Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Cheryl Cole

Următoarele evenimente cu Cheryl Cole

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cheryl Cole

Cheryl - Let You

Cheryl - Let You

Cheryl continuă să ne vorbească despre problemele întâmpinate cu foști iubiți în noul videoclip ”Let You”. Artista admite că este vina ei că lucrurile nu au decurs așa cum i-ar fi plăcut, amintind în versuri și de greșelile pe care ei le-au comis.

Cheryl - Love Made Me Do It

Cheryl - Love Made Me Do It

Cheryl Cole se justifică în fața publicului pentru relațiile sale încheiate prost cu o piesă intitulată sugestiv ”Love Made Me Do It”. Artista ne mărturisește că a greșit, dar nu la fel de mult ca foștii ei iubiți și soți.

Justin Bieber şi Nick Jonas, alături de alţi artişti, parodiază videoclipul lui Kanye West - "Famous"

Kanye West a reuşit să stârnească o mulţime de controverse cu videoclipul "Famous". În timp ce unii artişti au fost deranjaţi de conţinutul său, alţii s-au simţit inspiraţi şi au realizat o parodie decentă, pe care o puteţi urmări mai jos.

Cheryl - Only Human

Cheryl - Only Human

Cheryl a lansat videoclipul piesei ”Only Human”, ce dă titlul ultimului său album apărut în noiembrie 2014. Noul single este compus de Matt Schwartz, Jo Perry și Cass Lowe, iar clipul este regizat de Chris Sweeney.

Cheryl Cole - I Don't Care (Explicit)

Cheryl Cole - I Don’t Care (Explicit)

Cheryl Cole a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa "I Don’t Care". Single-ul este extras de pe albumul "Only Human", ce va fi lansat pe 24 noiembrie sub egida Polydor Records.

Cheryl Cole - "Crazy Stupid Love" ft. Tinie Tempah - VIDEOCLIP

Cheryl Cole a lansat videoclipul noului single "Crazy Stupid Love". Piesa este o colaborare cu rapperul britanic Tinie Tempah, fiind compusă de Wayne Wilkins, același producător aflat la pupitrul a trei dintre hiturile anterioare ale artistei: "Promise This","‘The Flood" și "Fight for This Love".

Cele din Girls Aloud si-au luat rămas bun de fani

Girls Aloud a încheiat o carieră de 10 ani cu un concert în Liverpool - VIDEO

Cele din Girls Aloud au anunțat oficial destrămarea formației, în cadrul ultimului concert al turneului ce sărbătorea 10 ani de carieră.

Cheryl Cole - Secventa din videoclipul Ghetto Baby

Cheryl Cole a lansat Ghetto Baby, piesa compusă de Lana Del Rey - VIDEOCLIP

Cheryl Cole a dezvăluit videoclipul piesei Ghetto Baby compusă de Lana Del Rey. Acesta este realizat în exclusivitate de celebrul fotograf Rankin care colaborează constant cu artista.

Cheryl Cole

Cheryl Cole implică fanii în realizarea noului lyric video, Screw You feat. Wrech 32 - AUDIO

Cheryl Cole a anunțat că va lansa single-ul Screw You realizat în colaborare cu rapper-ul Wretch 32. Artista a cerut ajutorul fanilor pentru realizarea lyric video-ului oficial.

Cheryl Cole - Under The Sun Video

Cheryl Cole, o femeie fatală și imposibil de cucerit în noul clip Under The Sun - VIDEOCLIP

Cheryl Cole tocmai a lansat noul videoclip pentru piesa Under The Sun. Artista este o adevărată femeie fatală care sfidează bărbații din jurul său ce încearcă să o impresioneze.

Cheryl Cole - Under The Sun Video

Cheryl Cole pregăteşte clipul Under The Sun - AUDIO-FOTO

Cheryl Cole a dezvăluit că a filmat un nou videoclip pentru piesa Under The Sun, ce va avea premiera săptămâna viitoare

Cheryl Cole

Cui îi spune Cheryl Cole, Screw You? – AUDIO

Cheryl Cole a postat pe Vevo piesa Screw You feat. Wrecth 32, care se presupune că este dedicată fostului soț, Ashley Cole, fotbalistul lui Chelsea.

CLOSE
CLOSE