Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Birdy

Următoarele evenimente cu Birdy

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Birdy

Birdy - Open Your Heart

Vocea artistei britanice Birdy ne aduce lumina de care avem nevoie pentru claritate și detașare de tot ce ne încorsetează. ”Open Your Heart” este un single pe care artista ni-l împărtășește împreună cu un video cu versuri, anunțând cu acest prilej și lansarea unui EP, dar și a unui nou album.

Birdy - People Help The People

Birdy - People Help The People (Live - At Home)

Birdy a lansat un videoclip nou, filmat acasă, pentru piesa ”People Help The People”. Melodia se regăsește pe albumul de debut al artistei.

Poze concert Birdy la Summer Well 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Birdy de la Summer Well 2017. Tânăra cântăreață (21 de ani) a concertat pe Domeniul Știrbey din Buftea pe 13 august 2017.

Passenger | Beautiful Birds feat. BIRDY

Passenger - Beautiful Birds feat. BIRDY

Passenger a lansat videoclipul piesei ”Beautiful Birds” de pe albumul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Melodia este înregistrată în colaborare cu artista britanică Birdy.

Noi confirmări la Summer Well 2017

Noi confirmări la Summer Well 2017: Birdy, The Kills, Metronomy și Nothing But Thieves

Line-up-ul festivalului Summer Well 2017 este completat de 4 nume noi: Birdy, The Kills, Metronomy și Nothing But Thieves. Noile confirmări se alătură primei trupe anunțate pe afiș, Interpol. Summer Well care va avea loc pe 12 și 13 august 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea.

Birdy - Lost It All

Birdy - Lost It All

Birdy a lansat un video filmat live pentru piesa ”Lost It All”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”, apărut în martie 2016.

Birdy

Birdy a lansat piesa "Ghost in the Wind" (soundtrack "The Edge of Seventeen") - AUDIO

Birdy a compus o piesă pentru coloana sonoră a peliculei "The Edge of Seventeen". Melodia se numește "Ghost in the Wind" și este inspirată de problemele adolescentine ale personajului principal din film, Nadine.

Sigma - Find Me feat Birdy

Sigma - Find Me ft. Birdy

Grupul britanic de drum and bass Sigma a revenit cu un nou single, intitulat "Find Me". Piesa este lansată în colaborare cu Birdy și acompaniată de un videoclip în care apare tânăra actriță britanică Millie Bobby Brown.

Passenger / Birdy

Passenger a colaborat cu Birdy pentru noul single "Beautiful Birds" - AUDIO

Passenger a înregistrat o piesă cu Birdy pentru noul său album, ”Young as the Morning Old as the Sea”. Melodia se numește ”Beautiful Birds” și este compusă de Mike Rosenberg (aka Passenger).

Birdy

Birdy - Words (Fan Lyric Video)

Birdy a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Words”. Clipul a fost realizat cu spijinul fanilor artistei.

Birdy - Words

Birdy - Words

Birdy a lansat videoclipul noului single ”Words”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”, lansat în luna martie.

Birdy

Ascultă fragmente din noile piese Birdy, incluse pe albumul "Beautiful Lies" - AUDIO

Birdy oferă fanilor șansa de a asculta fragmente de câte 30 de secunde din fiecare nouă piesă inclusă pe albumul ”Beautiful Lies”. Cel de-al 3-lea disc din cariera artistei britanice este lansat astăzi, 25 martie.

Birdy - Wild Horses

Birdy - Wild Horses

Birdy a lansat videoclipul noului single ”Wild Horses”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”, care va fi lansat pe 25 martie.

Birdy

Birdy a lansat piesa "Beautiful Lies" - AUDIO

Birdy a lansat o nouă piesă, intitulată "Beautiful Lies". Melodia este extrasă de pe albumul cu același nume, așteptat pe piață în luna martie.

Birdy - Keeping Your Head Up

Birdy - Keeping Your Head Up

Birdy, tânăra artistă care cucerea publicul în 2011 cu piesa ”Skinny Love”, a lansat videoclipul noului single "Keeping Your Head Up". Piesa este extrasă de pe albumul ”Beautiful Lies”.

Birdy

Birdy a lansat o piesă nouă, "Keeping Your Head Up" ([email protected] Launch Show) - VIDEO

Birdy, tânăra artistă care cucerea publicul în 2011 cu piesa ”Skinny Love”, a lansat un nou single, intitulat "Keeping Your Head Up". Melodia a fost interpretată live în premieră la BRITs Launch Show, evenimentul în cadrul căruia au fost dezvăluite nominalizările la Brit Awards 2016.

Birdy - "Light Me Up" (secvență videoclip)

Birdy a lansat "Light Me Up" - VIDEOCLIP

Birdy, tânăra artistă care a cucerit publicul în 2011 cu piesa Skinny Love", a revenit cu un single nou. "Light Me Up" este o piesă cu un beat energic, sound-ul făcând tranziția către teritorii muzicale neexplorate până acum. Pentru promovarea melodiei, artista britanică a lansat și un videoclip în ton cu mesajul transmis.

Birdy

Birdy a lansat "All You Never Say" - LYRIC VIDEO

La doar câteva zile de la lansarea primului single de pe noul album, Birdy dezvăluie o nouă piesă. Intitulată "All You Never Say", melodia beneficiază de un lyric video simplu, dar care permite fanilor o aprofundare a mesajului transmis. Noul single este extras de pe albumul "Fire Within" ce va fi lansat toamna aceasta.

Birdy - "Wings" (secvență videoclip)

Birdy a lansat "Wings" - VIDEOCLIP

Birdy, adolescenta care a cucerit topurile internaționale cu single-ul "Skinny Love", a dezvăluit recent videoclipul primului single de pe noul album, "Fire Within". Sensibilitatea și inocența ce au impresionat publicul încă de la primele apariții ale artistei britanice rămân în continuare emblema Birdy, noua piesă "Wings" transmițând emoție cu aceeași naturalețe și dezinvoltură prezente în interpretările sale încă de la vârsta de 14 ani.

Birdy, armonii muzicale pe aripi de pian - VIDEO

Birdy avea doar 14 ani când a cucerit o lume întreaga cu single-ul "Skinny Love". Vocea ei și felul în care interpretează te lasă uitându-te în gol pentru câteva secunde bune, inocența, forța și transparența contopite într-un singur glas părând că vin de altundeva. Află povestea unui talent precoce la JOINewArtist.

Mumford and Sons & Birdy

Mumford and Sons & Birdy - Learn Me Right, piesă nouă - AUDIO

Mumford and Sons a dezvăluit melodia Learn Me Right, inclusă pe coloana sonoră a filmului Brave produs de Disney.

Află care au fost cei mai de succes artiști în 2011! – VEZI TOP

Coldplay, Noel Gallagher și Florence And The Machine au fost cei mai vânduți artiști rock în 2011. Potrivit The Official Charts Company, single-ul ”Paradise” al lui Coldplay a fost anul trecut cel mai de... Continuare »

CLOSE
CLOSE