Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Bon Jovi

Bon Jovi Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983 de către solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torres. Trupa a dobândit faima globală în 1986 cu albumul „Slippery When Wet”, egalat cu același succes în 1988 de al patrulea album, „New Jersey”. În timpul turneului din 1990, New Jersey Tour, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au lansat albume solo care au avut un mare succes.

Discografia trupei conține 13 albume de studio, două compilații și două albume live. Bon Jovi e una dintre cele mai bine vândute trupe din lume, cu 130 de milioane de recorduri vândute global și cu un total de 2,700 de concerte în mai bine de 50 de țări.

Trupa a fost introdusă în UK Music Hall of Fame în 2006 și i s-a oferit și Premiul de Merit în 2004 la American Music Awards. În 2009, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au fost introduși în Songwriters Hall of Fame drept compozitori și colaboratori.

Stilul muzical al trupei a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock, dar și o combinație de country. Influența a venit din partea unor trupe de renume precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Helen, The Beatles sau The Animals.

De-a lungul anilor, trupa a câștigat premii în cadrul: Kids Choice Awards (1989), Globul de Aur (1991), American Music Awards (1991), MTV Europe Music Awards (1997), Echo Awards (1998) și Brit Awards (1998).

Concerte Bon Jovi în România


Trupa Bon Jovi a concertat pentru prima dată în România pe 10 iulie 2011. Concertul de trei ore din Piața Constituției din Bucureşti a strâns peste 55.000 de fani.

Un nou concert Bon Jovi va avea loc pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției.

Următoarele evenimente cu Bon Jovi

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Bon Jovi

Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden

Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Învestirea lui Joe Biden a fost sărbătorită cu un concert ce a cuprins un lineup impresionant, cu artiști reprezentativi pentru o varietate de genuri muzicale. Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend și Foo Fighters s-au numărat printre artiștii invitați să cânte la evenimentul "Celebrating America", fiecare interpretând câte o piesă cu mesaj.

Bruce Springsteen (sursa foto ticketsinventory.com)

Bruce Springsteen, Bon Jovi, Foo Fighters vor cânta la investirea lui Joe Biden

Pe 20 ianuarie are loc investirea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, iar acel eveniment va fi marcat de un concert cu nume mari deja anunţate. Lady Gaga va cânta imnul Statelor Unite, iar artişti ca Bruce Springsteen, Bon Jovi sau Foo Fighters vor urca de asemenea pe scenă. Avem detalii despre ceremonie în articol.

Bon Jovi va susține un concert online, cu vizionare gratuită - TEASER: "On A Night Like This"

Bon Jovi va marca lansarea noului album "2020" cu un concert online. Intitulat "On A Night Like This", show-ul va fi cu vizionare gratuită și avea un setlist ce va cuprinde toate piesele de pe discul proaspăt lansat.

Videoclip Bon Jovi Do What You Can

Bon Jovi - Do What You Can

Bon Jovi a lansat videoclipul oficial al piesei "Do What you Can", unul dintre puţinele clipuri filmate în plină pandemie. Odată cu acest release artistul vrea să trasmita mesajul că oraşul New York nu a murit, aşa cum se tot vehiculează în presă. Urmăreşte noul clip în articol.

Coperta album Bon Jovi 2020

Bon Jovi - Do What You Can

Bon Jovi se apropie de muzica country prin noul single, "Do What You Can". Noul track tocmai a sosit şi sună a final de zi pe prispa unei căsuţe din preerie. Jon Bon Jovi and co ne prezintă şi un videoclip cu versuri pentru această creaţie, pe care îl puteţi viziona în articol.

Coperta single Bon Jovi American Reckoning

Bon Jovi a lansat piesa "American Reckoning", dedicată lui George Floyd, protestelor din SUA - AUDIO

Bon Jovi a lansat o nouă piesă care semnalează probleme sociale din SUA. Noul track se numeşte "American Reckoning" şi îi este dedicat lui George Floyd şi protestelor din SUA. Melodia are un aer country şi pur american şi primeşte un videoclip cu versuri, pe care îl poţi viziona în articol.

