Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Blue Nipple Boy

Următoarele evenimente cu Blue Nipple Boy

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Blue Nipple Boy

Tony Baboon

Fostul solist Blue Nipple Boy revine în muzică - VIDEO

Fostul vocal din Blue Nipple Boy revine cu un nou proiect intitulat Tony Baboon. Primul single se numeşte "Copacao" şi beneficiază de un videoclip animat.

Blue Nipple Boy la B'Estfest 2012

Blue Nipple Boy cântă la Sziget Festival Budapesta

După ce au deschis concertul VAMA de la Sala Palatului și au cântat la B’Estfest 2012, bucureștenii indie de la Blue Nipple Boy iau cu asalt Budapesta. Trupa va concerta miercuri, 8 august, pe scena Open Civil Stage de la Sziget Festival 2012.

Blue Nipple Boy in deschiderea concertului VAMA

Blue Nipple Boy in deschidere la VAMA

În deschiderea concertului VAMA de la Sala Palatului, publicul a fost încălzit de Blue Nipple Boy. Trupa a câștigat competiția sposorizată de SEAT, în care au concurat peste 30 de... Continuare »

CLOSE
CLOSE