Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Children of Bodom

Următoarele evenimente cu Children of Bodom

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Children of Bodom

Poza portret Alexi Laiho

Alexi Laiho, chitaristul Children of Bodom a murit la doar 41 de ani

Anul 2021 începe nefast, pentru că tocmai l-am pierdut pe Alexi Laiho, chitaristul şi liderul trupei Children of Bodom. Artistul a încetat din viaţă la doar 41 de ani, după o luptă de câţiva ani cu probleme de sănătate grave. L-am văzut ultima oară concertând în România la Metalhead Meeting 2018. Aflaţi detalii despre viaţa şi cariera sa în articol.

Videoclip Children of Bodom Hexed

Children of Bodom - Hexed

Nu putea să treacă Halloween-ul fără ca marile formaţii death să lanseze clipuri noi. Children of Bodom tocmai a lansat videoclipul piesei "Hexed", cea care dă numele celui de-al zecelea album de studio al grupului. Urmăreşte videoclipul animat în articol.

Lyric Video Children of Bodom Hecate's Nightmare

Children of Bodom - Hecate's Nightmare

Children of Bodom a lansat un nou single sub numele de "Hecate's Nightmare". Piesa primeşte un videoclip cu versuri şi a sosit odată cu noul album "Hexed", prefaţat de multiple piese până acum. Vă invităm să îi urmăriţi clipul cu versuri în articol.

Children of Bodom Platitudes and Barren Woods

Children of Bodom - Platitudes and Barren Words

Children of Bodom a lansat un nou single, "Platitudes and Barren Words", care primeşte un videoclip cu tematică horror. Demnă de un film clasic slasher, această producţie are elemente horror, alternate cu o reprezentaţie a artiştilor, sub lumini de neon. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

Lyric Video Children of Bodom This Road

Children of Bodom - This Road

Children of Bodom lansează "This Road", al doilea single de pe viitorul album, "Hexed". Melodia debutează împreună cu un videoclip cu versuri, animat cu reprezentaţia unei şosele infinite care ajunge într-o metropolă plină de postere cu trupa. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Metalhead Meeting 2018: mosh pit pe pâine pentru toată lumea

După ce ne-am răsfăţat cu rock alternativ la Stone Sour la final de iunie, trecem la metale cu adevărat grele. Metalhead Meeting a avut ediţia de vară pe 6 şi 7 iulie 2018 şi ca de obicei totul a avut loc la Arenele Romane. Capete de afiş au fost Soulfly şi Children of Bodom, dar nici numele din deschidere nu au fost rele deloc, precum Sonata Arctica, Kataklysm sau Epica. Dacă mai e loc de metale în România în 2018 aflaţi în articol.

Soulfly

Program și reguli de acces Metalhead Meeting 2018

Ediția din 2018 a festivalului Metalhead Meeting va avea loc la Arenele Romane pe 6 și 7 iulie. Cei interesați să participe la eveniment pot afla programul și regulile de acces.

Poze de la concertul Children Of Bodom de la Turbohalle de pe 12 noiembrie 2013

CHILDREN OF BODOM s-a întors la Bucuresti pe 12 noiembrie 2013, în cadrul turneului Halo Of Blood over Europe 2013. Urmăriți galeria de poze de la concertul CoB de la Turbohalle, unde au cântat în deschidere DECAPITATED din Polonia și MEDEIA din Finlanda.

Children of Bodom

Câștigătorii celor 3 invitații la concertul Children Of Bodom

InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 invitații simple la concertul Children of Bodom. Vezi dacă ai avut noroc.

Children of Bodom

Află ce trupe cânta în deschiderea concertului Children of Bodom

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie 2013 cel de-al 8-lea material discografic intitulat "Halo of Blood". Pentru promovarea acestuia finalndezii vor pleca într-un turneu de promovare care va ajunge și la București pe 12 noiembrie la Turbohalle. În deschidere vor concerta Decapitated din Polonia și Medeia din Finlanda.

Children of Bodom

Children of Bodom a lansat o nouă melodie, "Halo of Blood" - AUDIO

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie albumul "Halo of Blood". Noul single este piesa de titlu iar pe 12 noiembrie trupa va cânta la București.

Children of Bodom

Children of Bodom a lansat un nou clip, "Transference" - VIDEOCLIP

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie albumul "Halo of Blood". Primul videoclip de promovare este piesa "Transference".

Children of Bodom

Children of Bodom a lansat piesa "Transference" - AUDIO

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie cel de-al 8-lea album intitulat "Halo of Blood". Discul este distribuit sub egida Nuclear Blast Records iar noul single de promovare este piesa "Transference".

Children of Bodom

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Children of Bodom

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Children of Bodom care va avea loc pe 12 noiembrie 2013 la Turbohalle. Evenimentul face parte din turneul "Halo Of Blood over Europe 2013" prin care trupa își promovează noul album intitulat "Halo of Blood".

Children of Bodom

Concert Children of Bodom în noiembrie la București

Children of Bodom va concerta pe 12 noiembrie 2013 la București în Turbohalle. Evenimentul promovează noul album, "Halo of Blood", care va fi lansat la începutul lunii iunie. Evenimentul este organizat de Promusic Events iar biletele vor fi puse în vânzare pe 15 aprilie.

Imagine cu publicul Peninsula 2012

79000 de spectatori la Festivalul Peninsula 2012

Cea de a zecea ediţie a celui mai mare festival din ţară, Peninsula, a atras în cele 4 zile de desfăşurare un total de 79.000 de spectatori, 3000 de peninsulari alegând camparea pe malul Mureșului. Concertele şi petrecerile animate de DJ-i, de duminică, s-au desfăşurat cu un public însetat de distracţie în grațiile vremii, ploaia ocolind, până noaptea târziu, zona festivalului.

children-of-bodom

Children of Bodom concertează la Peninsula 2012

Children of Bodom, Firkin, Rehab Nation, colorStar, Vama și Sarmalele Reci concertează la Penisula 2012 alături de ATB, Babylon Circus, Josh Gallahan, Rotfront şi New Model Army.

children-of-bodom

Children of Bodom, concert apocaliptic la Arenele Romane

Trupa finlandeză Children Of Bodom începe pe 19 martie 2011 noul turneu european ce vine să aducă albumul "Relentless Reckless Forever" și în România. Concertul de la București este produs... Continuare »

CLOSE
CLOSE