Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Celine Dion

Următoarele evenimente cu Celine Dion

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Celine Dion

Céline Dion - Ashes (Deadpool 2 Soundtrack)

Celine Dion - Ashes (soundtrack "Deadpool 2")

Celine Dion și Deadpool sunt protagoniștii unui videoclip haios, ce reușește să ne convingă în final că asocierea celor doi nu este forțată. Noul single al artistei canadiene se numește ”Ashes” și a fost înregistrat special pentru coloana sonoră a peliculei ”Deadpool 2”.

Celine Dion

Ascultă noul single Celine Dion - "How Does A Moment Last Forever" (soundtrack "Beauty and the Beast") - AUDIO

Celine Dion a înregistrat o piesă originală pentru coloana sonoră a filmului "Beauty and the Beast". Melodia se numește "How Does A Moment Last Forever".

Céline Dion - Encore un soir (artwork)

Céline Dion - L'étoile

Céline Dion a lansat un video cu versuri pentru piesa ”L'étoile”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Encore un soir”.

Céline Dion - Trois heures vingt

Celine Dion a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Trois heures vingt”. Piesa este extrasă de pe albumul "Encore un soir", așteptat pe piață luna aceasta.

Celine Dion - ”The Show Must Go On” (single artwork)

Celine Dion a lansat piesa "Trois heures vingt" - AUDIO

Celine Dion a lansat un nou single, intitulat ”Trois heures vingt”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Encore un soir”, ce va fi lansat luna aceasta.

Céline Dion - Encore un soir (artwork)

Celine Dion lansează un nou album în august

Celine Dion va lansa pe 26 august un nou album, intitulat ”Encore un soir”. Acesta va fi primul material discografic de după moartea managerului și soțului artistei, René Angélil.

Céline Dion - Encore un soir (artwork)

Celine Dion - Encore un soir

Celine Dion a lansat un lyric video pentru noul single "Encore un soir". Melodia a fost dezvăluită publicului la doar două zile de la gala Billboard Music Awards 2016, în cadrul căreia artista a interpretat "The Show Must Go On", un cover după cunoscuta piesă Queen.

Celine Dion - ”The Show Must Go On” (single artwork)

Celine Dion a lansat un nou single, "Encore un soir" - AUDIO

Celine Dion a lansat o nouă piesă în limba franceză, intitulată "Encore un soir". Melodia este dezvăluită publicului la doar două zile de la gala Billboard Music Awards 2016, în cadrul căreia artista a interpretat "The Show Must Go On", un cover după cunoscuta piesă Queen.

Celine Dion - ”The Show Must Go On” (single artwork)

Ascultă noul single Celine Dion, "The Show Must Go On" feat. Lindsey Stirling - AUDIO

Celine Dion transmite publicului un mesaj puternic. După moartea soțului și a fratelui ei, artista canadiană încearcă să depășească evenimentele tragice din viața sa lansând single-ul "The Show Must Go On", în traducere: ”Show-ul trebuie să continue”. Melodia este o reinterpretare a hitului Queen din 1991.

Celine Dion și Ne-Yo la filmarea clipului "Incredible, Los Angeles, ianuarie 2014

Celine Dion filmat clipul "Incredible" feat. Ne-Yo - POZE

Colaborarea dintre Celine Dion și Ne-Yo se va bucura în curând de un videoclip. "Incredible" este cel de-al 3-lea single extras de pe noul album al artistei, "Loved Me Back To Life". Vezi poze de la filmările clipului.

Celine Dion a lansat "Incredible" feat. Ne-Yo - AUDIO

Celine Dion a lansat un nou single, intitulat "Incredible". Piesa este interpretată în duet cu Ne-Yo, artist american cunoscut pentru hitul "Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)". Sound-ul melodiei se încadrează în parametrii fuziunii genurilor pop și R&B.

Celine Dion

Celine Dion a lansat un nou single, "Somebody Loves Somebody" - AUDIO

Celine Dion a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul său album, "Loved Me Back to Life". Piesa promovată se numește "Somebody Loves Somebody" și are un beat energic, abordând un stil muzical pop-dance, ce păstrează elemente soft rock.

Celine Dion

Celine Dion a lansat "Loved Me Back To Life" - AUDIO

Celine Dion a lansat primul single de pe noul album cu piese în limba engleză. Intitulată "Loved Me Back To Life", melodia a fost compusă de Sia Furler și produsă de Sham și Motesart, reprezentând trecerea artistei către un stil muzical pop-dance, ce păstrează elemente soft rock.

Celine Dion

Celine Dion a lansat un teaser al piesei "Loved Me Back to Life" - VIDEO

Celine Dion va lansa în curând un nou album în limba engleză. Prima piesă ce va fi promovată de pe acest material se numește "Loved Me Back to Life", un teaser al videoclipului fiind deja dezvăluit. Noul single este compus de Sia Furler și produs de Sham și Motesart.

Celine Dion a primit două nominalizări la World Music Awards 2012

Celine Dion a fost nominalizată la două categorii din cadrul World Music Awards 2012. Cel mai recent album al artistei, Sans attendre, a intrat în cursa pentru World’s Best Album, Celine fiind nominalizată, de asemenea, la secțiunea World’s Best Live Act. Ceremonia de decernare a premiilor se va desfășura la Miami, pe 20 decembrie.

Sans attendre

Celine Dion lansează un nou album în limba franceză - VIDEOCLIP

După o pauză de 5 ani, Celine Dion se întoarce cu un nou album intitulat ‘Sans attendre’, acesta fiind cel de-al 14-lea album al său în limba franceză. Albumul se anunta a fi unul plin de emoție, cu melodii puternice și versuri încărcate de mesaj. Pentru a-ti forma o opinie, asculta cel mai nou single Celine Dion, inclus pe noul album.

CLOSE
CLOSE