Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Butterflies in My Stomach

Următoarele evenimente cu Butterflies in My Stomach

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Butterflies in My Stomach

Butterflies in My Stomach concertează luni la Guerrilive

Luni, 1 iulie, de la 6 la 7 seara, formația Butterflies in My Stomach cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu OCS, Vița de Vie, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Alternosfera etc.

Butterflies In My Stomach

Câștigătorul invitației duble la concertul Butterflies in My Stomach

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Butterflies in My Stomach de pe 13 iunie, din Club Control. Vezi dacă ai avut noroc.

Catrinel-Butterfly in my Stomach

Butterflies In My Stomach are o voce nouă!

Trupa Butterflies In My Stomach îşi schimbă vocea. După plecarea Macăi şi a lui Ieronim din grup, Catrinel Bejenariu este solista ce va da glas fluturilor de acum înainte.

butterflies-in-my-stomach

Butterflies in My Stomach reprezintă România la Berlin

Trupa Butterflies in My Stomach câștigă din ce în ce mai mult teren în industria muzicală românească. După succesul înregistrat în seria evenimentelor din The Ark, vinerea viitoare, pe 13... Continuare »

Butterflies in My Stomach

Butterflies in My Stomach, live la The Ark!

Seria evenimentelor “Live in The Lounge” din The Ark, continuă în această vineri, pe 29 aprilie cu recitalul celor de la Butterflies in My Stomach. Promovând un stil muzical cosmopolit,... Continuare »

CLOSE
CLOSE