Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

BZN

Următoarele evenimente cu BZN

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre BZN

BZN / Michael Bolton

Cu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN, Michael Bolton și Chris Botti

InfoMusic le oferă cititorilor un voucher de reducere la trei concerte așteptate în această vară: BZN (la Cluj-Napoca) și Michael Bolton (La București și Cluj-Napoca). Campania este valabilă pe o perioadă limitată.

BZN / George Baker / Francesco Napoli

Urmărește mesajele transmise de BZN, Francesco Napoli și George Baker înaintea spectacolului "Duelul Hiturilor" - VIDEO

Pe 29 noiembrie, la Sala Palatului din București, publicul român va asista la un duel muzical de senzație, în care se vor întrece nume celebre din perioada anilor ‘70 – ’80. Spectacolul îi va avea alături pe Francesco Napoli, George Baker și BZN, pentru ultimul concert din București, în această formulă. Cu acest prilej, artiștii au înregistrat câteva mesaje video pentru fani.

Poze concert BZN la București 2015

Urmărește galeria de poze cu Anny Schilder si Jan Keizer (BZN) în concert la Sala Palatului pe 10 octombrie 2015.

Anny Schilder - Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Vocalista BZN, după urmarea tratamentului pentru cancer: "Mă simt ca renăscută"

Vocalista BZN, Anny Schilder, diagnosticată în urmă cu 2 luni cu cancer la sân, se află deja în perioada de recuperare, analizele indicând că starea sa de sănătate s-a îmbuntățit. Îndrăgitul grup olandez va reveni în România pentru un ultim concert pe 10 octombrie 2015.

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Concertul BZN se amână, vocalista suferă de cancer

Anny Schilder, vocalista grupului BZN, a fost diagnosticată cu cancer la sân. În acest context nefericit, concertul de pe 4 decembrie a fost reprogramat pe 10 octombrie 2015.

Concertul BZN de la București: hituri, romantism și veselie

Pe 25 octombrie, Jan și Anny de la BZN au susținut la Sala Palatului din București un concert plin de hituri, romantism și veselie. Mii de oameni au venit să-i revadă pe cei ce formează cea mai populară trupă olandeză. Într-o formă de zile mari, cei doi artiști le-au cântat celor din public cele mai cunoscute hituri și i-au molipsit cu veselia lor.

Concert BZN la Bucuresti pe 6 decembrie 2012

Câștigătorul invitației duble la concertul BZN de pe 25 octombrie

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul BZN de pe 25 octombrie, de la Sala Palatului din București. Vezi dacă ai avut noroc.

Concert BZN la Bucuresti pe 6 decembrie 2012

BZN s-a îndrăgostit de România - FOTO

Pe 6 decembrie 2012 BZN a urcat pe scena Sălii Palatului pentru a-și încânta fanii cu celebrele lor hituri, dar și cu colinde de Crăciun. Jan si Annie au cântat de pildă Moș Crăciun cu plete dalbe, în limba română. Momentul a fost surprins într-o înregistrare video amator.

Trupa BZN s-a intors pentru un nou concert la Bucuresti pe 6 decembrie 2012

Concert BZN la Sala Palatului pe 6 decembrie 2012

Olandezii de la BZN au revenit la București pentru a susține un nou concert pe 6 decembrie 2012. După ce la sfârșitul lui octombrie au umplut Sala Palatului de două... Continuare »

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Concertul BZN de la Constanța a fost anulat

Din motive de ordin logistic, concertul BZN ce trebuia să aibă loc pe 2 decembrie la Sala Sporturilor din Constanța a fost anulat. Cei care și-au achiziționat deja bilete își pot recupera banii în perioada 3 decembrie 2012 – 3 februarie 2013, de la casa de bilete de unde au fost cumpărate.

BZN concert de craciun la sala palatului

Un nou concert BZN la București

Trupa BZN revine pe scena Sălii Palatului la doar o lună de la ultimele 2 concerte. Evenimentul va avea loc pe 6 decembrie, oferind bucureștenilor oportunitatea de a intra în atmosfera sărbătorilor împreună cu Jan și Amy.

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

RECENZIE: BZN a emoționat Sala Palatului de 2 ori - FOTO

Fanii nostalgici ai muzicii disco au avut parte pe 28 octombrie 2012 de 2 concerte emoționante susținute de trupa BZN. Vezi cum a fost atmosfera de la concerte si urmareste fotografiile cu BZN si publicul de la Sala Palatului.

Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Poze de la concertul BZN de la Sala Palatului de pe 28 octombrie 2012

Trupa BZN a susținut un concert emoționant la Sala Palatului pe 28 octombrie 2012. Olandezii au cântat duminică de 2 ori în fața unui public copleșit de nostalgie la auzul... Continuare »

Câștigătorul invitației duble la BZN oferite de InfoMusic

Weekendul începe cu o surpriză plăcută pentru unul din membrii InfoMusic Club. Am extras câștigătorul invitației duble la concertul BZN de la Sala Palatului oferite de InfoMusic.

Concert BZN

BZN va susține un nou concert în România

Trupa BZN va susține un nou concert în România pe 2 decembrie 2012, locația aleasă fiind Sala Sporturilor din Constanța. Vezi cât costă biletele și de unde pot fi achiziționate.

Concert BZN

BZN va susține la București nu unul, ci două concerte în aceeași zi

Trupa BZN va susține încă un concert la București cu ocazia vizitei de pe 28 octombrie. Cum primul concert anunțat este aproape sold-out, organizatorii au anunțat astăzi că trupa olandeză va susține două recitaluri în aceeași zi, la ore diferite.

Concert BZN

Concert BZN la București în toamnă

Trupa olandeză BZN se va întoarce în toamnă în România pentru un nou concert, întru fericirea fanilor ce-au ratat întâlnirea live cu hiturile “Blue eyes, blue eyes”, “Dance dance” sau “Mon amour”. Project Events a anunțat revenirea grupului pe 28 octombrie 2012 la Sala Palatului.

CLOSE
CLOSE