Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Chad Kroeger

Următoarele evenimente cu Chad Kroeger

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Chad Kroeger

Nickelback (2015)

Nickelback își anulează turneul din cauza problemelor de sănătate ale solistului

Trupa canadiană și-a anulat turneul din America de Nord după ce solistului Chad Kroeger i-a fost depistat un chist pe corzile vocale. Acesta trebuie operat, medicii anticipând o recuperare totală până în toamnă.

Avril Lavigne feat, Chad Kroeger - "Let Me Go" (secvență videoclip)

Avril Lavigne și Chad Kroeger au lansat balada "Let Me Go" - VIDEOCLIP

Avril Lavigne a dezvăluit videoclipul baladei "Let Me Go" de pe noul album ce-i poartă numele. Piesa este interpretată în duet cu soțul său, Chad Kroeger, versurile făcând referire la evoluția unei relații în timp și la perenitatea iubirii.

Avril Lavigne și Chad Kroeger

Avril Lavigne și soțul său, Chad Kroeger, au lansat "Let Me Go" - AUDIO

Avril Lavigne a dezvăluit prima baladă de pe noul album ce-i poartă numele. Single-ul se numește "Let Me Go" și este interpretat în duet cu soțul său, Chad Kroeger, solist și chitarist al trupei Nickelback. Cel de-al cincilea material discografic al artistei canadiene include și un duet cu Marilyn Manson pentru piesa "Bad Girl".

Avril Lavigne & Chad Kroeger

Avril Lavigne și Chad Kroeger fac planuri de nuntă

Mulți nici nu știau că cei doi sunt un cuplu, dar după 6 luni de discreție, rockerii canadieni Avril Lavigne și Chad Kroeger anunță că se pregătesc de nuntă

Casual Sex, single nou My Darkest Days (liric video)

My Darkest Days adoră Casual Sex, după Porn Star Dancing. Şi ca să arate acest lucru, a lansat un clip însoţit de versuri, pentru a fi reţinute mai bine. Casual... Continuare »

Nickelback

Nickelback revine cu un nou album (Video)

Nickelback revine cu cel de-al șaptelea material discografic. Albumul se intitulează ”Here And Now” și va apărea pe 21 noiembrie. Discul a fost înregistrat în studioul Mountain View Studios din... Continuare »

CLOSE
CLOSE