Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Changing Skins

Următoarele evenimente cu Changing Skins

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Changing Skins

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

Changing Skins - "Vanishing Point" (de pe "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity") - AUDIO

Trupa Changing Skins prezintă publicului coverul înregistrat după piesa "Vanishing Point", a trupei Goodbye to Gravity. Această versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

Changing Skins - Coming Of Age (Acoustic)

Changing Skins - Coming Of Age (Acoustic)

Changing Skins a lansat videoclipul noului single "Coming Of Age". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al formației, așteptat pe piață anul acesta.

Changing Skins

Single nou Changing Skins - "Coming Of Age" - AUDIO

Trupa de rock alternativ Changing Skins a lansat un nou single, intitulat "Coming Of Age". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al formației, așteptat pe piață anul acesta.

Changing Skins - Use Me

Changing Skins a lansat un videoclip live pentru piesa ”Use Me”. Înregistrările au avut loc în cadrul spectacolului "We Are The Alternative", un eveniment dedicat muzicii alternative românești. Producția videoclipului a fost asigurata de Atelierul de Creatie ETZ.

Changing Skins - "Full of Dirt" (secvență videoclip)

Changing Skins - "Full of Dirt" - VIDEOCLIP

Changing Skins a lansat videoclipul "Full of Dirt", realizat pentru primul single de pe cel de-al doilea album. Filmările clipului au avut loc în vara lui 2013, cu puțin timp înaintea festivalului B'ESTFEST.

Interviu cu Changing Skins la B'Estfest 2013

Changing Skins a filmat videoclipul noului single "Full of Dirt" - VIDEO

Urmărește interviul video cu Changing Skins imediat după concertul de la BESTFEST 2013. Trupa va lansa în curând videoclipul "Full of Dirt", află detalii!

Poze cu Changing Skins la BESTFEST 2013

Changing Skins a deschis prima zi a festivalului BESTFEST 2013. Trupa de rock alternativ a concertat pe scena Coca Cola. Urmăriți pe InfoMusic galeria de poze cu cei patru membri... Continuare »

Coma și Changing Skins concertează la B'estFest Summer Camp

Două noi nume se alătură artiștilor autohtoni confirmați în line-up-ul ediției B’ESTFEST Summer Camp 2013: Coma și Changing Skins. Cele două trupe vor urca pe scenele festivalului pe 6 iulie, respectiv 5 iulie. Printre artiștii români confirmați până în prezent se numără Vița de Vie, Subcarpați și Electric Fence.

Changing skins - concertul de lansare a albumului de debut - 13 octombrie 2012

Changing Skins a lansat clipul piesei Baby - VIDEOCLIP

Trupa Changing Skins a lansat videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul de debut. Piesa se numește "Baby" și este cântată live încă din primăvară, când formația a selectat-o cu ajutorul fanilor drept viitor extras.

Changing skins - concertul de lansare a albumului de debut - 13 octombrie 2012

Poze de la concertul Changing Skins - lansarea primului album

Trupa Changing Skins a lansat primul album de studio în cadrul unui concert susținut la The Silver Church pe 13 octombrie 2012. Discul poartă numele formației și este așteptat încă din... Continuare »

Trupa Changing Skins

Changing Skins așteaptă cu nerăbdare lansarea primului album

Changing Skins își face încălzirea pentru concertul de lansare a albumului de debut cu un spectacol în cadrul festivalului Berii Bavareze. Membrii formației sunt nerăbdători să vadă CD-ul și să se întâlnească cu fanii pe 13 octombrie în Silver Church.

Trupa Changing Skins

Changing Skins ne arată ce le poate pielea – VIDEO INTERVIU

Changing Skins este una dintre tinerele trupe pe care le urmărim de fiecare dată cu plăcere și interes față de evoluția lor. Urmărește un video-interviu filmat în Club B52, ce deconspiră influențele muzicale și planurile formației.

Oktoberfest in Munich

Program și detalii Oktoberfest 2012

Oktoberfest se apropie de o nouă ediție, în perioada 7 – 9 septembrie, în Parcul Tineretului. Află ce vei descoperi la festivalul berii nemețești și ce trupe vor concerta la evenimen.

Changing Skins / Changing Skins

Changing Skins lansează albumul de debut

Changing Skins se pregătește să dezvăluie albumul de debut. Acesta poartă numele formației și va fi lansat în cadrul unui concert în The Silver Church (Calea Plevnei nr.61) din București pe data de 13 octombrie.

