Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Cesaria Evora

Următoarele evenimente cu Cesaria Evora

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cesaria Evora

Cesaria Evora

Concertul Cesaria Evora la București s-a anulat!

După o săptămână în care incertitudinea a plutit în aer în ceea ce priveşte concertul Cesariei Evora la Bucureşti, iată că a venit şi răspunsul oficial al organizatorilor. Din păcate... Continuare »

Cesaria Evora

Concertul Cesaria Evora la București se amână în decembrie

Veşti bune din tabăra Cesariei Evora. Artista a primit undă verde de la medici ca în câteva săptămâni să-şi reia seria de concerte. În urmă cu câteva zile, managementul artistei... Continuare »

cesaria-evora

Concertele Cesaria Evora din România s-au ANULAT! Biletele pot fi preschimbate!

Săptămâna trecută au apărut zvonuri cum că Cesaria Evora are probleme mari de sănătate şi că nu va mai putea susţine cele trei concerte programate la Bucureşti, Cluj şi Timişoara.... Continuare »

Cesaria Evora

Concertele Cesaria Evora, anulate?

Cesaria Evora a anunţat că îşi încheie cariera muzicală şi că îsi anulează toate concertele programate în perioada următoare, printre care şi cele trei din România. Potrivit Mediafax, vestea anularii... Continuare »

Concertele Toamnei 2011

Concertele toamnei 2011

Dacă în această vară ne-am bucurat de prezenţa numelor mari precum Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake sau Mika, acum a venit rândul artiştilor precum... Continuare »

cesaria-evora

La cină cu Cesaria Evora

Cesaria Evora pregăteşte în această toamnă două concerte speciale şi o cină pentru cei mai norocoşi dintre fanii săi din România. Cântăreaţa va concerta la 3 octombrie la Sala Olimpia... Continuare »

cesaria-evora

Cesaria Evora concertează și la Timișoara

Cesaria Evora va concerta anul acesta şi la Timişoara, anunţă organizatorii evenimentului. Pe 3 octombrie 2011 de la ora 20.00, bănăţenii au ocazia să fredoneze alături de artistă piese precum... Continuare »

Cesaria Evora

Concertul Cesariei Evora se mută pe 5 octombrie

Concertul Cesariei Evora va avea loc pe 5 octombrie 2011 în loc de 4, aşa cum fusese anunţat acum câteva zile. Mutarea suvine în urma unor probleme logistice. La fiecare... Continuare »

Cesaria Evora la Bucuresti 2011

Cesaria Evora revine la București

Cesaria Evora revine în România pe 5 octombrie 2011  pentru un concert extraordinar. Evenimentul este susţinut de echipa Project Events şi va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti. Chiar... Continuare »

CLOSE
CLOSE