Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Bob Dylan

Următoarele evenimente cu Bob Dylan

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Bob Dylan

Bob Dylan

Bob Dylan scrie istorie cu un nou record, după 6 decenii de muzică memorabilă

Bob Dylan reușește încă o dată să iasă din standardele industriei. Artistul american a înregistrat un nou record, ce se datorează creației sale muzicale, constant aflată în clasamantele vremii, din 1960 încoace.

Bob Dylan

Bob Dylan a dezvăluit tracklist-ul noului album, "Rough and Rowdy Ways"

Cu câteva zile înainte de lansarea materialului discografic (19 iunie), muzicianul a anunțat titlurile pieselor ce compun albumul. Găsești mai multe detalii în articol.

Bob Dylan

Bob Dylan va lansa albumul "Rough and Rowdy Ways" și ne prezintă o nouă piesă - AUDIO

Legendarul muzician a anunțat lansarea "Rough and Rowdy Ways", primul material de compoziții originale în opt ani. Albumul va fi lansat pe 19 iunie.

Coperta single Bob Dylan Murder Most Foul

Bob Dylan a lansat prima piesă originală în 8 ani, "Murder Most Foul" - AUDIO

Bob Dylan a revenit cu muzică nouă, prima piesă originală în 8 ani după o perioadă de coveruri şi reinterpretări. Noul track se numeşte "Murder Most Foul", are 17 minute şi are ca temă asasinarea lui JFK. Artistul de 78 de ani a scos la lumină single-ul din arhivele sale şi i-a dat un suflu nou. Puteţi să ascultaţi noua melodie în articol.

Timothée Chalamet în ”Little Women” (2019) (Screenshot)

Timothée Chalamet îl va portretiza pe Bob Dylan în biografia "Going Electric"

Povestea de viață a lui Bob Dylan va fi cuprinsă într-un film biografic regizat de James Mangold. În rolul principal a fost distribuit actorul american Timothée Chalamet.

Rolling Thunder Revue Bob Dylan Story Martin Scorsese trailer documentar

Martin Scorsese a realizat un documentar despre Bob Dylan pentru Netflix - TRAILER

Luna iunie este una a marilor lansări pentru Netflix, între sezonul 5 din "Black Mirror" şi pelicula SF "I Am Mother". Nu lipsesc documentarele cu tematică muzicală, precum "Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese". Creaţia lui Martin Scorsese a primit un nou trailer, pe care îl puteţi viziona în articol.

Bob Dylan - Premiul Nobel Pentru Literatură

Bob Dylan şi-a ridicat în sfârşit Premiul Nobel pentru Literatură, în cadrul unei ceremonii restrânse

Una dintre cele mai inedite decizii de a acorda premiul Nobel în ultimii ani este cea care i-a adus lui Bob Dylan distincţia pentru literatură. Au trecut luni bune de la acordarea Premiului Nobel pentru Literatură septagenarului şi iată că de abia pe 1 aprilie artistul a acceptat acest titlu.

Cover Bob Dylan Stardust

Bob Dylan interpretează în stil propriu melodia "Stardust", cover după Hoagy Carmichael

Bob Dylan continuă să lanseze single-uri de pe viitorul LP triplu de coveruri, "Triplicate". Cel mai nou release este un cover după melodia clasică "Stardust", interpretată de Hoagy Carmichael. Piesa are o vechime 90 de ani şi a primit de-a lungul timpului sute de coveruri.

Bob Dylan

Bob Dylan lansează single-ul "I Could Have Told You" și pregătește un triplu album

Bob Dylan a făcut istorie în 2016 câştigând Premiul Nobel pentru Literatură şi începe 2017 în mod prolific, cu un album triplu gata de lansare. "Triplicate" va sosi pe 31 martie, iar primul single este "I Could Have Told You".

