Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Bon Jovi

Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983 de către solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torres. Trupa a dobândit faima globală în 1986 cu albumul „Slippery When Wet”, egalat cu același succes în 1988 de al patrulea album, „New Jersey”. În timpul turneului din 1990, New Jersey Tour, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au lansat albume solo care au avut un mare succes.

În total, discografia trupei conține 13 albume de studio, două compilații și două albume live. Bon Jovi e cea mai bine vândută trupă din lume, cu 130 de milioane de recorduri vândute global și cu un total de 2,700 de concerte în mai bine de 50 de țări. Trupa a fost introdusă în UK Music Hall of Fame în 2006 și i s-a oferit și Premiul de merit în 2004 la American Music Awards. În 2009, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au fost introduși în Songwriters Hall of Fame drept compozitori și colaboratori. Stilul muzical al trupei a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock, dar și o combinație de country. Influența a venit din partea unor trupe de renume precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Helen, The Beatles sau The Animals.

De-a lungul anilor, trupa a câștigat premii din cadrul Kids Choice Awards (1989), Globul de Aur (1991), American Music Awards (1991), MTV Europe Music Awards (1997), Echo Awards (1998) și Brit Awards (1998).

Următoarele evenimente cu Bon Jovi

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Bon Jovi

Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

Au fost anunțați muzicienii ce vor fi incluși în Rock and Roll Hall of Fame în 2018

După o serie de voturi şi o aşteptare de 2 luni avem lista muzicienilor care vor fi induşi în Rock and Roll Hall of Fame 2018. Câteva nume mari au ratat nominalizarea, în vreme ce clasicii glam-ului Bon Jovi au primit în sfârşit distincţia.

Nominalizati Rock and Roll Hall of Fame 2018 Depeche Mode Rage Against the Machine Bon Jovi

Lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame 2018 anunţată: Rage Against the Machine şi Bon Jovi incluşi

Finalul de an ne aduce şi lista nominalizaţilor la Rock and Roll Hall of Fame 2018. Au rămas 19 finalişti, anunţaţi oficial în ultima săptămână. Avem câteva nume mari, dar şi câteva surprize şi clasici care ar fi putut fi incluşi în top şi acum 10 ani.

Bon Jovi

10 hituri ce au consacrat trupa Bon Jovi

Vă invităm să ascultați 10 dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei americane Bon Jovi. Sunt hituri ce au prins un loc special în inimile fanilor din întreaga lume.

Bon Jovi - Spiritual Warfare

Bon Jovi - Spiritual Warfare

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Spiritual Warfare”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - God Bless This Mess

Bon Jovi - God Bless This Mess

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”God Bless This Mess”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - New Year's Day

Bon Jovi - New Year's Day

Bon Jovi a întâmpinat noul an cu un videoclip tematic - ”New Year's Day”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - Roller Coaster

Bon Jovi - Roller Coaster

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Roller Coaster”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Axl / Lemmy / Freddie

Top 10 Rockolinde - VIDEO

Vă invităm să ascultați cele mai mai frumoase cântece rock de Crăciun interpretate de trupe renumite precum Queen, The Killers, Linkin Park, Bon Jovi și nu numai. Lăsați magia rock-ului și a sărbătorilor să vă încălzească sufletele cu aceste piese de sezon.

Bon Jovi - The Devil's In The Temple

Bon Jovi - The Devil's In The Temple

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”The Devil's In The Temple”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - Scars On This Guitar

Bon Jovi - Scars On This Guitar

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Scars On This Guitar”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale” .

Bon Jovi - Come On Up To Our House

Bon Jovi - Come On Up To Our House

Bon Jovi a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Come On Up To Our House”. Melodia este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - Labor of Love

Bon Jovi - Labor Of Love

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Labor Of Love”. Melodia este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - Knockout

Bon Jovi - Knockout

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Knockout”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - This House Is Not For Sale

Bon Jovi a lansat mult așteptatul videoclip pentru single-ul „This House Is Not For Sale”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume.

Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

Bon Jovi lansează piesa "This House Is Not For Sale" pe 12 august

Bon Jovi pregătește lansarea unui nou single, intitulat "This House Is Not For Sale". Piesa va fi dezvăluită publicului pe 12 august, împreună cu un videoclip.

Expoziția #FIND_US la Hanul Gabroveni, 2015

Expoziția #FIND_US aduce un omagiu fotografilor din Colectiv

În perioada 10 decembrie - 28 ianuarie, la Hanul Gabroveni, va avea loc expoziția foto #FIND_US, dedicată fotografilor afectați de tragedia din Colectiv. Expoziția va fi cu vânzare în scopuri caritabile, licitația pentru fotografiile expuse urmând să înceapă sâmbătă, 12 decembrie, zi în care se va desfășura și vernisajul.

Jon Bon Jovi

Bon Jovi - I’m Your Man

Bon Jovi a lansat un lyric video pentru noul single ”I’m Your Man”. Piesa este extrasă de pe albumul “Burning Bridges”, care va fi lansat pe 21 august.

Jon Bon Jovi

Bon Jovi - A Teardrop To The Sea

Bon Jovi a lansat un lyric video pentru noul single ”A Teardrop To The Sea”. Piesa este extrasă de pe albumul “Burning Bridges”, ce va fi lansat pe 21 august.

Bon Jovi

Bon Jovi lansează albumul "Burning Bridges". Ascultă 2 piese noi - AUDIO

Bon Jovi lansează vara aceasta albumul “Burning Bridges”. Cel de-al 13-lea material de studio al formației este un disc dedicat fanilor, conceput ca un teaser înaintea albumului pregătit pentru 2016. În articol puteți asculta două dintre noile piese: “We Don’t Run” și “Saturday Night Gave Me Sunday Morning“.

CLOSE
CLOSE