Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Chris Botti

Chris Botti Chris Botti este un trompetist american născut în 1962 care și-a căpătat renumele de-a lungul timpului datorită multitudinii de artiști cu care a colaborat din diferite genuri muzicale.

Sting, Steven Tyler, Aretha Franklin, Herbie Hancock, Josh Groban sau Andrea Bocelli sunt câțiva dintre artiști alături de care Chris Botti a urcat pe scenă și a înregistrat albume.

Albumul său "Impressions" din 2012 a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album pop instrumentalm aducându-l pe Chris Botti în topul celor mai bine cotați instrumentiști ai prezentului.

Chris Botti concertează pentru prima dată în România pe 3 iunie 2019 la Sala Palatului din București.

Următoarele evenimente cu Chris Botti


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Chris Botti

Chris Botti

Chris Botti - Cel mai bine vândut trompetist al momentului, concertează în România

Trompetistul american Chris Botti, câștigător de Grammy, cunoscut pentru colaborarea sa cu Sting și trecerea pe care o face între genurile pop și jazz, va veni în România pentru prima dată în iunie 2019. Am urmărit ascensiunea sa în carieră și am menționat detalii despre concert în articolul de mai jos.

CLOSE
CLOSE