Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Slipknot

Bjork

Următoarele evenimente cu Bjork

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Bjork

björk - losss

Björk - losss

Björk a lansat un videoclip suprarealist pentru piesa "losss". Clipul este realizat de aclamatul artist digital Tobias Gremmler, ce a avut un rol important și în transpunerea albumului "Utopia" în reprezentarea teatrală intitulată "Cornucopia".

Bjork

Björk va prezenta un show spectaculos în 2019

Artista urmează să prezinte un nou concept de show în primăvara anului 2019. Mai multe detalii puteți afla în articolul de mai jos.

Videoclip Bjork Arisen My Senses

Bjork - Arisen My Senses

Călătoria prin universul magic creat de Bjork odată cu lansarea albumui "Utopia" continuă. De această dată pătrundem într-un cocon şi o larvă umanoidă prin clipul piesei "Arisen My Senses".

Videoclip Bjork Utopia

Bjork - Utopia

Poţi conta mereu pe 2 artişti să pară desprinşi din alt univers: actriţa Tilda Swinton şi muziciana Bjork. Aceasta din urmă tocmai a lansat videoclipul piesei "Utopia", care dă de altfel şi numele celui mai nou album al său. Vă invităm să urmăriţi clipul psihedelic mai jos.

Bjork

Björk dezvăluie tracklist-ul albumului "Utopia"

Björk a împărtășit cu fanii tracklistul pentru albumul "Utopia", ce va fi lansat pe 24 noiembrie.

Björk: The Gate

Bjork - The Gate

Într-o industrie pop în care mecanismul de generat hituri este suprasaturat de aceleași beat-uri, Bjork găsește mereu noi resurse creative. Urmându-și parcursul neinflunțată de trenduri, artista islandeză ne invită într-un univers creat din emoție. Noul ei single se numește ”The Gate” și vine acompaniat de un videoclip rupt din ”Utopia” lui Bjork.

Bjork

Björk lansează luna aceasta noul single "The Gate"

Björk pregătește lansarea unui nou album, care va trata tematica iubirii utopice. Primul single extras va fi ”The Gate”, acesta urmând să apară în format digital pe 18 septembrie.

Videoclip Bjork Notget VR

Bjork - Notget (VR)

Deşi au trecut 2 ani de la lansarea albumului "Vulnicura", Bjork încă ne mai oferă creaţii vizuale asociate acelui proiect. Este un experiment digital, care a inclus multiple clipuri video revoluţionare, printre care şi acest nou videoclip "Notget", creat pentru consumul în realitate virtuală.

Adele, plângând la Brit Awards 2016

Adele, marea câștigătoare la Brit Awards 2016, acceptă plângând premiul pentru Global Success - VIDEO

Gala Brit Awards 2016 a fost dominată de Adele. Artista britanică a câștigat 4 trofee, inclusiv cel pentru Global Success, acest premiu fiind acceptat cu multe emoții și lacrimi în ochi. În cadrul galei de pe 24 februarie au fost premiați și James Bay, Coldplay și Bjork. Lista completă a câștigătorilor este disponibilă în articol.

björk: black lake (two screen version)

Bjork - black lake (two screen version)

Bjork a lansat o nouă versiune a videoclipului ”Black lake”. După varianta ce permitea privitorului o perspectivă la 360 de grade, artista islandeză a lansat vizualul într-un nou format, pe două planuri.

Bjork - "Vulnicura" (coperta interactivă)

Bjork prezintă coperta albumului "Vulnicura" pe fundalul piesei "Family" - VIDEO

Bjork a lansat un clip de prezentare pentru coperta albumului "Vulnicura". Pentru acest video, artista islandeză a colaborat cu Andrew Thomas Huang, care a contribuit și la realizarea clipului "Black Lake" dezvăluit la expoziția de la Museum of Modern Art din New York.

Bjork - lionsong

Bjork - Lionsong

Bjork a dezvăluit videoclipul piesei ”Lionsong”, una dintre cele mai sensibile și dramatice compoziții de pe noul album ”Vulnicura”. Pentru acest vizual, artista islandeză a lucrat cu Inez & Vinoodh, vechi prieteni și colaboratori.

