Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Brighi

Următoarele evenimente cu Brighi

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Brighi

Brighi

Brighi lansează single-ul "No Dress Code" - AUDIO

Brighi lansează piesa - "No Dress Code", care vorbeşte despre oamenii care au curajul de a fi ei înşişi într-o relatie. Noul single a fost compus de Alexandru Gheorghe şi Gabriel Bărută, iar proiectul grafic al melodiei este realizat de către Damelina Cadir.

Brighi

BRIGHI - "Am încercat să îmi deschid sufletul mai degrabă decât trupul în faţa publicului"

Am stat de vorbă cu Brighi despre faimă, invizibilitate şi despre ce înseamnă Vocea României. Tot din interviu puteţi afla ce colecţionează artista şi care este guilty pleasure-ul ei.

YorGa - After Party (feat. Brighi)

YorGa - After Party (feat. Brighi)

La începutul anului 2016 băieții de la YorGa continuă petrecerea sfârșitului de 2015 lansând noul single - "After Party", în colaborare cu Brighi. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Vali Bărbulescu.

Brighi - Invizibilă

Brighi - Invizibilă

Brighi a lansat piesa "Invizibilă", ce marchează o premieră în cariera artistei: atât versurile, cât și muzica sunt semnate de ea. Melodia vine însoțită de un videoclip cu o poveste cinematografică cutremurătoare.

YorGa feat. Brighi - Every drop

YorGa feat. Brighi - Every drop

Alchimiștii YorGa au intrat în laborator și au pus la punct o rețetă secretă pentru noul single” Every drop”. Acolo au găsit-o pe frumoasa Brighi, alături de care au filmat un videoclip în regia lui Slava Sîrbu, o poveste vizuală fantezistă, inspirată din îndrăgita scriere a lui Hans Christian Andersen - ”Mica sirenă”.

Brighi feat. Silviu Pașca - Motivul Meu

Brighi feat. Silviu Pașca - Motivul meu

Semifinalista "Vocea României", Brighi, a lansat împreună cu Silviu Pașca videoclipul piesei "Motivul meu". Clipul regizat de Slava Sirbu recreează în detaliu 6 căsătorii inspirate din cultura și tradițiile occidentale.

Revelion 2015 în Piața Constituției - HaHaHappy New Year București - PROGRAM

Petrecerea de Revelion 2015 din Piața Constituției va oferi bucureștenilor un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Sub egida "HaHaHappy New Year București", vor urca pe scenă cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production – Smiley, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter și mulți alții. Lista celor care vor cânta în Piața Constituției de Revelion este disponibilă în articol.

CLOSE
CLOSE