Bon Jovi cântă "Limitless" - Finala The Voice 2020

Bon Jovi a cântat "Limitless" de acasă în finala The Voice - VIDEO

Bon Jovi ne aduce optimism și energie cu un live înregistrat de acasă pentru piesa recent lansată "Limitless". Prestația a fost prilejuită de finala emisiunii The Voice.

Jon Bon Jovi explică de ce a refuzat să cânte la Super Bowl

Jon Bon Jovi a detaliat într-o discuție cu Howard Stern motivul pentru care nu a cântat niciodată la Super Bowl, mărturisind că a și refuzat o propunere.

David Bryan, clăparul trupei Bon Jovi, s-a vindecat de coronavirus

După ce cu mai bine de o lună în urmă, David Bryan anunța că a ieșit pozitiv la testul COVID-19, acesta a revenit zilele trecute cu o veste bună.

Bon Jovi anulează turneul din acest an pentru ca valoarea biletelor să fie rambursată

În loc de o eventuală reprogramare, trupa Bon Jovi a luat hotărârea de a anula oficial turneul ce ar fi trebuit să aibă loc vara aceasta. Găsești detalii în articol.

Bon Jovi (Rock And Roll Hall of Fame 2018)

Clăparul trupei Bon Jovi a fost testat pozitiv la noul coronavirus

David Bryan a dezvăluit că a fost recent diagnosticat cu noul coronavirus. Clăparul formației Bon Jovi se afla în carantină deja de o săptămână.

videoclip Bon Jovi Limitless

Bon Jovi - Limitless

Bon Jovi a lansat "Limitless", cel mai nou single de pe viitorul album. Este un track optimist şi plin de energie, animat de un bas intens, iar Bon Jovi abordează un wall of sound plăcut auzului. Aminteşte de U2 acest single, care primeşte un videoclip despre "capcana urbană" a rutinei şi blazării. Îl puteţi urmări în articol.

Bon Jovi a anunțat un nou album și un turneu alături de Bryan Adams

Bon Jovi a început anul 2020 în forță, anunțând un turneu alături de Bryan Adams, dar și un album nou. Anii '20 cei noi se vor simți ca anii '80 în acest ritm. Bon Jovi ajunge la materialul discografic cu numărul 15, despre care avem detalii în articol.

Bon Jovi - Unbroken

Bon Jovi - Unbroken

Bon Jovi aduce un omagiu veteranilor de război lansând videoclipul emoționantei balade "Unbroken". Melodia a fost compusă pentru documentarul "To Be Of Service" și va fi inclusă pe viitorul album al formației.

Bon Jovi lansează un nou album, cu tentă politică

Bon Jovi va lansa în 2020 cel mai personal album al formației de până acum. Discul va aborda tematici politice și sociale, venind în întâmpinarea alegerilor prezidențiale din America.

Bon Jovi la București - Ultima oprire din Europa a turneului "This House Is Not for Sale"

Turneul „This House Is Not for Sale” al trupei americane Bon Jovi a ajuns și la București, ultima oprire din Europa în 2019. Concertul din Piata Constitutiei a adus împreună 50 000 de oameni, după 8 ani de la vizita precedentă a trupei.

Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019

Urmărește galeria de poze de la concertul trupei Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019. Evenimentul a făcut parte din turneul de promovare "This House Is Not For Sale". Trupa a cântat în următoarea formulă: Jon Bon Jovi (voce și chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bass), John Shanks (co-producător & co-compozitor), Phil X (chitaristul cooptat în turneul din 2013).

Bon Jovi

Bon Jovi în Piața Constituției - Programul concertului și reguli de acces

Pe 21 iulie, Piața Constituției va vibra pe ritmul hiturilor Bon Jovi. Formația va concerta în România la 8 ani de la primul show în țara noastră, evenimenul făcând parte din turneul "This House Is Not For Sale". Vezi programul concertului.

Bon Jovi

Firma și Gramofone deschid concertul Bon Jovi de la București

Bon Jovi revine pe 21 iulie la București cu un nou show de proporții. În deschiderea concertului vor cânta formațiile românești Firma și Gramofone.

