Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Cazzette

Duo-ul suedez de muzică electronică Cazzette este format din Alexander Björklund și Sebastian Furrer. Albumul lor de debut a fost "Eject" (2012), fiind urmat 2 ani mai târziu de "Sleepless" (2014). Ei au concertat în deschidere pentru Avicii la New York în 2012 și la Manchester în 2014. Cea mai cunoscută piesă Cazzette este "Beam Me up".

Următoarele evenimente cu Cazzette

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cazzette

Tinie Tempah

UNTOLD FESTIVAL: ATB și Tinie Tempah, printre noile nume confirmate - VEZI LISTA

DJ-ul ATB, Fatman Scoop, Tinie Tempah, Cazzette și Third Party sunt noile nume confirmate în line-up-ul UNTOLD FESTIVAL 2015 de la Cluj-Napoca. Citește detalii noi despre organizarea festivalului în oraș.

CLOSE
CLOSE