Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Cat Stevens

Următoarele evenimente cu Cat Stevens

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Cat Stevens

Yusuf / Cat Stevens - Where Do The Children Play?

Yusuf / Cat Stevens - Where Do The Children Play?

Cat Stevens, zis acum Yusuf, a lansat un nou videoclip pentru piesa "Where Do The Children Play?". Mesajul puternic al piesei este readus în atenția publicului cu prilejul aniversării a 50 de ani de la apariția LP-ului "Tea For the Tillerman".

Passenger - The Wind (Cover Cat Stevens)

Passenger - The Wind (cover Cat Stevens)

Passenger a realizat un cover după o piesă din repertoriul lui Cat Stevens - "The Wind". Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip filmat în Plymouth.

Cat Stevens

Cat Stevens, album nou și turneu european

Recent inclus în Rock and Roll Hall of Fame, Cat Stevens (Yusuf) se reîntoarce pe scenă, acolo unde a reușit să câștige de-a lungul anilor milioane de fani. Muzicianul va lansa pe 27 octombrie un nou album, intitulat "Tell 'Em I'm Gone", pe care îl va promova printr-un turneu în Europa și America de Nord.

CLOSE
CLOSE