Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Celelalte Cuvinte

Următoarele evenimente cu Celelalte Cuvinte


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Celelalte Cuvinte

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia "Un Alt an" - AUDIO

"Un Alt an" este un cântec perfect pentru această perioadă și totodată un nou single de pe albumul solo "Cutia cu secrete" ce urmează a fi lansat anul viitor. Materialul este disponibil în articol.

Alex Penescu | Călin Pop (Celelalte Cuvinte) | Costin Adam (Phoenix) - Suflet Colectiv

Alex Penescu | Călin Pop (Celelalte Cuvinte) | Costin Adam (Phoenix) - Suflet Colectiv

Alex Penescu a lansat alături de Călin Pop (Celelalte Cuvinte) și Costin Adam (Phoenix) melodia ”Suflet Colectiv”, o piesă născută din povești reale și experiența unui rămas bun nerostit, dintr-o seară de octombrie. 

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte lansează albumul "Electric Live"

Celelalte Cuvinte lansează primul album electric live din cariera de aproape 38 de ani a trupei. Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc pe 8 decembrie 2011.

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast, confirmate la I Am The Rocker

Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast sunt cele mai noi trupe confirmate la I Am The Rocker. Prima ediție a festivalului de muzică rock se va desfășura în perioada 4 - 5 iulie 2015 la Romexpo, cu Dream Theater cap de afiș.

Concertul acustic Celelalte Cuvinte - "Trup si suflet" se mută la Cinema Patria

Concertul acustic Celelalte Cuvinte - "Trup si suflet" va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18 octombrie 2013. Bilete cumparate pentru concertul anuntat initial la Sala Palatului raman valabile pentru noile coordonate ale evenimentului.

Celelalte-Cuvinte

Celelalte Cuvinte este cap de afiș la Ghost Gathering din București

Celelalte Cuvinte se alătura mișcării Ghost Gathering Fest în calitatte de headliner și urcă pe scena festivalului în data de 12 iulie. Evenimentul se va desfășura în zilele de 12 și 13 iulie în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, București.

Concertul acustic Celelalte Cuvinte a fost amânat pentru 8 octombrie

Trupa Celelalte Cuvinte şi organizatorii concertului acustic "Trup şi suflet", programat în data de 30 mai la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă cu regret necesitatea amânării evenimentului pentru data de 8 octombrie.

Concert Celelalte Cuvinte, 21 aprilie, Jukebox (30)

Concert acustic "Trup și Suflet" Celelalte Cuvinte la Sala Palatului

Celelalte Cuvinte prezintă concertul de rock acustic: "Trup și Suflet". Evenimentul va avea loc pe 30 mai la Sala Palatului.

Concert Celelalte Cuvinte în Chaos Venue pe 14 decembrie 2012

În urmă cu 31 de ani, Celelalte Cuvinte susținea la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara, un concert ce a intrat în istorie drept actul oficial de naștere a... Continuare »

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte - mini turneu în sudul tării

Celelalte Cuvinte va susține 3 concerte în marile orașe din sudul țării. Primul spectacol va avea loc pe 14 decembrie la București în clubul Chaos Venue, al doilea pe 15 decembrie la Târgoviște în clubul La Scriitori, iar ultimul show va fi susținut la Cafe Teatru Play din Craiova în data de 16 decembrie.

Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Doar câteva zile până la concertul aniversar Celelalte Cuvinte din București

Mai sunt câteva zile până la concertul Celelalte Cuvinte de pe 14 decembrie, din Chaos Venue, București. Trupa sărbătorește 31 de ani de carieră neîntreruptă.

Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Concert Celelalte Cuvinte pe 14 decembrie la București

Trupa timișoreană Celelalte Cuvinte va susține un concert aniversar vineri, pe 14 decembrie, în Chaos Venue. Evenimentul va fi organizat de Phoenix Entertainment și va marca trei decenii scurse de la prima apariție live a formației la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara.

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte concertează în Arad și în Timișoara

După un sezon estival aglomerat, Celelalte Cuvinte iau cu asalt scenele cluburilor pe 15 si 16 noiembrie in Arad si Timișoara.

Posada Rock 2012

Posada Rock 2012 la Câmpulung Muscel

S-a mai încheiat o ediție a concursului Posada Rock, unde trupele aflate la început de drum au avut ocazia să se afirme. După 2 zile în care participanții au preluat... Continuare »

Festivalul Folk You

Se cântă cu o zi mai mult la Folk You 2012

Cea de-a 8-a ediţie a festivalului Folk You va începe anul acesta cu o zi mai devreme. Plaja din Vama Veche va fi gazda concertelor de joi, 2 august până duminică, 5 august.

Rock The City - Ziua #1 - Celelalte cuvinte

Celelte Cuvinte au cântat vineri în fața unui public de vreo 2000 de iubitori  de rock. Prima zi a festivalului Tuborg Greenfest powered by Rock the City a mai prilejuit concertele Luna... Continuare »

Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi și mulți alții vin la Rock the City 2012

Pe 29 iunie, în prima zi de Tuborg Green Fest powered by Rock The City, vor concerta trupele Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi, Luna Amară, Oldgreen şi germanii de la Heaven Shall... Continuare »

Când se termină concertul, rămân ”Celelalte cuvinte” - VEZI FOTO

Recenzie si galerie de fotografii de la concertul trupei Celelalte Cuvinte de pe 21 aprilie din Jukebox.

Concert Celelalte Cuvinte, 21 aprilie, Jukebox

Trupa Celelalte Cuvinte a concertat pe 21 aprilie în clubul Jukebox din Bucureşti. Din set-list-ul serii nu au lipsit piese celebre precum ”Dacă vrei”, ”Iarbă prin păr” sau ”Un sfârșit... Continuare »

Celelalte Cuvinte - turneu aniversar

Concert aniversar Celelalte Cuvinte – 30 de ani - reguli de acces!

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive și mai admirate trupe rock din România, aniversează 30 de ani. Evenimentul este sărbătorit printr-un concert pe 8 decembrie la Sala Palatului din... Continuare »

Celelalte Cuvinte - turneu aniversar

Celelalte Cuvinte amână două concerte!

Trupa Celelalte Cuvinte a fost nevoită să amâne spectacolele din acest week-end pe care urma să le susţină la Buzău şi Iaşi, din cauza gripei. Conform paginii de Facebook a... Continuare »

Celelalte Cuvinte - turneu aniversar

Celelalte Cuvinte pleacă în turneu aniversar

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive și mai admirate trupe rock din România, aniversează 30 de ani. Trupa a apărut în 1981, și de atunci a încântat viețile a... Continuare »

Celelalte-Cuvinte

Celelalte Cuvinte, live în Jukebox!

Primul concert de anul acesta al rockerilor de la Celelalte Cuvinte va avea loc pe 28 aprilie în clubul Jukebox din București. Trupa își va încânta publicul cu piese de... Continuare »

Celelalte Cuvinte aniversează 29 de ierni în Silver Church

Iarna readuce trupa Celelalte Cuvinte în capitală pe 15 decembrie 2010 pentru un concert în The Silver Church. După ora nouă seara, orădenii vor urca pe scenă cu un setlist... Continuare »

CLOSE
CLOSE