Black Friday 2018: Noi promoții cu bilete la concerte

Vezi ce concerte sunt incluse în promoțiile de Black Friday 2018 și profită de reducerile de prețuri la bilete.

Bon Jovi

Bon Jovi revine la București cu un concert uriaș în iulie 2019 - PREȚURI BILETE

La 8 ani de la primul concert în România, Bon Jovi revine la București cu un nou show de proporții. Formația va concerta în Piața Constituției pe 21 iulie 2019, la eveniment fiind așteptați peste 60.000 de spectatori. Biletele pentru concert pot fi achiziționate online, cele la prețuri promoționale fiind disponibile în stoc limitat.

Bon Jovi (Rock And Roll Hall of Fame 2018)

Bon Jovi, la introducerea în Rock and Roll Hall of Fame: "Scriu la acest discurs de când am folosit prima oară mătura pe post de chitară"

Trupa Bon Jovi a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc duminică seară (15 aprilie) în Cleveland. Jon Bon Jovi a mulțumit pentru acest ”vis devenit realitate” într-un discurs lung și extrem de emoționant, în care a povestit întreaga istorie a formației, din momentul în care s-a îndrăgostit de muzică, până în prezent. Ultimele cuvinte de mulțumire au fost rezervate pentru public și pentru colegii săi de trupă - Alec, Richie, Hugh, Tico și David.

Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

Bon Jovi se va reuni în componenţa originală la includerea în Rock and Roll Hall of Fame

La finalul lui 2017 aflam trupele care urmează să fie incluse în Rock and Roll Hall of Fame în 2018, iar Bon Jovi era cap de afiş. Acum descoperim că trupa s-ar putea reuni în componenţa originală la ceremonia oficială de pe 14 aprilie.

Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

Au fost anunțați muzicienii ce vor fi incluși în Rock and Roll Hall of Fame în 2018

După o serie de voturi şi o aşteptare de 2 luni avem lista muzicienilor care vor fi induşi în Rock and Roll Hall of Fame 2018. Câteva nume mari au ratat nominalizarea, în vreme ce clasicii glam-ului Bon Jovi au primit în sfârşit distincţia.

Nominalizati Rock and Roll Hall of Fame 2018 Depeche Mode Rage Against the Machine Bon Jovi

Lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame 2018 anunţată: Rage Against the Machine şi Bon Jovi incluşi

Finalul de an ne aduce şi lista nominalizaţilor la Rock and Roll Hall of Fame 2018. Au rămas 19 finalişti, anunţaţi oficial în ultima săptămână. Avem câteva nume mari, dar şi câteva surprize şi clasici care ar fi putut fi incluşi în top şi acum 10 ani.

Bon Jovi

10 hituri ce au consacrat trupa Bon Jovi

Vă invităm să ascultați 10 dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei americane Bon Jovi. Sunt hituri ce au prins un loc special în inimile fanilor din întreaga lume.

Bon Jovi - Spiritual Warfare

Bon Jovi - Spiritual Warfare

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Spiritual Warfare”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - God Bless This Mess

Bon Jovi - God Bless This Mess

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”God Bless This Mess”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - New Year's Day

Bon Jovi - New Year's Day

Bon Jovi a întâmpinat noul an cu un videoclip tematic - ”New Year's Day”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - Roller Coaster

Bon Jovi - Roller Coaster

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Roller Coaster”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Axl / Lemmy / Freddie

Top 10 Rockolinde - VIDEO

Vă invităm să ascultați cele mai mai frumoase cântece rock de Crăciun interpretate de trupe renumite precum Queen, The Killers, Linkin Park, Bon Jovi și nu numai. Lăsați magia rock-ului și a sărbătorilor să vă încălzească sufletele cu aceste piese de sezon.

Bon Jovi - The Devil's In The Temple

Bon Jovi - The Devil's In The Temple

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”The Devil's In The Temple”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - Scars On This Guitar

Bon Jovi - Scars On This Guitar

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Scars On This Guitar”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale” .

