Urmărește-ne în Social Media

TOATE MATERIALELE DESPRE

Celine Dion

Celine Dion, născută pe 30 martie 1968 în Charlemagne, Quebec, Canada, este una dintre cele mai bine cotate cântărețe ale tuturor timpurilor.

Și-a început cariera muzicală de mică, lansând în anii '80 albume în limba franceză, pentru care a câștigat premii. După ce a învățat limba engleză, în anii '90 a început să înregistreze albume exclusiv în engleză, cu primul mare succes venind odată cu coloana sonoră a filmului Disney "Frumoasa și Bestia".

Albumele sale  Falling into You (1996) și Let's Talk About Love (1997) au devenit rapid numărul unu și au primit discul de diamant în Statele Unite. Piese precum  "The Power of Love", "Because You Loved Me",  "My Heart Will Go On" au devenit hituri de nr. 1 internațional.

Celine a continuat să lanseze albume de succes atât în limba engleză cât și în limba franceză pe parcursul anilor 2000, iar primul său turneu mondial "Taking Chances World Tour" a devenit turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Celine este faimoasă și pentru reprezentațiile sale live din cadrul rezidenței de la Caesars Palace din Las Vegas, care a început în 2011 și continuă în 2019.

Vezi toată descrierea artistului