varekai – Tales of the Forest, intre 5 și 7 mai, la pavilionul Romexpo.

Cirque du Soleil - Varekai - București 2017

Poze spectacol Cirque du Soleil - Varekai - București 2017

Urmărește galeria de poze de la spectacolul Cirque du Soleil - Varekai, desfășurat în Pavilionul Central din cadrul Romexpo București. Fotografiile sunt de la prima reprezentație din serie, cea de pe 3 mai 2017.

Cirque du Soleil revine la București cu un nou spectacol - Varekai

Cirque du Soleil va susține spectacolul Varekai la Bucureşti în cele șase reprezentanții anunțate pentru primăvara 2017 care va avea loc la Pavilionul Central - Romexpo.

Cirque du Soleil - Quidam

Cirque du Soleil - Un nou spectacol Quidam la București pe 31 ianuarie 2015

Un nou spectacol Quidam se adaugă celor 5 reprezentații Cirque du Soleil programate la București în 2015. Muzica pasională a lui Benoit Jutras va răsuna live la Romexpo și pe 31 ianuarie 2015, de la ora 16.00. Biletele pentru această nouă reprezentație au fost deja puse în vânzare.

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du Soleil anunță cea de-a șasea reprezentație Alegria la București

Cirque du Soleil va susține încă o reprezentație a show-ului Alegria pe lângă cele 5 programate la București. Noul spectacol a fost anunțat de promoterul Events pentru data de 7 septembrie, începând de la ora 16.00, la Romexpo, Pavilionul Central.

Cirque du soleil - Alegria - Birds

Moartea artistei în spectacolul din Las Vegas nu schimbă desfășurătorul show-urilor Cirque du Soleil din România

O acrobată Cirque du Soleil a murit în timpul unei reprezentanții Ka în Las Vegas. Showurile asteptate la Bucuresti nu sunt afectate, vezi detalii.

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du Soleil revine la Romexpo cu spectacolul Alegría în toamna lui 2013

Cirque du Soleil va susține spectacolul Alegría la Bucureşti în cele 5 reprezentanții anunțate pentru toamna 2013. Producția ce îmbină acrobații uimitoare, artă dramatică, muzică originală și coregrafii deosebite va fi pusă în scenă în cadrul Pavilionului Central Romexpo în perioada 5 - 8 septembrie.

Cirque Du Soleil

S-au pus în vânzare biletele pentru Cirque du Soleil + încă un spectacol la București

Cirque du Soleil adaugă încă o reprezentație la turneul Saltimbanco de la Bucureşti, joi, 9 februarie, de la ora 16.00. În total, 9 spectacole Saltimbanco vor avea loc la Pavilionul... Continuare »

Cirque du Soleil in Romania

Cirque du Soleil, 8 reprezentaţii la Bucureşti în 2012!

Cirque du Soleil va prezenta spectacolul Saltimbanco de 8 ori în perioada 8 - 12 februarie 2012 la Bucureşti, în Pavilionul Central de la Romexpo. Datorită cererii foarte mari de bilete,... Continuare »

Cirque du Soleil in Romania

Cirque du Soleil prezintă Saltimbanco la București!

Cirque du Soleil va prezenta spectacolul Saltimbanco în perioada 8-12 februarie 2012 în Pavilionul Central de la Romexpo. Cirque du Soleil este o organizaţie internaţională cu sediul în Québec, ce... Continuare »

CLOSE
CLOSE