Bon Jovi - Come On Up To Our House

Bon Jovi - Come On Up To Our House

Bon Jovi a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Come On Up To Our House”. Melodia este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - Labor of Love

Bon Jovi - Labor Of Love

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Labor Of Love”. Melodia este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - Knockout

Bon Jovi - Knockout

Bon Jovi a lansat videoclipul noului single ”Knockout”. Piesa este extrasă de pe albumul „This House Is Not For Sale”.

Bon Jovi - This House Is Not For Sale

Bon Jovi a lansat mult așteptatul videoclip pentru single-ul „This House Is Not For Sale”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume.

Bon Jovi - ”This House Is Not For Sale” (single artwork)

Bon Jovi lansează piesa "This House Is Not For Sale" pe 12 august

Bon Jovi pregătește lansarea unui nou single, intitulat "This House Is Not For Sale". Piesa va fi dezvăluită publicului pe 12 august, împreună cu un videoclip.

Expoziția #FIND_US la Hanul Gabroveni, 2015

Expoziția #FIND_US aduce un omagiu fotografilor din Colectiv

În perioada 10 decembrie - 28 ianuarie, la Hanul Gabroveni, va avea loc expoziția foto #FIND_US, dedicată fotografilor afectați de tragedia din Colectiv. Expoziția va fi cu vânzare în scopuri caritabile, licitația pentru fotografiile expuse urmând să înceapă sâmbătă, 12 decembrie, zi în care se va desfășura și vernisajul.

Jon Bon Jovi

Bon Jovi - I’m Your Man

Bon Jovi a lansat un lyric video pentru noul single ”I’m Your Man”. Piesa este extrasă de pe albumul “Burning Bridges”, care va fi lansat pe 21 august.

Jon Bon Jovi

Bon Jovi - A Teardrop To The Sea

Bon Jovi a lansat un lyric video pentru noul single ”A Teardrop To The Sea”. Piesa este extrasă de pe albumul “Burning Bridges”, ce va fi lansat pe 21 august.

Bon Jovi lansează albumul "Burning Bridges". Ascultă 2 piese noi - AUDIO

Bon Jovi lansează vara aceasta albumul “Burning Bridges”. Cel de-al 13-lea material de studio al formației este un disc dedicat fanilor, conceput ca un teaser înaintea albumului pregătit pentru 2016. În articol puteți asculta două dintre noile piese: “We Don’t Run” și “Saturday Night Gave Me Sunday Morning“.

Bon Jovi lansează ediția remasterizată a discului "New Jersey"

Pentru a marca aniversarea a 30 de ani de existență, formația Bon Jovi va lansa pe 1 iunie 2014 ediția remasterizată a albumului "New Jersey", apărut în 1988. Discul, care a ajuns pe locul 1 în Billboard Top 200, conține 4 single-uri de succes: "Bad Medicine", "I'll Be There for You", "Lay Your Hands on Me" și "Living in Sin".

Trupa Metallica

Metallica - cea mai dorită trupă rock în România

În urma sondajului realizat de InfoMusic - "Ce trupă rock vrei să concerteze la București în 2014?" - Metallica ocupă locul 1 în preferințele românilor.

Richie Sambora și Lady Gaga, posibilă colaborare

Richie Sambora (Bon Jovi) și Lady Gaga, posibilă colaborare

Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, a dezvăluit într-un interviu că o colaborare cu Lady Gaga se află în discuții. Află detalii.

Bon Jovi

Top 25 - Cele mai profitabile turnee din 2013

Billboard a dezvăluit topul celor mai profitabile turnee din 2013. În fruntea clasamentului se află Bon Jovi, cu un total brut ce depășește 200 de milioane de dolari. Vezi topul complet.

Jon Bon Jovi

Viralul care a readus în topuri "Livin' On a Prayer" de la Bon Jovi - VIDEO

"Livin' On a Prayer", hitul lansat de Bon Jovi în 1987, a ajuns din nou în topuri datorită unui clip de pe YouTube devenit viral. Piesa a urcat săptămâna aceasta până pe poziția 25 în Billboard Hot 100, principalul "responsabil" fiind un fan plin de zel al echipei de baschet Boston Celtics. Viralul poate fi urmărit în articol.