Bob Dylan

Moment Istoric - Bob Dylan, primul muzician care câștigă Premiul Nobel pentru Literatură

Bob Dylan este câștigătorul Premiului Nobel pentru Literatură, a anunțat astăzi Academia Suedeză, marcând un moment unic în istoria decernării acestor distincții. Premiul îi va fi înmânat în cadrul galei de decernare a premiilor Nobel, ce va avea loc pe 10 decembrie.

Bob Dylan

Un interviu cu Bob Dylan, din 1962, a fost transformat în animaţie - VIDEO

Un interviu cu Bob Dylan, realizat pe vremea când artistul nu credea că va "bogat şi faimos", a fost transformat într-un videoclip de animatie alb-negru.

Bob Dylan

Cu Bob Dylan "All The Way", înapoi în anii '50 - AUDIO

Bob Dylan continuă seria cover-urilor după Frank Sinatra cu piesa ”All The Way”, înregistrată de regretatul muzician în 1957. Noua versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Fallen Angels", așteptat pe piață în luna mai.

Bob Dylan

Bob Dylan reinterpretează "Melancholy Mood", din repertoriul lui Frank Sinatra - AUDIO

Bob Dylan continuă seria cover-urilor după Frank Sinatra cu piesa ”Melancholy Mood”. Noua versiune a melodiei se regăsește pe albumul "Fallen Angels", așteptat pe piață în luna mai.

Bob Dylan

Bob Dylan lansează albumul "Fallen Angels"

Bob Dylan va lansa anul acesta cel de-al 37-lea material de studio. Intitulat "Fallen Angels", LP-ul ar putea apărea pe piață în luna mai.

Bob Dylan

Bob Dylan a fost numit "Cel mai bun compozitor al tuturor timpurilor" - TOP 25

Bob Dylan a primit titlul de "Cel mai bun compozitor al tuturor timpurilor" din partea editorilor revistei Rolling Stone. Publicația a inclus în Top 100 atât veterani precum Paul McCartney, Leonard Cohen sau Lou Reed, cât și artiști din noua generație, cum ar fi Taylor Swift.

Bob Dylan - The Night We Called It A Day

Bob Dylan - The Night We Called It a Day

Bob Dylan a lansat un videoclip pentru propria versiune a piesei ”The Night We Called It a Day”. Melodia a fost compusă de Matt Dennis și înregistrată de Frank Sinatra în 1957. Filmat în stil film noir, clipul piesei o prezintă în rolul de ”femme fatale” pe actrița Tracy Phillips.

Bob Dylan

Bob Dylan "dezvelește" o nouă bijuterie Frank Sinatra - "Stay With Me" - AUDIO

Bob Dylan readuce în prezent anii de aur ai muzicii lui Frank Sinatra printr-o versiune proprie a piesei "Stay With Me". Melodia este compusă de Jerome Moross și Carolyn Leigh și a fost lansată de Sinatra în 1964.

Bob Dylan

Călători prin muzică alături de Mr. Tambourine Man

Compozitorul, scriitorul și muzicianul american Bob Dylan, care și-a pus amprenta în muzica și cultura populară a ultimelor cinci decenii, a concertat pentru a doua oară în București, pe 25 iunie la Sala Palatului, în fața a peste 3000 de spectatori.

Bob Dylan

Bob Dylan a lansat un nou single, "Full Moon and Empty Arms" - AUDIO

Bob Dylan a lansat un cover al piesei "Full Moon and Empty Arms". Melodia a fost interpretată inițial de Buddy Kaye și Ted Mossman în 1945, cea mai populară variantă înregistrată aparținându-i lui Frank Sinatra. Bob Dylan va reveni anul acesta în România pentru un concert ce va avea loc pe 25 iunie la Sala Palatului.

Bob Dylan

Acuzațiile la adresa lui Bob Dylan au fost retrase

La sfârșitul lunii noiembrie 2013, Bob Dylan a fost dat în judecată pentru afirmații rasiste, de către organizația ce reprezintă comunitatea croată în Franța. Investigația a pornit de la un interviu acordat de artist, pentru publicația Rolling Stone, în care vorbește despre problemele rasiale. Din fericire celebrul cântăreț a scăpat de această acuzație și se poate concentra pe actualul turneu mondial.

