Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Dire Straits Legacy
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Blink 182

Următoarele evenimente cu Blink 182

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Blink 182

Home Is Such A Lonely Place - blink-182

blink-182 - Home Is Such A Lonely Place (versiunea lui Mark Hoppus)

blink-182 a lansat un videoclip nou pentru piesa ”Home Is Such A Lonely Place”. Clipul surprinde cadre filmate acasă la membrii trupei, Mark Hoppus și Matt Skib.

Videoclip Blink 182 Home Is Such a Lonely Place

Blink-182 - Home Is Such a Lonely Place

Blink-182 e ultima trupă la care ne gândim când ne vine în minte o baladă, dar iată că băieţii pot cânta şi în acest registru. Grupul a lansat single-ul "Home Is Such A Lonely Place", o baladă despre cei dragi, care primeşte un videoclip mai jos.

Blink-182

Blink-182- Can't Get You More Pregnant

Blink-182 a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Can't Get You More Pregnant”. Single-ul este extras de pe ediția deluxe a discului ”California”.

Blink 182

Blink-182 - Misery

Blink-182 a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Misery”. Single-ul este extras de pe ediția deluxe a discului ”California”.

Single Blink 182 Parking Lot

Ascultă noua melodie Blink 182, "Parking Lot"; Debutează cu o ediţie nouă a albumului "California"

Blink 182 au găsit o cale să rămâne relevanţi, lansând o nouă melodie, dar şi re-editând albumul "California". Noua melodie se numeşte "Parking Lot" şi se va regăsi pe varianta Deluxe a LP-ului de anul trecut. Discul soseşte pe 19 mai.

Blink 182

Blink-182 va lansa noi melodii în aprilie și ar putea colabora cu Halsey

Pop-punkerii de la Blink-182 au confirmat că vor lansa muzică nouă în aprilie. Basistul Mark Hoppus a declarat că noi melodii vor putea fi auzite peste 2 luni, surprinzător de rapid după albumul "California" lansat anul trecut.

Blink-182

Blink-182 - "Bored To Death", live la Stephen Colbert - VIDEO

Blink-182 a venit în emisiunea lui Stephen Colbert pentru a promova unul dintre single-urile lansate recent, ”Bored to Death”. Melodia este extrasă de pe albumul „California”, care a reușit recent să detroneze din topul Billboard discul lui Drake, ”Views”.

Blink 182

Blink-182 - Los Angeles

Blink-182 a lansat un lyric video pentru piesa ”Los Angeles”. Melodia este inclusă pe ultimul album al formației, „California”.

Blink-182

Blink-182 a lansat piesa „No Future” - AUDIO

Trupa Blink-182 se pregătește să lanseze un nou album pe 1 iulie, însă până atunci ne surprinde cu un nou single „No Future”, pe care îl puteți asculta în articol.

Blink-182 - Bored to Death

Trupa Blink-182 se pregătește să lanseze cel de-al șaptelea album din carieră - „California”, pe 1 iulie, dar până atunci își surprinde fanii cu un nou videoclip pentru piesa „Bored to Death”.

Blink 182

Blink-182 - „Rabbit Hole” - LYRIC VIDEO

Blink-182 a lansat o nouă piesă extrasă de pe albumul „California”, care se numește „Rabbit Hole”. Noul material este disponibil în articol.

Blink 182

Blink-182 - Bored to Death

Trupa americană Blink-182 a lansat prima piesă de când Matt Skiba l-a înlocuit pe Tom DeLonge. Noul material poate fi ascultat în articol.

Blink-182

Blink-182 cântă în august la Sziget

Blink-182 vor concerta în premieră în cadrul festivalului Sziget de la Budapesta. Concertul va avea loc pe 11 august, în ziua 1. În plus, în line-up, îi mai regăsim pe Cee Lo Green și Jimmy Eat World, iar Casper, A Day To Remember și Fedde le Grand vor concerta în ziua 0. Prima rundă de bilete la preț redus se încheie pe 30 aprilie.

Blink-182

Cât de nouă este piesa Boxing Day de la Blink 182? - AUDIO

Boxing Day este primul single Blink 182 extras de pe EP-ul Dogs Eating Dogs, dar și o melodie cu acorduri ce par cunoscute. Afla pe InfoMusic cat de noua este piesa celor de la Blink 182.

Blink-182

Blink 182 a anunțat data lansării noului EP Dogs Eating Dogs

Blink 182 va lansa EP-ul Dogs Eating Dogs pe 18 decembrie anul acesta. Materialul va fi lansat în trei variante cu specific de sărbători, fiind accesorizat conform tematicii alese. Aflați pe InfoMusic care este componența pachetelor Santa's Lap, Nice și Naughty.

Blink-182

Blink-182 lansează un EP nou cu influențe folk

Blink-182 se reinvetează și pregătește un EP special pentru fani. Prima lansare independentă include o piesă folk care pur și simplu s-a născut în studio.

Blink-182

Blink-182 începe să compună un nou album

Punkerii de la Blink-182 vor să înregistreze un nou album, pe care să-l lanseze spre sfârșitul anul viitor. Basistul grupului Mark Hoppus a declarat că se vor apuca foarte curând să lucreze la viitorul material.

Blink-182

Blink-182 anulează concerte din cauza unei urgențe medicale

Probleme serioase de sănătate au obligat trupa Blink-182 să anuleze toate concertele din luna mai. Se pare că cel vizat este bateristul Travis Barker, care va fi supus unei amigdalectomii... Continuare »

Blink-182

Trupa Blink-182 este mândră de albumul ”Neighborhoods”

Mark Hoppus de la Blink-182 susține că cel mai recent album al trupei, ”Neighborhoods” conține unele dintre cele mai bune piese pe care le-au compus vreodată. Trupa de pop-punk a... Continuare »

Colinde cantate de trupele rock

Colinde cântate de trupele ROCK!

Trupe rock precum Korn, Iron Maiden, Guns'N'Roses sau Blink-182 au ales să ureze lumii Sărbători fericite! într-un stil aparte. Ascultă colinde celebre interpretate în maniera proprie! Manic Street Preachers - Christmas... Continuare »

CLOSE
CLOSE