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora crede că se va întoarce în trupa Bon Jovi în curând

Richie Sambora a redeschis subiectul lipsei sale din ultimele concerte Bon Jovi. Într-un interviu acordat recent revistei Billboard, artistul a mărturisit că a luat această pauză pentru a-și petrece mai mult timp acasă, alături de familie. Chitaristul a declarat, de asemenea, că se va alătura din nou trupei Bon Jovi cât de curând.

Bon Jovi

Bateristul de la Bon Jovi a fost dus de urgență la spital

Tico Torres, bateristul de la Bon Jovi, a fost operat de urgență de apendicită. Trupa a fost nevoită să amâne turneul până ce acesta se recuperează complet.

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Conflictul dintre Jon Bon Jovi și Richie Sambora se agravează

Deși părea că s-a încheiat, conflictul dintre Richie Sambora și Jon Bon Jovi începe să ia proporții și mai mari. Conform publicațiilor NME, Huffington Post și RumourFix.com, Jon Bon Jovi nu mai dorește ca Richie Sambora să se alăture trupei în actualul turneu.

Richie Sambora a lansat o nouă piesa solo, "Come Back As Me" - AUDIO

Desi nu participa alături de trupa Bon Jovi la turneul de promovare al albumului "What About Now", chitaristul Richie Sambora a lansat o nouă melodie solo intitulată "Come Back As Me". Sambora și echipa lui nu au oferit detalii cu privire la noua compoziție și nici la apariția unui posibil album în viitorul apropiat.

Bon Jovi

Bon Jovi ocupă locul 1 în topul trupelor cu cele mai mari încasări din concerte

Jon Bon Jovi și trupa lui sunt în continuare lideri când vine vorba de vânzarea de bilete. Potrivit revistei Pollstar, Bon Jovi ocupă locul 1 cu cele mai mari încasări din concerte în prima jumătate din 2013 înregistrând 142.1 milioane de dolari.

Richie Sambora

Conflictul dintre Richie Sambora și Jon Bon Jovi se apropie de final

Conflictul dintre chitariștii Richie Sambora și Jon Bon Jovi are mari șanse să ajungă la final. După multe declarații și speculații privind situația celor doi, Sambora a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu acordat recent, că este posibil să revină în scurt timp în formația care l-a consacrat.

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora îi spune lui Jon Bon Jovi: "Angajează-l pe Edge (U2)"

Jon Bon Jovi l-a comparat pe Richie Sambora cu chitaristul U2, Edge, pentru a sugera că acesta nu este indispensabil. Replica lui Richie a fost pe măsură, chitaristul spunându-i ca de acum înainte să apeleze la Edge.

Jon Bon Jovi vorbește despre relația cu Richie Sambora - VIDEO

Invitat la The Ellen Show, Jon Bon Jovi a vorbit despre relația cu Richie Sambora. Vezi declarația completă a solistului într-o înregistrare din cadrul emisiunii.

Bon Jovi

Bon Jovi a început noul turneu fără chitaristul Richie Sambora

Bon Jovi a început azi, 3 aprilie, turneul de promovare al noului album intitulat "What About Now". Din păcate chitaristul Richie Sambora nu va lua parte la acest nou turneu din motive personale.

Bon Jovi

Bon Jovi se ascultă pe Discovery. "Army of One" este tema muzicală a emisiunii "North America" - VIDEO

Piesa "Army of One", de pe ultimul album Bon Jovi, a fost aleasă de producătorii Discovery pentru a fi inclusă în clipul de prezentare a unei emisiuni.

Un nou concert Bon Jovi la București, pe lista lui Marcel Avram în 2014

Șansele pentru un nou concert Bon Jovi în România sunt foarte mari. Conform declarațiilor lui Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură din țară, evenimentul va avea loc chiar anul viitor.

Concert Bon Jovi, Bucuresti 10 iulie 2011- foto Florin Vitzman (7)

Cadou de 1 martie de la Bon Jovi: deschiderea concertului din Florida live pe site-ul trupei

Bon Jovi a pregătit un cadou pentru fani. Deschiderea concertului ce va avea loc în Florida pe 1 martie va fi transmisă live pe site-ul formației.