Bob Dylan

Concert Bob Dylan la București pe 25 iunie 2014

Bob Dylan revine în România pe 25 iunie, pentru un concert ce va avea loc la Sala Palatului din București. Acesta este al doilea concert al artistului în ţara noastră și primul spectacol pe care îl va susţine pe scena Sălii Palatului.

Bob Dylan a fost dat în judecată pentru rasism

Bob Dylan a fost dat în judecată în Franța pentru afirmații rasiste, de către organizația ce reprezintă comunitatea croată. Investigația deschisă pornește de la un interviu acordat de artist pentru publicația Rolling Stone, în vorbește despre problemele rasiale.

Paul McCartney vrea să colaboreze cu Thom Yorke

Fostul membru Beatles, Sir Paul McCartney, a declarat recent că este deschis și ar fi încântat să lucreze cu solistul trupei Radiohead, Thom Yorke.

Bob Dylan a lansat clipul unei noi piese, "Pretty Saro" - VIDEOCLIP

Bob Dylan va relansa în luna septembrie albumul "Self Portrait".Boxset-ul este format din patru CD-uri ce conțin pe lângă albumul propriu-zis multe piese nelansate până în prezent, înregistrări din concerte și imprimari foarte rare. Una din melodiile care va fi ascultată in premieră poartă numele "Pretty Saro" și beneficiază de un videoclip realizat de regizorul Jennifer Lebeau.

Bob Dylan Duquesne Whistle Video

Bob Dylan hoinărește străzile din Los Angeles în Duquesne Whistle - VIDEOCLIP

Bob Dylan a lansat un nou videoclip pentru single-ul Duquesne Whistle. Regizat de Nash Edgerton, clipul îl surprinde pe artist cum hoinărește împreună cu gașca sa noaptea prin centrul orașului Los Angeles.

Bob Dylan - Tempest

Bob Dylan vorbește despre Leonardo DiCaprio în noul album Tempest. Prim extras: Early Roman Kings - AUDIO

Bob Dylan pregătește lansarea unui nou album în această toamnă. Intitulat Tempest, discul va apărea pe 11 septembrie, iar primul extras este piesa Early Roman Kings.

Bob Dylan

Bob Dylan înregistrează un album nou (audio)

Bob Dylan lucrează la un nou album, ce de-al 35-lea din cariera sa. Potrivit Times Aspen, legendarul cântăreț a înregistrat material nou în studioul compozitorului Jackson Browne din Los Angeles.... Continuare »

Miley Cyrus live Jimmy Kimmel

Miley Cyrus interpretează un cover după Bob Dylan - VIDEO

Miley Cyrus a fost prezentă la emisiunea Jimmy Kimmel Live! și a interpretat un cover după ”You’re Gonna Make Me Lonesome Whem You Go” a lui Bob Dylan. Mai jost... Continuare »

Bob Dylan

Bob Dylan este acuzat de plagiat!

Creativitatea lui Bob Dylan este pusă la îndoială, după deschiderea unei noi expoziții la Galeriile de artă Gagosian din Upper East Side, New York. Expoziția se intitulează ”The Asia Series”... Continuare »

Pablo Dylan

Nepotul lui Bob Dylan se lansează în muzică! (Audio)

Se pare că nepotul lui Bob Dylan moștenește de la bunicul său pasiunea pentru muzică. Tânărul Pablo Dylan a postat pe YouTube single-ul de debut, ”Top of the World”, realizat... Continuare »

Bob Dylan

Kings of Leon, Slash și Arcade Fire îl omagiază pe Bob Dylan

Kings of Leon, Slash, Arcade Fire și My Chemical Romance se află printre muzicienii care au ținut să-i aducă asăzi un omagiu lui Bob Dylan, cu ocazia împlinirii vârstei de... Continuare »

CLOSE
CLOSE