Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Brandon Flowers

Următoarele evenimente cu Brandon Flowers

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Brandon Flowers

The Killers

The Killers anunţă un nou album şi publică un posibil tracklist

Au trecut doar 2 ani de la ultimul album The Killers şi se pare că muzicienii pregătesc deja un nou LP. Artiştii din Las Vegas au publicat pe Instagram o listă cu posibile titluri de piese, oferind o viziune asupra unui tracklist nou.

The Killers @ Jimmy Kimmel Live

The Killers cântă piesa "Land of the Free" în premieră la Jimmy Kimmel Live - VIDEO

Trupa The Killers revine în atenția publicului în 2019, după ce în luna ianuarie a lansat piesa și videoclipul "Land of the Free". Pe 1 aprilie, Brandon Flowers și colegii săi au cântat-o pentru prima dată live, cu prilejul emisiunii lui Jimmy Kimmel. Vezi mai jos înregistrarea video.

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

Brandon Flowers, despre noul album The Killers: "Anumite pasaje se simt mai heavy"

Solistul trupei The Killers, Brandon Flowers, a oferit detalii cu privire la următorul album al formației. Conform vocalistului, cel de-al 5-lea disc al trupei va avea, pe alocuri, un sound mai heavy decât cel cu care sunt obișnuiți fanii.

The Killers - Dirt Sledding ft. Ryan Pardey, Richard Dreyfuss

The Killers - Dirt Sledding ft. Ryan Pardey, Richard Dreyfuss

The Killers începe luna decembrie cu tradiționala piesă atipică de Crăciun. Noul single ”Dirt Sledding” este cel de-al 10-lea din seria pieselor cu tematică de sărbători și vine însoțit de un videoclip în care Moș Crăciun, interpretat de Ryan Pardey, pare a poza în Elvis.

Brandon Flowers

Brandon Flowers - "I Can Change" - LYRIC VIDEO

Brandon Flowers a lansat un lyric video pentru noul single "I Can Change". Piesa include un fragment audio din piesa ”Smalltown Boy” al trupei Bronski Beat și un vers interpretat de Neil Tennant de la Pet Shop Boys.

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

Brandon Flowers a lansat o piesă nouă, "I Can Change" - AUDIO

Brandon Flowers a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul solo "The Desired Effect". "I Can Change" include un fragment audio din piesa ”Smalltown Boy” al trupei Bronski Beat și un vers interpretat de Neil Tennant de la Pet Shop Boys.

Brandon Flowers - Lonely Town

Brandon Flowers - Lonely Town

Brandon Flowers continuă promovarea albumului “The Desired Effect” prin lansarea unui nou videoclip, ”Lonely Town”. Spre deosebire de clipurile anterioare, în care Brandon a fost personajul principal, ”Lonely Town” ne prezintă o tânără ce se relaxează ascultând noul single al solistului The Killers.

Brandon Flowers - Still Want You

Brandon Flowers - Still Want You

”Still Want You”, ne spune Brandon Flowers în noul său videoclip. Cu un șarm inconfundabil, un cor cu sound gospel și multă atenție la îmbinarea solo-urilor de clape și tobe, solistul The Killers creează un stil pop distinctiv.

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

Brandon Flowers a dezvăluit un preview al unei piese noi, "Still Want You"

Brandon Flowers continuă promovarea noului album solo ”The Desired Effect” prin dezvăluirea unui fragment al unei piese noi, "Still Want You". Teaserul audio este acompaniat de un scurt clip, ce pare a fi extras dintr-un nou videoclip al artistului.

Brandon Flowers - Can't Deny My Love

Brandon Flowers - Can't Deny My Love

Solistul The Killers, Brandon Flowers, a lansat videoclipul noului single "Can't Deny My Love". Vizualul este regizat de Robert Schober și Pat Scola și promovează prima piesă de pe noul său album solo, “The Desired Effect”.

Brandon Flowers - "Can't Deny My Love" (artwork)

Brandon Flowers (The Killers) a lansat "Can't Deny My Love" - AUDIO

Solistul The Killers, Brandon Flowers, a lansat "Can't Deny My Love", prima piesă de pe noul său album solo, “The Desired Effect”. Discul cu un sound influențat de muzica anilor '80 va putea fi achiziționat începând cu data de 18 mai.

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

Brandon Flowers nu își mai găsește locul în "lumea ciudată" a muzicii comerciale

Vocalistul The Killers, Brandon Flowers, crede că zona comercială a industriei muzicale s-a schimbat foarte mult. Chiar dacă își dorește ca piesele de pe noul album "The Desired Effect" să fie promovate pe radio, acesta simte că nu își mai găsește locul în playlisturile actuale.

CLOSE
CLOSE