Changing Skins

Trupa Changing Skins, apreciată în The Guardian - AUDIO

După Subcarpați, este rândul celor de la Changing Skins să fie apreciați în blogul dedicat muzicii de pe varianta online a publicației The Guardian.

Guvid la Ursus Evolution Navodari 2012

Ursus Evolution Navodari - IRIS, byron, CTC, The MOOoD, Changing Skins

La sfârşitul săptămânii trecute, plaja de la Hanul Piraţilor a găzduit festivalul URSUS Evolution, care a dat volumul la maxim pentru muzica românească de azi și de mâine. Peste 25.000 de... Continuare »

Changing Skins în concert la Pro Istoria Fest Râșnov

Ziua ROCK la Pro Istoria Fest Râșnov - Black Star, Changing Skins, Grimus, Alternosfera

Duminica de 5 august 2012 a fost dedicată rock-ului alternativ la Râșnov. Festivalul Pro Istoria Fest i-a adus la cetate pe Black Star, Changing Skins, Grimus și Alternosfera. Istoria Fest își propune... Continuare »

Changing Skins

Changing Skins, încă o doză de rock la Mamaia

Ursus Evolution poartă muzica bună prin țară. La Mamaia - ultima locație din cele 4, Changing Skins s-a calificat într-un line-up românesc alături de Iris, Vița de vie și Șuie Paparude. Intrarea la festivalul de pe plaja H2O este liberă.

Trupa Alternosfera live in club Fabrica

Alternosfera a umplut Fabrica, Changing Skins au decis noul single - VEZI VIDEO

Clubul Fabrica s-a umplut în valuri vineri noapte când au concertat Alternosfera și Changing Skins. Spre ora 21 când prima trupă își începuse cântarea live, sala era deja plină. Cei... Continuare »

Changing Skins - Finala Trofeul Club A

Flesh Rodeo, Changing Skins și Nu & Apa Neagră - cum a început Finala Trofeului Club A

A trecut multă vreme de la prima ediție a concursului pentru Trofeul Club A, dar ne amintim că într-o seară friguroasă i-am văzut tot pe Flesh Rodeo pe scenă, alături... Continuare »

Flesh Rodeo - Finala Trofeul Club A

Flesh Rodeo, Changing Skins și Nu & Apa Neagră în Finala Trofeului Club A

Flesh Rodeo, Changing Skins și Nu & Apa Neagră au cântat în prima seară a finalei Trofeului Club A. Citește și recenzia evenimentului!

Changing Skins la Arenele Romane în deschiderea concertului Apocalyptica, 13 mai 2012

Changing Skins au inaugurat cea de-a doua ediție Romanian Rock Meeting prin obișnuita lor energie și voie bună. Vezi cum a fost concertul Apocalyptica de la Arenele Romane, unde au... Continuare »

Concertul Apocalyptica de la Arenele Romane, 13 mai 2012

Apocalyptica - simfonie metal la Romanian Rock Meeting

Romanian Rock Meeting a avut loc pe 13 mai, la Arenele Romane. And what a meeting! Când pe scenă se anunță Apocalyptica precedați de una din revelațiile muzicale românești - White... Continuare »

Tipe Johnson - solist Apocalyptica

Află cu ce solist concertează Apocalyptica la București

Apocalyptica va concerta pe 13 mai la Arenele Romane în cadrul Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Vezi cu ce solist vine trupa la București.

Changing Skins

Videoclip Changing Skins, restricționat de Youtube

Clipul piesei Deeper and Deeper, marca Changing Skins este primul videoclip românesc cenzurat de canalul Youtube. Află de ce.

Hed Pe (Juekebox Venue, 06-04-2012, Foto: RockFM)

Muzică și skaterboarding la maxim - Game of S.K.T.E cu (həd) p.e.

Game of S.K.T.E. - sub această denumire s-a desfăşurat concursul de skateboarding și concertul (həd) p.e. din Jukebox Venue. A fost un eveniment inedit, în care muzica și sportul extrem se... Continuare »

Concert Voodoo și Changing Skins în Jukebox

Voodoo concertează pe 19 ianuarie în Jukebox Venue începând cu ora 20:00. În deschidere îi vom vedea pe cei de la Changing Skins. Băieții de la Voodoo au venit în mediul... Continuare »

Cuantune, Electric Fence și Aeon Blank, concert umanitar la Coyote Cafe!

Electric Fence, Changing Skins, Tips, Aeon Blank, Cuantune, Vivi, Magnus Granholt şi Tom Andreassen vor concerta joi, 17 noiembrie 2011 la Coyote Cafe în scop umanitar. Biletul de intrare costă... Continuare »

CLOSE
CLOSE