Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Changing Skins

Următoarele evenimente cu Changing Skins

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Changing Skins

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

Changing Skins - "Vanishing Point" (de pe "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity") - AUDIO

Trupa Changing Skins prezintă publicului coverul înregistrat după piesa "Vanishing Point", a trupei Goodbye to Gravity. Această versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

Changing Skins - Coming Of Age (Acoustic)

Changing Skins - Coming Of Age (Acoustic)

Changing Skins a lansat videoclipul noului single "Coming Of Age". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al formației, așteptat pe piață anul acesta.

Changing Skins

Single nou Changing Skins - "Coming Of Age" - AUDIO

Trupa de rock alternativ Changing Skins a lansat un nou single, intitulat "Coming Of Age". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al formației, așteptat pe piață anul acesta.

Changing Skins - Use Me

Changing Skins a lansat un videoclip live pentru piesa ”Use Me”. Înregistrările au avut loc în cadrul spectacolului "We Are The Alternative", un eveniment dedicat muzicii alternative românești. Producția videoclipului a fost asigurata de Atelierul de Creatie ETZ.

Changing Skins - "Full of Dirt" (secvență videoclip)

Changing Skins - "Full of Dirt" - VIDEOCLIP

Changing Skins a lansat videoclipul "Full of Dirt", realizat pentru primul single de pe cel de-al doilea album. Filmările clipului au avut loc în vara lui 2013, cu puțin timp înaintea festivalului B'ESTFEST.

Interviu cu Changing Skins la B'Estfest 2013

Changing Skins a filmat videoclipul noului single "Full of Dirt" - VIDEO

Urmărește interviul video cu Changing Skins imediat după concertul de la BESTFEST 2013. Trupa va lansa în curând videoclipul "Full of Dirt", află detalii!

Poze cu Changing Skins la BESTFEST 2013

Changing Skins a deschis prima zi a festivalului BESTFEST 2013. Trupa de rock alternativ a concertat pe scena Coca Cola. Urmăriți pe InfoMusic galeria de poze cu cei patru membri... Continuare »

Coma și Changing Skins concertează la B'estFest Summer Camp

Două noi nume se alătură artiștilor autohtoni confirmați în line-up-ul ediției B’ESTFEST Summer Camp 2013: Coma și Changing Skins. Cele două trupe vor urca pe scenele festivalului pe 6 iulie, respectiv 5 iulie. Printre artiștii români confirmați până în prezent se numără Vița de Vie, Subcarpați și Electric Fence.

Changing skins - concertul de lansare a albumului de debut - 13 octombrie 2012

Changing Skins a lansat clipul piesei Baby - VIDEOCLIP

Trupa Changing Skins a lansat videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul de debut. Piesa se numește "Baby" și este cântată live încă din primăvară, când formația a selectat-o cu ajutorul fanilor drept viitor extras.

Changing skins - concertul de lansare a albumului de debut - 13 octombrie 2012

Poze de la concertul Changing Skins - lansarea primului album

Trupa Changing Skins a lansat primul album de studio în cadrul unui concert susținut la The Silver Church pe 13 octombrie 2012. Discul poartă numele formației și este așteptat încă din... Continuare »

Trupa Changing Skins

Changing Skins așteaptă cu nerăbdare lansarea primului album

Changing Skins își face încălzirea pentru concertul de lansare a albumului de debut cu un spectacol în cadrul festivalului Berii Bavareze. Membrii formației sunt nerăbdători să vadă CD-ul și să se întâlnească cu fanii pe 13 octombrie în Silver Church.

Trupa Changing Skins

Changing Skins ne arată ce le poate pielea – VIDEO INTERVIU

Changing Skins este una dintre tinerele trupe pe care le urmărim de fiecare dată cu plăcere și interes față de evoluția lor. Urmărește un video-interviu filmat în Club B52, ce deconspiră influențele muzicale și planurile formației.

Oktoberfest in Munich

Program și detalii Oktoberfest 2012

Oktoberfest se apropie de o nouă ediție, în perioada 7 – 9 septembrie, în Parcul Tineretului. Află ce vei descoperi la festivalul berii nemețești și ce trupe vor concerta la evenimen.

Changing Skins / Changing Skins

Changing Skins lansează albumul de debut

Changing Skins se pregătește să dezvăluie albumul de debut. Acesta poartă numele formației și va fi lansat în cadrul unui concert în The Silver Church (Calea Plevnei nr.61) din București pe data de 13 octombrie.

Changing Skins

Trupa Changing Skins, apreciată în The Guardian - AUDIO

După Subcarpați, este rândul celor de la Changing Skins să fie apreciați în blogul dedicat muzicii de pe varianta online a publicației The Guardian.

Guvid la Ursus Evolution Navodari 2012

Ursus Evolution Navodari - IRIS, byron, CTC, The MOOoD, Changing Skins

La sfârşitul săptămânii trecute, plaja de la Hanul Piraţilor a găzduit festivalul URSUS Evolution, care a dat volumul la maxim pentru muzica românească de azi și de mâine. Peste 25.000 de... Continuare »

Changing Skins în concert la Pro Istoria Fest Râșnov

Ziua ROCK la Pro Istoria Fest Râșnov - Black Star, Changing Skins, Grimus, Alternosfera

Duminica de 5 august 2012 a fost dedicată rock-ului alternativ la Râșnov. Festivalul Pro Istoria Fest i-a adus la cetate pe Black Star, Changing Skins, Grimus și Alternosfera. Istoria Fest își propune... Continuare »

CLOSE
CLOSE