Bjork

Bjork începe promovarea albumului "Vulnicura" cu "Stonemilker" - AUDIO

După recenta lansare a albumului "Vulnicura", Bjork menține fanii pe ”frecvențe melodramatice” lansând primul single. Piesa cu care artista islandeză începe promovarea noului disc este "Stonemilker", prima compoziție din tracklistul "Vulnicura".

Bjork

"Vulnicura", noul album Bjork așteptat în martie, a fost deja lansat

Bjork a surprins fanii și industria muzicală lansând noul album "Vulnicura" pe 20 ianuarie și nu în luna martie, așa cum fusese anunțat inițial. Discul artistei islandeze este disponibil pe iTunes la prețul de 8,99 euro.

Bjork

Bjork lansează un nou album, "Vulnicura" - TRACKLIST

Bjork va lansa în martie 2015 un nou album, intitulat "Vulnicura". Pentru acest material, artista islandeză a colaborat cu Arca, producătorul aflat în spatele albumului ”Yeezus” al lui Kanye West.

Rihanna

Muzica pop are succes datorită sexualității, spune David Attenborough

Sir David Attenborough, celebrul redactor științific și cercetător naturalist britanic și Björk au analizat legătura unică a omului cu muzica în documentarul The Nature of Music. Aceștia sunt de părere că sexualitatea stă la baza succesului muzicii pop.

Pascal Pinon

Pascal Pinon, muzică izvorâtă din "Țara focului și a gheții" - VIDEO

Muzica Pascal Pinon are o forță artistică aparte. Creează lumi. Deschide ferestre interioare. Deși trupa face parte încă din scena underground a industriei muzicale, nu ne-ar mira să devină în timp următorul nume important din "Țara focului și a gheții", după Bjork.

Bjork

Suprarealism pe tonalități Bjork în clipul piesei Mutual Core - VIDEOCLIP

Bjork își transpune creativitatea într-un nou clip, realizat pentru piesa Mutual Core. Single-ul este primul extras de pe albumul de remixuri bastards, lansat pe 12 noiembrie anul acesta. Videoclipul poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Coperta noului album Bastards, semnat Björk

Björk va lansa un nou album de remixuri intitulat bastards - FOTO

După proiectul muzical Biophilia, ce a introdus conceptul de "album de aplicaţii" accesibil pe iPad, Björk  va face public pe 12 noiembrie un nou material, intitulat bastards. Acesta va include o mare parte... Continuare »

Bjork, la mulţi ani!

Astăzi, 21 noiembrie 2011, Bjork (Bjork Guomundsdottir), excentrica artistă de origine islandeză împlineşte 46. Bjork a lansat până acum nouă albume solo, însă recunoașterea pe plan internațional a venit o... Continuare »

Bjork

Bjork a lansat ”Moon” (Video)

Bjork a lansat ieri noul single ”Moon”, extras de pe viitorul material discografic. Albumul, intitulat ”Biophilia” va apărea pe 10 octombrie. Precum toate celelalte single-uri, ”Moon” se bucură și de... Continuare »

Bjork - Virus

Ascultă noua piesă Bjork – ”Virus” (Audio)

Bjork postează pe internet o nouă piesă de pe viitorul LP. Astfel, după ”Crystalline” și ”Cosmology”, acum puteți asculta mai jos ”Virus”, care este disponibilă în format digital începând de... Continuare »

Bjork a lansat clipul ”Crystalline” (Video)

Bjork a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa ”Crystalline”, pe care îl puteți vedea mai jos. Cu noul album al său, ”Biophilia”, artista a vrut să realizeze un experiment... Continuare »

Bjork

VIP LIKES: Ce muzică îi place lui Bjork? (Video)

Bjork este cunoscută pentru stilul ei de muzica mai ciudat și ”extravagant”, dar v-ați pus vreaodată întrebarea ce muzică ascultă artistă? Iată că avem un mic indiciu care ne poate... Continuare »

Bjork

Bjork revine cu un proiect foarte complex și ambițios - Biophilia (Audio + Foto)

Artista a postat pe internet o nouă piesă, intitulată ”Crystalline”, ce va avea lansarea oficială pe data de 30 iunie. Cântecul va fi inclus pe materialul discografic ”Biophilia”, ce va... Continuare »

CLOSE
CLOSE