Bon Jovi

Bon Jovi anunță dezvăluirea a trei clipuri noi prin aplicația mobilă

Bon Jovi a anunțat pe site-ul oficial lansarea a trei clipuri noi ce vor putea fi vizionate în premieră prin aplicația mobilă a trupei. Află care este calendarul lansărilor pentru noile clipuri.

Artwork-ul discului BON JOVI - What About Now

Deschiderea turneului Bon Jovi va fi transmisă online - VEZI ARTWORK

Bon Jovi a prezentat artwork-ul noului album "What About Now", cel al 12-lea din carieră, oferind o nouă animație de realitate augmentată pe telefoane și tablete.

Trupa BON JOVI

Bon Jovi a lansat un nou clip, "Because We Can" - VIDEOCLIP

Trupa Bon Jovi a lansat videoclipul "Because We Can", extras de pe viitorul album. Cel de-al 12-lea disc din cariera formației poartă "What About Now" și va ieși pe piață în data de 26 martie prin intermediul casei de discuri Island Records.

Bon Jovi - What About Now - fotografie de presa

Teasing Bon Jovi la viitorul videoclip prin aplicația mobilă - FOTO

Bon Jovi continuă teasing-ul pentru viitorul videoclip "Because We Can", invitându-și fanii din întreaga lume să instaleze aplicația Official Bon Jovi pe telefoanele mobile.

Artwork BON JOVI - "Because We Can"

Bon Jovi a lansat noua melodie "Because We Can" - AUDIO

BON JOVI a lansat noua melodie Because We Can. Single-ul promoveaza noul album What About Now așteptat în luna martie 2013.

Job Bon Jovi in videoclipul Not Running Anymore

Jon Bon Jovi a lansat un nou clip, Not Running Anymore - VIDEOCLIP

Până la apariția primului single al viitorului album, formația Bon Jovi a lansat un nou clip, intitulat Not Running Anymorem, pe care îl puteți urmări mai jos. Melodia este inclusă pe coloana sonoră a filmului Stand Up Guys iar cele două roluri sunt interpretate de Christopher Walken și Al Pacino.

Bon Jovi

Bon Jovi lansează noul single Because We Can

Bon Jovi va lansa pe 7 ianuarie 2013 Because We Can, primul single extras de pe viitorul album What About Now. Materialul va apărea tot la începutul anului viitor și va fi urmat de un turneu mondial.

Concert Bon Jovi la Bucuresti - foto Florin Vitzman

Concerte Bon Jovi in Europa in 2013

Bon Jovi va susține în 2013 turneul Because We Can - The Tour, trupa anunțând primele concerte din Europa. Primul oraș european din traseu este în prezent Sofia. Suntem încrezători că Jon Bon Jovi, Richie Sambora și compania vor trece Dunărea spre București pentru a retrăi clipele magice din fața Casei Poporului din 2011.

Bon Jovi

Bon Jovi lansează un nou album

Dupa o pauza de patru ani Bon Jovi va lansa in luna martie 2013 cel de-al 12-lea album intitulat What About Now. In luna februarie trupa va pleca intr-un turneu mondial de promovare care este posibil sa ajunga si la Bucuresti.

Green Day

Richie Sambora îi răspunde solistului Green Day la acuzațiile aduse

Solistul trupei Green Day, Billie Joe Armstrong, a declarat recent intr-un interviu ca cea cea mai proastă trupa alaturi de care a cantat este Bon Jovi.

You give Love a Bad Name în varianta Miracles of Modern Science (VIDEO)

Bon Joviver? Să fie vorba despre o nouă trupă? Nu sunt decât cei de la Miracles of Modern Science, care au preluat o piesă a lui Bon Jovi şi au... Continuare »

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

Top 25 turnee cu cele mai mari incasari 2011

Top 25 turnee cu cele mai mari încasări în 2011!

Billboard a dezvăluit topul primelor 25 de turnee cu cele mai mari încasări în anul 2011. Trupele U2 şi Bon Jovi au continuat în acest an turneele începute anul trecut,... Continuare »

Bon Jovi nu a murit!

