Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Chris Botti

Chris Botti Chris Botti este un trompetist american născut în 1962 care și-a căpătat renumele de-a lungul timpului datorită multitudinii de artiști cu care a colaborat din diferite genuri muzicale.

Sting, Steven Tyler, Aretha Franklin, Herbie Hancock, Josh Groban sau Andrea Bocelli sunt câțiva dintre artiști alături de care Chris Botti a urcat pe scenă și a înregistrat albume.

Albumul său "Impressions" din 2012 a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album pop instrumentalm aducându-l pe Chris Botti în topul celor mai bine cotați instrumentiști ai prezentului.

Chris Botti concertează pentru prima dată în România pe 3 iunie 2019 la Sala Palatului din București.

Următoarele evenimente cu Chris Botti

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Chris Botti

Chris Botti în România - Concertul ca cel mai de preț dar

Trompetistul american de renume internațional Chris Botti s-a aflat pentru prima dată în concert în România, alături de alți muzicieni de valoare, pe 3 iunie la Sala Palatului din București. Citește impresii despre concert în recenzia de mai jos.

Poze concert Chris Botti la Sala Palatului pe 3 iunie 2019

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Chris Botti la București. Celebrul trompetist a concertat pentru prima oară în România, pe 3 iunie 2019, la Sala Palatului, într-un spectacol rafinat și efervescent. Sunetul muzicii creat de trompeta ce l-a consacrat a topit inimile tuturor celor prezenți.

BZN / Michael Bolton

Cu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN, Michael Bolton și Chris Botti

InfoMusic le oferă cititorilor un voucher de reducere la trei concerte așteptate în această vară: BZN (la Cluj-Napoca) și Michael Bolton (La București și Cluj-Napoca). Campania este valabilă pe o perioadă limitată.

Chris Botti

Chris Botti - Cel mai bine vândut trompetist al momentului, concertează în România

Trompetistul american Chris Botti, câștigător de Grammy, cunoscut pentru colaborarea sa cu Sting și trecerea pe care o face între genurile pop și jazz, va veni în România pentru prima dată în iunie 2019. Am urmărit ascensiunea sa în carieră și am menționat detalii despre concert în articolul de mai jos.

CLOSE
CLOSE