Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Awolnation

Awolnation a luat pe sus industria muzicală când şi-a făcut apariţia în anul 2009. Formaţia abordează ca gen muzical rock-ul electronic, alternativ şi indie, depăşind 150 de milioane de vizualizări pe Youtube pentru cel mai de succes single al lor, "Sail".

Fondatorul și solistul formației este Aaron Bruno. Awolnation a concertat în România pe 8 iunie 2014, cu prilejul festivalului BLAJ Alive. Sunt șanse ca trupa să revină în 2016 în line-ul-ul primei ediții Spellground festival.

Următoarele evenimente cu Awolnation

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Awolnation

Videoclip Awolnation Handyman

Awolnation - Handyman

Awolnation spune o poveste de dragoste pe ritm de folk modern, în piesa "Handyman". Melodia primeşte un videoclip rustic şi alcătuit ca un scurt metraj de călătorie. Este o privire introspectivă spre trecut, prin prisma unei persoane trecute prin viaţă.

Videoclip Awolnation Seven Sticks of Dynamite

Awolnation - Seven Sticks of Dynamite

Răsfăţaţii casei de discuri Red Bull, Awolnation au lansat un nou videoclip, pentru piesa "Seven Sticks of Dynamite". Vedeta acestui video este chiar compozitorul Rick Rubin, care a şlefuit sunetul unor giganţi muzicali ca Red Hot Chili Peppers, System of a Down sau Slayer.

AWOLNATION - Passion

Awolnation - Passion

Awolnation a lansat videoclipul noului single ”Passion”. Vizualul regizat de Ravi Dhar ne prezintă povestea de viață impresionantă a lui Og De Souza, o persoană cu ambele picioare paralizate, ce își urmează pasiunea pentru skateboarding în ciuda acestui handicap.

Fifty Shades Of Grey Soundtrack (copertă album)

Ascultă albumul "Fifty Shades of Grey Soundtracks" – AUDIO

Albumul cu piese de pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades of Grey"a fost lansat oficial. Discul include melodii noi compuse de Sia, Jessie Ware, The Weeknd, Skylar Grey, precum și piese clasice din repertoriul The Rolling Stones și Frank Sinatra. Ascultă albumul integral în articol.

Awolnation

Blaj aLive 2014: Program și reguli generale

Sâmbătă, 7 iunie 2014, se deschid porțile festivalului Blaj aLive pentru a găzdui două zile de cântec și dans, libertate și bună dispoziție, în care vor concerta unele dintre cele mai cunoscute trupe de la nivel internațional și din România.

Awolnation

Awolnation și Seether concertează în România la Blaj aLive 2014

Pe Câmpia Libertății, în zilele de 7 şi 8 iunie 2014, va avea loc o mare adunare a îndrăgostiților de muzică, libertate și festivaluri. Blajul, "mica Romă a Transilvaniei", devine centrul atenției generale și prinde viață la Blaj aLive: două zile de concerte și activități recreative organizate pentru a încânta peste 10.000 de participanți cu suflet tânăr. Awolnation și Seether, invitații speciali din acest an, aterizează pentru prima dată în România direct pe Câmpia Libertății.

CLOSE
CLOSE