Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Bonnie Tyler

Următoarele evenimente cu Bonnie Tyler

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Bonnie Tyler

Află 5 lucruri (pe care nu le știai) despre Eurovision

Mulți dintre noi am crescut uitându-ne alături de familie la Eurovision, cel mai longeviv concurs muzical TV, care a dat lumii în fiecare an o diversitate multi-culturală de cântece și artiști. Am ales câteva curiozități și momente istorice care ne poartă înapoi în timp.

Concerte Bonnie Tyler și Smokie la Sala Palatului din București

Bonnie Tyler și Smokie vor concerta pe 13 octombrie 2014 la Sala Palatului din București. Două nume sonore își vor uni astfel fanii într-un singur loc, pentru a le oferi două concerte de tip Greatest Hits cu peste 3 ore de muzică live.

Bonnie Tyler in concert la Sala Palatului pe 8 decembrie 2012

Bonnie Tyler reprezintă Marea Britanie la Eurovision 2013 - VIDEOCLIP

Bonnie Tyler reprezintă Marea Britanie la Eurovision 2013 cu "Believe In Me", iar Armenia participă cu o piesă compusă de Toni Iommi. Vezi cum sună piesele.

Bonnie Tyler in concert la Sala Palatului pe 8 decembrie 2012

Bonnie Tyler la Sala Palatului, Straight To The Heart - FOTO-VIDEO

Hituri - unul după altul, prezență de spirit atât pe scenă, cât și în sală, instrumentiști buni și o sonorizare eficientă, așa aș sumariza experiența din seara de 8 decembrie 2012. Citeste recenzia concertului si urmareste inregistrarile video si fotografiile cu Bonnie Tyler la Sala Palatului.

Bonnie Tyler in concert la Sala Palatului pe 8 decembrie 2012

Concert Bonnie Tyler la Sala Palatului pe 8 decembrie 2012

Cântăreața cu cea mai importantă carieră internațională având o voce răgușită, Bonnie Tyler a revenit în România pe 8 decembrie 2012, susținând un concert la Sala Palatului din București. Urmăriți... Continuare »

Imagine de la a cincea gală X Factor Romania

A cincea gală X Factor - REZULTATE

Afla cine a fost eliminat din concurs si merge mai departe dupa cea de-a cincea gala X Factor Romania. Bonnie Tyler a fost invitata speciala a emisiunii.

Bonnie Tyler

Câștigătorii celor 2 invitații simple la concertul Bonnie Tyler. Top 10 piese alese de voi - VIDEO

InfoMusic a ales caștigătorii celor 2 invitații simple la concertul lui Bonnie Tyler de la Sala Palatului. Vezi dacă ai fost norocos și dacă piesa pe care ai votat-o se află în Top 10 cântece Bonnie Tyler alese de voi.

Bonnie Tyler

Concertul Bonnie Tyler se apropie de Sold-Out

Celebra cântăreață Bonnie Tyler revine în România și va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din București. Cele mai ieftine bilete (50 de lei) au fost epuizate și în scurt timp se vor epuiza alte trei categorii. Fanii care înca nu și-au rezervat un loc în sala mai au la dispoziție bilete cu prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei.

Bonnie Tyler

Concert Bonnie Tyler la București - UPDATE BILETE

Celebra cântăreață Bonnie Tyler revine în România după mult timp. Aceasta va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din București. Una dintre cele mai bune voci ale anilor 70 – 80 va încânta publicul cu hit-uri precum It’s Heartache, Holding Out for a Hero și Total Eclipse of the Heart.

CLOSE
CLOSE