Jon Bon Jovi nu a murit!

Jon Bon Jovi nu a suferit niciun atac de cord şi nici nu a murit, aşa cum se vehicula ieri în presă. Din fericire, ştirea cum că Jon Bon Jovi,... Continuare »

Blonde Jovi

Ce nu știai despre trupele tribut - VIDEO + FOTO

Trupele tribut interpretează repertoriul unei alte formații foarte cunoscute, într-un stil propriu, spre deosebire de cele de cover care încearcă să imite cântecele mai multor artiști. The Beatles a fost... Continuare »

Jon Bon Jovi Restaurant

Jon Bon Jovi a deschis un restaurant caritabil în New Jersey

Jon Bon Jovi a deschis un nou restaurant pentru comunitatea din New Jersey. Restaurantul, ce se intitulează The Jon Bon Jovi Soul Kitchen, a avut deschiderea oficială astăzi, 20 octombrie... Continuare »

Young Guns

Young Guns revine cu un nou single (Audio)

Young Guns a revenit cu un nou single, ”Learn My Lesson”, ce poate fi ascultat mai jos. Acesta este primul extras de pe cel de-al doilea material discografic al formației,... Continuare »

The Love We Make (Documentar 9/11)

”The Love We Make” – Documentar despre Paul McCartney și 9/11 (Video – Trailer)

La 10 ani după tragedia de pe 9/11 are loc premiera unui documentar despre Paul McCartney, care se afla atunci în New York.”The Love We Make” oferă o altă perspectivă a acelei... Continuare »

Chitara Fender Stratocaster

Cristi Gram (Phoenix) și Emil Chican (Spitalul de Urgență) cântă la chitara Fender

Povestea chitarei Fender semnată de trupa Bon Jovi continuă. După ce săptămâna trecută a fost încercată de Dan Iliescu de la Timpuri Noi şi de Jimi el Laco, chitaristul trupei... Continuare »

Chitara Fender Stratocaster

Cum poți câștiga o chitară semnată de Bon Jovi?

Ciuc Premium pune la bătaie una dintre cele 100 de chitare Fender Stratocaster semnate de Bon Jovi. Pentru a câștiga chitara, trebuie să urmezi pașii următori: Compune o secvenţă muzicală... Continuare »

Concert Bon Jovi, Bucuresti 2011 (credit foto David Bergman - TourPhotographer.com)

Bon Jovi mulțumește românilor!

Trupa a postat pe pagina oficială de Facebook câteva imagini de la concertul pe care aceasta l-a susținut în Piața Constituției. Alături de aceste imagini, Bon Jovi a postat mesaje... Continuare »

Concert Bon Jovi, Bucuresti 10 iulie 2011- foto Florin Vitzman (7)

Setlist complet și fotografii de la concertul Bon Jovi la București

Trupa Bon Jovi a adus magie la Bucureşti ieri seară, 10 iulie 2011, pentru cei aproape 60.000 de fani români ce au aşteptat acest concert aproape 30 ani. Timp de... Continuare »

Concert Bon Jovi Bucurest- foto Florin Vitzman

Bon Jovi - cel mai bun concert al anului 2011 (Video)

Bon Jovi a concertat aproape 3 ore la București! În acest weekend s-a încheiat cel mai bun concert care a avut loc în 2011 la București. Peste 60.000 de oameni... Continuare »

Bon Jovi concert in Romania

Accesul și setlist-ul posibil la concertul Bon Jovi

Bon Jovi va concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 10 iulie 2011. Accesul publicului în zona de concert se va face începând cu ora 18:00, la ora 19.00 evenimentul... Continuare »

Bon Jovi va canta la Bucuresti

Jon Bon Jovi va fi operat la genunchi

Jon Bon Jovi va fi operat la genunchi în cursul acestei săptămâni, după ce în timpul concertului susţinut la Helsinki a alunecat şi şi-a rupt un ligament. Rockerul a ţinut... Continuare »

Rush

Rush are cel mai bun spectacol live din lume

Trupa Rush a fost votată ca fiind formația cu cea mai bună prestație live din lume, potrivit unui clasament realizat de revista MusicRadar. În urma votării, se pare că spectacolele... Continuare »

U2

U2 este cea mai bine plătită trupă!

Cei de la U2 sunt oficial, cei mai bine plătiți muzicieni din lume, potrivit unui clasament prezentat de revista Forbes. Topul, ce a fost realizat pe baza încasărilor realizate din... Continuare »

Richie Sambora

Richie Sambora revine în turneu alături de Bon Jovi!

Chitaristul Richie Sambora a ieșit de la dezintoxicare, unde a fost internat pentru dependenţa sa de alcool şi se va alătura trupei Bon Jovi aflată în turneu. Primul concert a... Continuare »

Organizatorii concertului Bon Jovi se răzgândesc! Vânzarea biletelor Diamond Circle este oprită!

Reacţiile negative de pe reţelele de socializare au determinat organizatorii să desfiinţeze zona Diamond Circle şi să oprească vânzările pentru aceste bilete. Astfel, cu cele 700 de bilete se va... Continuare »

Bon Jovi concert in Romania

Categorie nouă de bilete la Bon Jovi

Cei mai înfocați fani ai trupei Bon Jovi pot sta la concertul de pe 10 iulie foarte aproape de trupa lor preferată. De ieri, 18 mai 2011, a fost pusă... Continuare »

bon-jovi

Bon Jovi este Nr.1 în topul Hot Tours!

Bon Jovi ajunge pe prima poziție a clasamentului Hot Tours, ce se realizează pe baza biletelor vândute în luna martie, în America de Nord. Aici, Bon Jovi a susținut 5... Continuare »

phil x

Bon Jovi i-a găsit înlocuitor lui Richie Sambora

Bon Jovi a susținut sâmbăta trecută primul concert fără Richie Sambora, în New Orleans. Astfel, noul chitarist ce urcă pe scenă alături de Bon Jovi, în cadrul prezentului turneu este... Continuare »

Trupa Bon Jovi

Bon Jovi pleacă în turneu fără chitarist

Chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora nu va putea fii alături de colegii săi în următorul turneu întrucât s-a internat într-un centru de dezintoxicare din cauza problemelor cu alcoolul. Potrivit... Continuare »

concerte 2011

Concertele lui 2011 în România!

Găsești aici lista celor mai importante concerte ale anului 2011 în România. La o primă vedere, 2011 se anunță un an plin de evenimente care mai de care mai interesante.... Continuare »

Trupa Bon Jovi

Bon Jovi, biletele golden circle sunt sold out!

Considerat unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, concertul trupei Bon Jovi a mai înregistrat un record. Cu 3 luni înainte de reprezentaţia rockerilor originari din New Jersey, categorie... Continuare »

scorpions

Concertele 2011 in Romania

2011 se anunță plin de concerte pop și rock. Am extras pentru voi lista principalelor concerte anunțate până acum. Artist/Trupa Locatie Data Organizator Gipsy Kings Sala Palatului 9 aprilie 2011... Continuare »

Bon Jovi

Concert Bon Jovi- o categorie de tichete SOLD OUT!

Concertul Bon Jovi de pe 10 iulie înregistrează vânzări spectaculoase. La nici două săptămâni de la punerea în vânzare, tichetele la preţ promoţional au fost epuizate. Din cele peste 10.000... Continuare »

Jon Bon Jovi

S-au pus în vânzare biletele la Bon Jovi!

Biletele pentru concertul Bon Jovi din România pot fi cumpărate online. Prețurile în funcție de categorie sunt: VIP - 479,3 lei Tribună - 372,8 lei Golden Circle - 298,2 lei... Continuare »

Pregătiți piața pentru Bon Jovi: Concert pe 10 iulie 2011 la București

Nu, nu poți lipsi de la un concert Bon Jovi! Este cu siguranță cea mai așteptată trupă rock care nu ne-a vizitat preminunata țărișoară. Doar ce s-au publicat datele turneului... Continuare »

CLOSE
CLOSE